OTA YHTEYTTÄ

Name:


Email:*


Message:*
Tämä blogi elää vuorovaikutuksesta. Joskus voi kuitenkin tulla vastaan tilanne, ettei keskustelua tai kysymystä halutakaan esittää kommenttilaatikossa muiden nähtävillä. Vastaan kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja otan mielelläni vastaan myös palautetta. Niin risuja kuin ruusujakin.

Yhteyden saat minuun sähköpostitse projekti.verkaranta (at) gmail.com

- - -

If you have any question or just want to say hello, feel free to contact me projekti.verkaranta@gmail.com


YHTEISTYÖTÄ KANSSANI?

Blogini on osa StyleRoom-blogien verkostoa, eli mm. paraatipaikan mainosten myynnistä vastaa A-lehtien mediamyynti. Yhteydenotot: mediamyynti (at) a-lehdet.fi. Muiden mainospaikkojen ja yhteistyökyselyjen suhteen voit laittaa viestiä myös suoraan minulle osoitteeseen projekti.verkaranta@gmail.com. 

Blogissa esiintyy toisinaan myös kaupallista sisältöyhteistyötä. Tämä kaikki tehdään vain sellaisten yritysten ja tuotteiden kanssa, joita voin täydestä sydämestäni suositella. Kaikki yhteistyössä toteutetut blogikirjoitukset, joissa markkinointia tapahtuu, on merkitty tunnisteella blogiyhteistyö.

Huomaathan, ettet voi ostaa mielipidettäni tai antaa sanoja suuhuni. Tässä blogissa esiintyy vain reilua mainontaa ja aitoja kokemuksia tuotteista tai palveluista. Jos olet yhtä mieltä kanssani tästä periaatteesta, otathan yhteyttä!

Muutamia kumppaneita matkan varrelta;

Tikkurila, Kube, K-rauta, Kodin 1, duo-living, Lundia, everyday design, Futonnetti, BEdesign, Living 24/7
/
© oblik.
Maira Gall