Top Message

www.oblik.fi

OTA YHTEYTTÄ

Name:


Email:*


Message:*
Tämä blogi elää vuorovaikutuksesta. Joskus voi kuitenkin tulla vastaan tilanne, ettei keskustelua tai kysymystä halutakaan esittää kommenttilaatikossa muiden nähtävillä. Vastaan kaikkiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja otan mielelläni vastaan myös palautetta. Niin risuja kuin ruusujakin.

Yhteyden saat minuun sähköpostitse jutta(at)ideacircus.fi

- - -

If you have any question or just want to say hello, feel free to contact me jutta(at)ideacircus.fi


YHTEISTYÖTÄ KANSSANI?

Blogissa esiintyy toisinaan myös kaupallista sisältöyhteistyötä. Tämä kaikki tehdään vain sellaisten yritysten ja tuotteiden kanssa, joita voin täydestä sydämestäni suositella. Kaikki yhteistyössä toteutetut blogikirjoitukset, joissa markkinointia tapahtuu, on merkitty tunnisteella blogiyhteistyö. Laadukkaat blogiyhteistyökuviot hiotaan aina tapauskohtaisesti ja annan mielelläni tarjouksen ja ideoita siitä, miten voisimme tehdä sekä lukijoita, että sinua ja yritystäsi palvelevan kampanjan. Lähetän sinulle pyydettäessä myös mediakortin, josta selviää blogin (sekä siihen liittyvien somekanavien) kohderyhmä ja tilastot tarkemmin.

Yhteistyöt laskutetaan yritykseni kautta ja kaikesta yhteistyöstä maksetaan myös normaalisti verot. Piilomainontaa ei täältä siis ole mahdollista hankkia.

Huomaathan, ettet voi ostaa mielipidettäni tai antaa sanoja suuhuni. Tässä blogissa esiintyy vain reilua mainontaa ja aitoja kokemuksia tuotteista tai palveluista. Jos olet yhtä mieltä kanssani tästä periaatteesta, otathan yhteyttä!

Muutamia kumppaneita matkan varrelta;

Tikkurila, Kesko/Cello, IKEA, Kodin 1, Lundia, Futonnetti, BEdesign, Living 24/7

 

Newsletter

Widgets