Top Message

www.oblik.fi

38M2 TILAIHME / SISUSTUSINSPIRAATIO

Käväisin jälleen hakemassa hieman fiilistä ja inspiraatiota Stadshemin sivuilta. Myyntiin oli tullut mieletön tilaihme! En voi käsittää, miten kaikki tuo mahtuu alle 40 neliöön. Asunnossa on tarpeeksi selkeyttä, ei lainkaan kliinisyyttä ja sopivasti pehmeyttä. Tuleepahan vain mieleen, että miten paljon sitä ihminen oikeasti tarvitsee neliöitä ympärilleen, kun kaikki tarvittava näkyisi mahtuvan näinkin pieneen tilaan. Katso vaikka itse ja ihastu!Näissä kuvissa toistuu tällä hetkellä paljon silmää miellyttäviä juttuja: murretut sävyt, pehmeys, vilttien runsaus, kerroksellisuus ja harmaiden värisävyjen käyttö. Lisää tietoa ja kaikki alkuperäiset kuvat tästä kohteesta löydät osoitteesta stadshem.se (postauksen kuvat lainattu tuolta sivulta).

Mitä sinä pidät tästä tilaihmeestä?
Jutta

Olethan muuten huomannut tämän huikean designarvonnan? Käy ihmeessä osallistumassa!

- -

Translate: Interiorinspiration from Stadshem. Only 38m2 but looks like so much bigger. I´m in love!

 1. No kyllä, ihana on! Varsinkin tuo olohuone/makuutila miellyttää väreiltään ja tunnelmaltaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kodissa on kyllä tosiaan onnistuttu värisävyjen valinnassa. Kaikki sopii niin kauniisti yhteen :)

   Poista
 2. Olo-/makuuhuoneessa helpottaa sisutusta, kun ei ole tv:ä. Ei tarvitse miettiä sen ja sohvan etäisyyttä ja suhdetta!

  VastaaPoista
 3. Ihana tilaihme! Ei kyllä tosiaan uskoisi, että tuo kaikki mahtuu alle 40 neliöön! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, aloin tosiaan miettimään mitä me säilömme yli 120 neliön verran? En tiedä... Varmaan jotakin todella tarpeellista :D

   Poista
 4. Tällainen tilaihme on tullut tutuksi, kun muutettiin poikaystävän kanssa yhteen. Yllättävän vähän ihminen oikeasti tarvitsee tilaa! Meillä on 34,5-neliöinen yksiö, jossa on vielä saunakin haukkaamassa tilaa. Ainoa täältä selkeästi puuttuva asia on työpöytä, mutta oikeastaan aika helposti 120-senttiselle ruokapöydälle mahtuu kahden läppärin viereen syömäänkin, mikäli ei jaksa kotitoimistoa aina raivata kokonaan pois. Keittiön laajentamisestakaan en pahastuisi, mutta toisaalta laskutilan vähäisyys pakottaa tiskaamaan säännöllisesti.
  Pienessä kolossa on aika hyvä ja turvallinen asua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kun tilaa on vähemmän, sitä täytyy haastaa itsensä ja varaa kompromisseihin ei ole niin paljoa. Vaatii huomattavasti enemmän taitoa sisustaa ja suunnitella pieni asunto kuin suuren suuri... Mutta on siinä myös hyvät puolet, juuri tuo turvallisuuden tunne ja se ettei tule säilöttyä/hankittua mitään ylimääräistä :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets