Top Message

www.oblik.fi

TERVETULOA PARVEKKEELLE

Parveke. Voisin kuvailla tätä monitoimitilana, joka on toiminut koko kesän erilaisten DIY -juttujen ja remppahommien työmaana. Sen on myös tällä hetkellä näköinenkin. Ennen kuin syksy on virallisesti täällä, lupaan syväpuhdistaa koko parvekkeen ja öljytä kertaalleen lattiat ja itsetekemämme lepotuolin. Sitä ennen kuitenkin haluan näyttää teille, miltä vanha tehdasmiljöö näyttää parvekkeeltamme käsin.
Vaikka asumme keskellä luontoa ja 50 metrin päässä liplattaa järvi, on sisäpihamme tunnelma aika erilainen kuin tuolla porttien ulkopuolella. Jos jotakin rakastan, on se tämä asuinpaikka. Littoinen - paikka, joka on monelle vieras, mutta paikka johon on todella helppo rakastua jo ensinäkemältä. Metsää, vettä, laitureita, kallioita... Silti koululle on vain puoli kilometriä, kaupalle 200 metriä, bussipysäkille 100 metriä ja Turun keskustaan 8 kilometriä. Aika huikea paikka!

Jutta

 1. Niin hieno sijainti, sitä on varmasti helppo rakastaa! :)

  VastaaPoista
 2. Viihtyisä ja ihanan erilainen miljöö :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän ympärille on kyllä rakentunut aivan ihana miljöö ja asuinalue. Kaikki kodit on niin kauniita tässä lähistöllä.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin menkin kyllä viihdytään. On tää kaunis paikka ja niin rauhallinen <3

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Aaaaa, täällä on kyllä ihanat lenkkimaastot. Sitä koiranomistajana arvostaa suuresti kun on luonto lähellä ja vaihteleva maasto :)

   Poista
 5. Aivan ihana paikka <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tämä ihana. Kaikki niin lähellä, mutta kuitenkin piilossa ihan kaikelta. <3

   Poista
 6. Huh miten kauniit maisemat teiltä on !! Ihana !!

  Ja toi lepotuoli on todella hieno. Ootko esitellyt sen tekemisen blogissa? Mä en yhtään muista nähneeni sitä. Kiinnostaisi!

  VastaaPoista
 7. Hei, tosi kauniit parvekemaisemat teillä. Kivan näköinen lepotuoli mukin pidikkeillä osui silmääni. Mistä olette hankkineet sen? Ritu

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets