Top Message

www.oblik.fi

YLLÄTYSKALUSTE KOULULAISELLE / DIY

Jaiks, se onnistui. Lisää juttua tulossa huoneesta, mutta piti jo päästä näyttämään tämä. Sain lunastettua itselleni juuri "maailman paras äiti -tittelin" tällä idealla. Sillä ensimmäinen toive koululaisemme huoneen muutoksesta oli, että siellä saisi potkia palloa. Nauroin ajatukselle ensin ääneen, mutta peruin nauruni ja lähdin kehittelemään ajatusta hieman pidemmälle. Oli muuten suu muikeana kun juniori palasi kotiin ja avasi silmät astuessaan uuteen huoneeseensa viikonloppuna. Ja se on ihan totta, täällä saa nyt luvan kanssa potkia palloa maaliin. Rankkaripilkkukin on lattiaan kiinnitetty ja pienet harjoittelukartiot kikkailuiden avuksi asetettu. Ulkopallolla ei täällä tosin tälläkään hetkellä saa potkia, mutta kikkapallolla se on nyt vihdoin sallittua :)

Suurin kiitos toteutuksesta kuuluu miehelle, joka jälleen toteutti päähänpistosta syntyneen kalusteidean. Taisi hän itsekin olla tästä melko innoissaan (sanoi nimittäin toteuttavansa nyt omia lapsuuden haaveita omasta huoneestaan). Ollaan me melkoinen tiimi - vaikka itse toteankin ;) 

Ohjetta tulossa pöydästä lähiaikoina!

Jutta

 1. Vastaukset
  1. Olen ihan itsekin tästä ylpeä - siitä tuli todella magee ;)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Tekisi itsekin mieli aloittaa pallon potkiminen :)

   Poista
 3. Wautsi! Voin kuvitella poikasi ilmeen! :)

  VastaaPoista
 4. H I E N O ! En uskalla pojalle näyttää... ;)

  VastaaPoista
 5. Vau, en ihmettele titteliäsi yhtään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vähän liioiteltu, mutta tulipahan spontaani ilonkiljahdus ja halaus lapselta kun tämän näki :D

   Poista
 6. Siis voi Jutta!! Huikee idis <3 <3 Ei muuta kun tuotantoon!!! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää ois varmasti monen lapsen mieleen - muttei välttämättä kaikkien aikuisten ;) Tila pitää olla soveltuva potkimiseen ja meilläkin siis jätetty tarkoituksella kaikki muu kalustus ja tavara pois tuolta seinältä. Muuten tulisi aivan varmasti kellot alas seinältä ja tavarat tippuisi hyllyiltä :)

   Poista
 7. Hieno idea! Meillä on rakennettu parvisänky Ikean kaapeista ja alkuun mietimme väliin jalisverkkoa, mutta poikaa kiinn0ostikin uinti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uintiin liittyen onkin sitten hiukan hankalampi soveltaa huoneeseen ideoita. Uima-allasta kun harva lastenhuoneeseen saa ;)

   Poista
 8. Aivan mahtava idea ja uskon kyllä, että poika on aivan innoissaan! :D Ja minusta hienointa (näin aikuisena:) on vielä se, että pöytä on kuitenkin ihan normaali pöytä ja valkoinen verkko vaaleaa seinää vasten ei "hypi silmille". Rauhallinen ja ihanan tyylikäs toteutus siis kerta kaikkiaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tosiaan olikin! Harvoin muuten sisustuksesta tai uusista pinnoista innostuu ;) Ja samaa mieltä - tämä on käytännöllinen ja sopii muutoinkin huoneeseen. Pöytänä se ei ole myöskään mikään erillinen maaliverkko, vaan on jatkuvasti monitoimikäytössä. Kiitos kivasta kommentistasi Jessica :)

   Poista
 9. Hyvähyvä! Meillä jätettiin kans aikanaan vinttiin seinät rakentamatta, että pojat pystyi pelaamaan siellä sählyä ja jalkapalloa ja rullaluistelemaan :D. Mäntylattia oli kovilla, mutta siitä viis. Rajattiin tilaa seinillä vasta sitten kun yksityisyys alkoi olla tärkeämpää kuin pelikenttä.

  Ihan superhieno pöytä! Tolle olis varmasti laajemminkin kysyntää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rullaluistelemaan! Jes, siihen ei meilläkään vielä taivuttu. Säbää ja palloa toki voi tähän verkkoon lämiä. Parasta on, kun kaluste on sekä lapsen, että aikuisten mieleen. Seinät toteutimme nyt liukuoviratkaisulla, jotka saadaan vedettyä joko eteen tai pois tieltä. Kätevää. Katsotaan kun saan laitettu postausta siitä, niin ehkä hahmottuu paremmin :) Ja niin totta, lattiasta viis, kunhan kaikilla on kivaa ;)))

   Poista
 10. Voi mikä mahti-idea Jutta!! Ja upea toteutus. Onnen poika. ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ilme oli ainakin superonnellinen, että oli varmasti mieleen ;)

   Poista
 11. Siis wau mikä pöytä! Kyllä nyt kelpaa ottaa matsi jos toinenkin! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Parasta iloa lapselle ja ilonkiljahdukset on herkkua äidinkin korville :)

   Poista
 12. Ihan huikean hieno idea ja toteutus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tämä oli kyllä ihan superkiva projekti. Mies taisi olla tästä vielä vähän enemmän innoissaan kuin minä :D

   Poista
 13. Aivan huikea!!! Niin hieno pöytä pojalle, voin kuvitella, että siellä oltiin pöydästä innoissaan :) Me ollaa ehkä outoja kun meillä saa pelata sisällä... mies on vaatinut, että pelata saa tietylla alueella, silläkin uhalla, että jotain menee rikki. Onneksi pelailu sisällä on pysynyt vielä lentopallon puolella ja jalkapalloilu ulkosalla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä vain oltiin! Outoja? Ehkä pikemminkin normaaleita vanhempia :D. Meillä oli pakko jättää muuten seinusta tyhjäksi, sillä sitä en ehkä kestä jos tavarat lentelee minne sattuu ja kellot tippuu seiniltä. Vähän on nyt tyhjä seinusta, mutta ilo silti ylimmillään :) Vaatii tosiaan tilalta sen, että on mahdollista jättää tyhjää tilaa. Kaikissa tiloissa se ei ole mahdollista. :)

   Poista
 14. This is so for the boys! I regret that my son is an adult already, I think he would have wanted something like that for him.

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets