Top Message

www.oblik.fi

MÖKKITUVAN TALVINEN TUNNELMA

Moi ja mahtavaa alkavaa viikonloppua! Ajattelin jakaa teille muutamia kuvia mökin tuvasta ja sen talvisesta tunnelmasta. 

Tähän osaan tupaa ei olla tehty (eikä tulla tekemään) mitään muutoksia, eikä siihen ole hankittu myöskään mitään uutta. Tuvan pinnat katosta lattiaan tulevat säilymään tällaisenaan, ainoana muutoksena tilaan tulee olemaan keittiö, joka rakentuu talven aikana (tai ainakin ennen kesää) sohvan vastakkaiselle seinustalle. 
Mökin pienessä makuuhuoneessa oli siro 50-luvun Askon laverisohva, joka kääntyy myös varavuoteeksi. Se oli kaikinpuolin hyvässä kunnossa rungoltaan, joten kannoimme sen tupaan ja asetin sen päälle vain vaalean viltin. Keinutuoli ja sohvapöytä oli täällä myös jo entuudestaan. Tyynyt, viltit ja matto tuli täältä kaupunkikodista, eikä yhtään niistä ole ostettu tätä varten. Kuusityynyn painoin itse kaksi talvea sitten (ohjeet täällä), harmaan päällisen olen niinikään itse tehnyt. Mustavalkoisen päällisen taas ostin alkusyksystä käytettynä Giseldalta, joka kirjoittelee muuten myös blogia nimeltä Coffee Talble Diary. Suosittelen tutustumaan, jos blogi ei ole entuudestaan tuttu!

Sohvasta on muodostunut mökillä etenkin tuon valkoisen karvaturrin lempparipaikka, ja siksi siihen oli laitettava toinenkin viltti päälle (en välittäisi olla jatkuvasti nimittäin pesemässä tuota suurempaa valkoista peitettä...)
Lundian suuri valaisin (minkä muuten myöskin olen käytettynä hankkinut n.vuosi sitten) on mitä parhain tähän tilaan, ja se tuo juuri sopivan pehmeän valaistuksen hämärtyviin päiviin. Valaistusasiaa tulisi muutoinkin täällä pohtia vähän enemmän, mutta senkin aika on sitten joskus myöhemmin. To do -listalla on myös päiväuninurkan rakentaminen (sijoittuu ylläolevan kuvan oikealle jäävään tilaan oven viereen). 

Pääasia tällä hetkellä on  kuitenkin se, että olemme saaneet oleskelutiloista vähän enemmän omannäköisemme, vaikka todellisuudessa lähes kaikki kalusteet ja tavarat olivatkin täällä entuudestaan. Paljon on kuskattu poiskin, mutta onneksemme iso osa oli ihan käyttökuntoista tavaraa.  Tuli jälleen todistettua, että tekstiileillä ja pienillä jutuilla fiilistä saa kuitenkin reippaasti muutettua. 

Leppoisaa viikonloppua!
Jutta

 1. Kodikasta ja taitavasti olet taas loihtinut oman näköistä. Mukavaa perjantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Minna. Tekstiileillä saa kyllä paljon muutettua tilan fiilistä :) Kivaa viikonloppua myös sinulle <3

   Poista
 2. Kaunista on ja mikä tosiaan parasta, että olette saaneet paikalla ennestään olleista huonekaluista koottua oman näköisenne kokonaisuuden! Kaikki näyttää niin freesiltä ja paikan tyyliin sopivalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin se on parasta, ettei tarvinnut hankkia mitään uutta. Se tuo jotenkin hyvän tunteen itselle, että olemme pystyneet säästämään "tänne kuuluvia"/täällä olleita juttuja :).

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! Mäntyä katosta lattiaan. Aluksi ajattelin, että se on uhka, mutta nyt se on lähinnä mahdollisuus :))

   Poista
 4. Ihastuttava tunnelma, kyllä tuolla kelpaa rentoutua <3

  VastaaPoista
 5. Kerrassaan ihanan kodikasta <3
  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erityisesti täällä mökillä se kodikkuus on isossa arvossa. Sellainen rento ja hyvänolon fiilis - sitä on haettu :) Mukavaa viikonloppua myös sinulle Sanna <3

   Poista

 

Newsletter

Widgets