Top Message

www.oblik.fi

TEIN SEN: VALMISTUIN MUOTOILIJAKSI AIKUISIÄLLÄ!


Olen monta kertaa kirjoittanut teillekin "pian olen valmistunut", "enää ei ole paljoa", "pienesti vielä uupuu", "kohta valmistun"... Mutta nyt! Nyt olen valmistunut ihan virallisesti ja todellisesti. Sain kun sainkin kaikki työt tehtyä, kurssit suoritettua ja viimeisetkin rästihommat kasattua viime hetkillä (olen muuten aina se viime tipan tyttö, joka saa ällistyttävän paljon aikaan juuri silloin kun on pakko). 

Ja koska kuulen melko usein pientä kuittailua (hyvässä hengessä) siitä, miten en koskaan järjestä juhlia, päätin että nyt jos koskaan on sen aika (sanokaa pliis, että teistäkin joku on vähän samanlainen). Olen muuttanut lukuisia kertoja, mutta pitänyt vain kerran tuparit. En ole juhlinut rippijuhlien jälkeen mitään ns. virallista suoritusta ja naimisiinkin olen hitsi vieköön mennyt salassa. Parit pyöreät vuodetkin on tainnut jäädä sen enempää skoolaamatta, koska aina on ollut samaan aikaan jotakin muka niin paljon tähdellisempää tai akuutimpaa. Ja ainahan sitä on. Olisi huolestuttavaa jos tällaisen innostuja-tyypin elämä olisi staattista ja reilusti etukäteen ennalta arvattavaa. Huolestuttavaa siis itselleni, koska nautin useista samanaikaisista pienistä jutuista (liika toki on aina liikaa). 

Koska aikuisena opiskelu on minusta ihan hemmetin hienoa, niin päätin vetäistä koko setin kerralla. Juhlitaan nyt sitten ne kaikki ohi menneet "saavutukset" ja ilonaiheet, koska juuri nyt olen aidosti ylpeä siitä, että sain tämän valmiiksi. Pienesti olen kuitenkin taikauskoinen ja uskalsin vasta nyt laittaa kortit postiin, sillä virallinen ilmoitus valmistumisesta tuli vastikään. Kortit toki suunnittelin jo aiemmin, vaikkakin kuvat siihen otettiin vasta sinä päivänä kun viimeinen tehtävä oli palautettu koululle. Onko teistä muuten joku yhtä taikauskoinen, ettei uskalla ääneen sanoa ennen kuin kaikki on viimeistä pisaraa myöden virallista?
Juhlien järjestäminen on oikeasti todella kivaa, ja usein olen suunnitellut joitakin mukavia kesäjuhlia ilman syytäkin, mutta jostakin syystä se vain aina on jäänyt tuonnemmaksi. Nyt olen ihan täpinöissäni, ihan parasta saada ystävät ja perhe koolle samaan aikaan ja vähän tanssia. Sanoinko jo parasta?! 

Tänä kesänä juhlistetaan siis uuden alkua. 
En sano koulun loppua, vaan nimenomaan uuden aikakauden alkua. 
Skool!

Jutta


 1. Onnea <3 Sä olet kyllä ehdottomasti löytänyt oman juttusi! Ja tosi mageet kortit ;)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut. Syystäkin saa olla ylpeä itsestään. Mikä ihana olo tuleekaan, kun on voittanut itsensä! :)

  VastaaPoista
 3. Onnea vielä tätäkin kautta! Oot ihan huippu <3

  VastaaPoista
 4. Onnea hirmuisesti ja vaikka juhlat aina työläitä järjestää, mutta on ne niin kivoja ja hauska sitten myöhemmin niitä muistella. Hauskat persoonnalliset kortit oot tehnyt :) Hyvää kesää ja oikein mukavia juhlia sinne <3

  VastaaPoista
 5. Isosti onnea!! Mä olen taas sitten se juhlienjärjestäjä ja pari viikkoa sitten juuri omia valmistujaisia vietettiin. Elämässä on aina syytä juhlaan!:) Toivottavasti teillä on onnistuneet bileet nyt kun kerrankin sitten repäiset! ♡

  VastaaPoista
 6. Onnea hurjasti, Jutta - ja todellakin jo aika juhlia!

  VastaaPoista
 7. Onnittelut! Hieno suoritus! Upea kutsu 😊

  VastaaPoista
 8. Onneksi olkoon! Tosi hieno juttu!
  https://byveera.blogspot.fi/2017/06/from-porto-to-pinhao-by-boat.html

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets