Top Message

www.oblik.fi

PIENEN PIENI SALAISUUS: UUSI DIY-SIVUSTO HIMASSA

Moi ja mukavaa sunnuntaita! Olen ollut vähän kahden vaiheilla kerronko tästä asiasta tässä kanavassa vai olenko kertomatta. Päätin kuitenkin, että on aika laskea salaisuuksien verhot myös täällä blogin puolella....

Mielessäni on ollut pitkään omasta mielestäni loistava idea: DIY-teemainen sivusto, jossa jaetaan selkeästi vain tee-se-itse -juttuja ja erityisesti niitä tyylikkäitä ja helppoja sellaisia. Toisinaan jaan niitä täällä blogin puolellakin, mutta kaipasin ideoille omaa kanavaa, ja omia sivuja. Lopulta päätin perustaa sivuston nimeltä HIMASSA

Varsinainen sivusto avautui julkiseksi marraskuun alussa, ja sitä ennen profiilit löytyi myös facebookin ja instagramin puolelta. Vastaanotto on ollut tosi hyvää, ja olen ihan superinnoissani kaikesta, sillä tuntuu kuin olisin saanut täysin uuden alun ja päässyt tekemään jotakin aivan omannäköistä juttua alkumetreiltä saakka. Osa teistä on löytänyt HIMASSA -sivut jo ennen tätä tekstiä... On ollut todella vaikeaa pysytellä anonyyminä ja samalla koittaa löytää samanhenkisiä ihmisiä mukaan innostumaan ja inspiroitumaan itsetekemisen hyvästä meiningistä. 

Mikä HIMASSA sitten on? 

Himassa on paikka, jossa mielikuvitus saa lentää ja hulluimmatkin ideat toteutetaan! Himassa tarjoaa yksinkertaisen ja selkeän tyylin ystäville helppoja tee-se-itse ideoita freesillä otteella. Siellä saa inspiroitua, sieltä saa poimia ideoita, siellä saa kysyä ja siellä saa mokata. HIMASSA saa siis toteuttaa itseään ja ruokkia luovaa nälkäänsä!

Vaikka DIY-ideat näyttelevätkin Himassa selkeästi yhtä pääroolia, jaetaan siellä myös loistavia asumisen ratkaisuja ja vinkkejä kodin toimivuuteen. Niin pieniä kuin suuriakin. Sillä mikään ei ole kiehtovampaa, kuin löytää juuri ne parhaat ideat ja ratkaisut, joiden myötä arjesta tulee piirun verran toimivampaa. Asuminen on niin paljon muutakin kuin vain sisustusta ja kodin tyyliä. Se on ennenkaikkea sitä toiminnallisuutta, eli arkea helpottavia ratkaisuja.

Tähän mennessä siellä on tehty mm. ikkuna-/seinäkoriste havunneulasista, isänpäiväkortti nahkarusetilla, jouluinen havuköynös... Myös koko loppuvuosi kuljetaan selkeästi DIY-teeman ja joulunodotuksen ympärillä, mutta heti alkuvuodesta sinne pärähtää myös paljon asiaa asumisesta, kodin järjestyksestä jne. Kantavana teema on kuitenkin myös siellä tee-se-itse


Miksi kerron sen sitten täällä?

Jatkossa DIY-jutut tulevat varmasti löytymään enemmänkin noiden sivujen puolelta. Täällä oblikissa taasen jatkamme edelleen sisustusjuttujen ja arjen ympärillä. Uskoisin, että monia teitä saattaa kuitenkin edelleen nuo tee-se-itse-jutut kiinnostaa, joten ei hätää - löydät ne nyt entistä mielenkiintoisempana ja aktiivisempana HIMASSA -sivuilta. 

En tee sivustoa yksin. Olen sen toki perustanut ja valtaosa tekstistä, ideoista ja kuvista on omiani. Haluan kuitenkin tarjota myös monipuolisesti eri asiantuntijoiden tietotaitoa käyttöönne. Tästä syystä haastattelen sivuille mielenkiintoisia tekijöitä, omien alojen asiantuntijoita ja vierailen myös kekseliäissä ja idearikkaissa kodeissa. Tästä kaikesta syntyy kokonaisuudessaan varmasti monipuolinen kattaus nimenomaan lukijan näkökulmasta. 

Itse odotan loppuvuoden osalta eniten tulevaa joulukalenteria! Kerrankin olen päättänyt sellaisen toteuttaa ja se tulee löytymään HIMASSA -sivujen puolelta. Paljon jouluaiheisia tee-se-itse-ideoita, kattausvinkkejä, paketointijuttuja yms...


Jos siis olet pitänyt DIY-ideoistani ja tyylistäni niitä toteuttaa, 
hyppää ihmeessä mukaan uusille sivuilleni!

Pääset seuraamaan HIMASSA -ideoita:


Idearikasta sunnuntaita toivottelee
Jutta

 1. Mahtava idea tämä Himassa! Arvasin heti, että se on sinun käsialaa, kun näin Instagramissa kuvia. Raikas tyyli ja ammattitaito kuvien takaa paljasti. Toivotan onnea, menestystä ja pitkää ikää Himassa-sivuille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Aika moni ilmeisesti arvasi. Ehken onnistunut kovin hyvin anonyyminä tässä, mutta hyvähän se on, että ilmeen ja tyylin tunnistaa :) Kiitos paljon!

   Poista
 2. Olipa kyllä ihana aiemmin kuluneella viikolla törmätä instassa uusiin ideoihin HIMASSA 😊
  Kaikenlainen käsillätekeminen kun on aina ollut lähellä sydäntä ja ennenkaikkea viime vuosina juuri tuollaiset selkeät ja pelkistetyt jutut ovat olleet mieleeni, joten jään innolla seuraamaan (ja toteuttamaan!) ihania ideoita. Kiitos! ❤

  P.s. kahvipurnukan saatesanoineen veinkin jo yhtenä päivänä ystävälleni tuliaisina ja olipa hänkin erityisen ilahtunut moisesta ideasta! Niin pienillä jutuilla voi olla suuri merkitys ☺

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ihan superkiva kuulla!!! Samanlaista intohimoa itselläkin on ollut, mutta tosi usein DIY jutut ovat enemmän sellaisia ns.pikkutarkkoja askarteluja, joihin harvoin itsellä hermo ja taito riittää. Siksi on parasta nämä selkeät ja yksinkertaiset jutut :)

   Ja voi että, tuli hyvä mieli, kun olet saanut jo jonkun idean hyötykäyttöön! Jes <3

   Poista
 3. Huomenta! Ihana vihdoin nähdä kuka hienon sivuston takana on!!! Ehdin jo sitä tuumia��
  Näyttää upealta ja on hienosti markkinoitu.
  Jos keksitään joskus jotain yhteistyötä DIY Design it yourselfin kanssa niin olisi kunnia! Onnea uudelle sivustolle!!!❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, vähän salamyhkäistähän se saattoi olla ;)

   Ja hei ehdottomasti! Jos mieleen tulee jotakin, laita viestiä! Kävinkin heti kurkkimassa sivujasi ja hyvältä näyttää :)

   Poista
 4. Hieno homma kyllä tuo <3 Arvelin hieman, joskaan en voinut olla varma. :)

  VastaaPoista
 5. Ei vitsi, mä en ollut yhtään tajunnut asiaa, mutta nyt kun sen paljastit, niin tottakai se olet sinä <3

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että kerroit Himassa blogista. Ideat olivat kivoja ja mahdollista toteuttaa vaikka ei olisikaan kovin taitava askartelija. Pidän myös tyylistäsi niin sisustamisessa kuin tässä askartelussakin. Näin marraskuussa on paljon lasten koulujen ja urheiluseurojen joulumyyjäisiä. Toivonkin ensi vuonna ideoita näihin myyjäisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Äärettömän kiva kyllä kuulla <3 <3. Ja aivan varmasti laitetaan korvan taakse tuo idea! Kiitos :)

   Toivottavasti ideoita löytyy käyttökelpoisia juttuja pitkin vuotta :)

   Poista
 7. Himassa on kyllä niin upea! Ihanaa että teet sitä :-)

  VastaaPoista
 8. Onnea uudelle, se on upea! Todella raikas tuulahdus DIY maailmaan ja ihanan inspiroiva sivusto. :)

  VastaaPoista
 9. Himassa aivan ihana inspiroiva sivusto ja tiedäkö Jutta mitä, arvasin HETI ekasta päivästä lähtien että sinä tämän takana <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä kestä! Moni on sanonut noin. Mistä sen sitten tietää? :D Pitää harjoitella anonyyminä olemista paremmin ;))

   Poista
 10. Mahtava juttu, kävin heti tutustumassa ja näyttää upealta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, kiva kun tulit ja toivottavasti löydät hyviä ideoita :)

   Poista
 11. Oi oi oi... Nyt on loistava idea! Hyppään heti mukaan :)

  VastaaPoista
 12. Jee, tää on kyllä ihan huippujuttu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Viimein sain aikaiseksi sen, mitä olen pitkään miettinyt. Tuntuu hyvältä. :)

   Poista
 13. Mahtava juttu! Pitää heti käydä tutustumassa, mulla mennyt ihan ohi. :)

  VastaaPoista
 14. Sä olet ihan uskomaton supernainen! Ehdit ja osaat kaikkea! Ei mulla muuta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D :D Kaikkensa pitää yrittää ja kaikkea pitää kokeilla. <3 <3

   Poista
 15. Jei, kiva kun tämän kerroit! Olin miettinytkin, että kukahan sen takana on, ja sinä olit vahvasti mielessäni :) Ihan loistava setti! Onnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, hauskaa, että se on ollut ilmeisesti aika selkeää. Vaikka niin kovasti yritin olla salamyhkäinen asiasta ;))

   Poista

 

Newsletter

Widgets