Top Message

www.oblik.fi

HEI SE ON BEIGE!

Meni kuusi kuukautta ja mieleen tuli ajatus olohuoneen seinien maalaamisesta uudelleen. Ehkä lähestyvä syksy, ehkä vaihtelunhalu, ehkä uusi tai pikemminkin voimistuva sävyrakkaus. En osaa määritellä syytä paremmin. Tällä hetkellä kuitenkin on sanottava että nappiin meni. Sävy on ihana! Se toi tilaan runsaasti lisää lämpöä ja kodikkuutta. Se toi kalusteet ja lattian entistä paremmin esille. Se toi rauhallisuutta ja harmoniaa. Se täytti kaikki odotukset.
Kalusteet on siirretty nyt melkein kaikki takaisin paikoilleen, joten voikin kaivaa kaikki sisustusjutut esille. Ihana alkava syksy ja ihan mahtava palannut sisustusinto <3. Toivottavasti kohta saan taas napattua vähän laajempia kuvakulmia uudistetusta tilasta.

Maali: Tikkurila Joker
Sävy: V484 Ajopuu
Pieni ruskea kulho: Löytö kirpputorilta

Mainiota uutta viikkoa!
Jutta

 1. Kyllä! Sama sävy tänne tulossa ellen nyt yhtäkkiä muuta mieltäni ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on mahtava sävy! Samalla niin pehmeä, mutta kuitenkin syvä :)

   Poista
 2. Siis niin hyvä! Meillä on tuo sama sävy eteisessä sekä työhuoneessa muilla paitsi tapettiseinällä. Ja vielä on maalia vähän jäljelläkin...Tykkään tykkään tyky tyky tykkään ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin mua on aiemmin ahdistanut ruskeaan vivahtavat sävyt aika paljon... Vasta tämän vuoden puolella olen alkanut niihin lämpenemään... Ja onhan ne - ja etenkin tämä vähän mutaan taittava - aivan hillittömän kauniita!

   Poista
 3. On hyvä värivaihdos. Tykkään. Lisää kuvia odotellessa :) Ihanaa tiistaita Jutta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä! Täytyy saada kaikki jutut takaisin paikoilleen (itseäni kun häiritsee, että sohvaseinusta on paljas tällä hetkellä vielä) ennen kuin uskallan laajempia kuvia ottaa :D :D

   Poista

 

Newsletter

Widgets