Top Message

www.oblik.fi

MELKOINEN PÄIVÄ!

Sunnuntaina vietettiin Åblogien (Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggareiden ryhmä) järjestämää Blogikirppistä. Paikkana toimi upea miljöö Liedon vanhalla Meijerillä. Tänä(kin) vuonna aurinko helli meitä ja päivä oli kaikinpuolin onnistunut. Ja mikä parasta - paikanpäälle lähdettiin täyden auton kanssa ja kotiin palattiin pienen pussukan kera. Eli tavara liikkui oikein mukavasti. Samoin kävi viime vuonna, joten tätä tapahtumaa oli varmasti odotettu myös kirppisvieraiden keskuudessa. Yhteensä väkeä olikin päivän aikana vieraillut meijerillä yli neljä tuhatta (!!!).
Vaikka olin luvannut itselleni olla ostamatta mitään muista pöydistä... En voinut vastustaa Fallen For And Old Chair blogin myyntipöydän upeaa Susanna Vennon graafista taulua. Teos odotteleekin nyt tuossa olohuoneen seinustalla nojailemassa ja kovasti on pohdinta päällä minne tilaan se parhaiten kodissamme kävisi. Tästä taulusta tulette aivan varmasti kuulemaan lisää myöhemmin!

Kiitos äidilleni ja siskolleni myyntiavusta, kiitos koko myyjäporukalle ja järjestäjätiimille. Ja aivan erityisen iso kiitos teille, jotka tulitte paikanpäälle tekemään päivästä huippumenestyksen. Ensi vuonna uudelleen! ;)

Kaikki postauksen kuvat on ottanut Kalle Mäkelä. Kiitos näistä! Oman kamerani jätin suosiolla kotiin, sillä odotetusti sen kantaminen mukana olisi ollut turhaa siinä ihmisvilinässä myyntipöydän takaa.

Oikein iloista tiistain iltaa Verkarannasta,
Jutta

 1. Oli kyllä mahtava päivä! Ja niska paloi kunnolla, mutta ei haittaa!
  Vai sinulle se taulu päätyi - itse olin päättänyt, että mitään en osta, mutta se taulu jäi kyllä vähän kaivelemaan;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano! Ja tänne tosiaan se tuli. Aivan ihana, vaikka vielä hakeekin paikkaansa ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets