Top Message

www.oblik.fi

SE ON TÄÄLLÄ TAAS - ÅBLOGIEN KIRPPIS 14.8.!

Kuten otsikkokin kertoo, se on täällä taas! Loppukesän odotetuin tapahtuma, jossa Turun alueen sisustus- ja lifestylebloggaajat kaivavat kaappiensa kätköistä aarteitaan ja tuovat ne myyntiin kaikelle kansalle. Huominen tapahtuma järjestetään nyt jo kolmannen kerran ja toivomme tälle vuodelle yhtä upeaa säätä kuin aiempinakin vuosina on ollut.


Mistä siis on tarkalleen kyse?

KETKÄ MYYMÄSSÄ? 
Turun alueen lifestyle- ja sisustusbloggaajat myymässä kirppishengessä tavaroita. Mukana mm.
Villa Puomi
Onnen hetkiä paratiisissa
Keloranta
Kotilaituri
Tohkeissaan
House no. 465
Lady of The Mess
AnniinaV blog
Fallen For An Old Chair
Kukkurakoti
Helleranta
Eloisat
Kotini on linnani
Oblik
sekä liuta ystäviä ja ystäväyrityksiä.

UUTTA? Uusi paikka

KENELLE?
Ihan kaikille.

MITÄ MYYNNISSÄ? mm. aarteita varastojen kätköistä ja ullakoiden uumenista, käsitöitä, huonekaluja, designia, vaatteita sekä jotain uuttakin kivaa.

HYVÄNTEKEVÄISYYSKOHDE? Hope ry:n hyväksi toteutettu myyntipiste, johon jokainen kirppismyyjä ja kävijä voi lahjoittaa myytävää ja jonne jokainen voi tuoda Hope ry:n vastaanottamia lahjoituksia.
Myyntipisteen tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Hope ry:n Turun paikallisyhdistyksen hyväksi.

Tällä hetkellä kaipaisimme koulun alkuun sopivaa vaatetta ja jalkineita
-vaatekoot 120cm aina tuohon naisten/ miesten isoon kokoon asti. Kuitenkin isojenkin vaatteiden pitää olla niin nuorekkaita että alle 18 v käyttää niitä. Nämä vaatteet on siis tarkoitettu yläastelaisille ja teineille (ei aikuisille).
-Kenkiä 32 aina miesten 46 asti. Tytöt tosiaan koot yleensä loppuvat 41.
-Myös sisälelut ovat tervetulleita.
Muistattehan että vaatteiden ym pitää olla puhtaita, ehjiä ja tätä päivää.


PÄÄSEEKÖ JULKISILLA?
Ilmarisiin pääsee Turusta Kauppiaskadulta bussilla T24 linjanumeroilla 401-403.

PYSÄKÖINTI JA LIIKENTEENOHJAUS? Olemme varautuneet liikenteenohjaukseen ja meillä on parkkitilaa Ilmaristen koulun pihalla ja kentällä. Toki suosittelemme tulemaan kimppakyydeillä, lähialueilta kävellen tai pyörillä

TAPAHTUMAPAIKKA?
Tapahtumapaikkana on Kotilaiturin piha, Pahkalaukkaantie 1, Ilmarisissa, Vanhan Tampereentien varrella. Tapahtuman aikana Kotilaituri on myös avoinna, Ollin Grillissä on paellapannu kuumana ja Vilkkimäen Kakku ja Kahvi vastaa kahvimyynnistä.

ENTÄ JOS SATAA? Tapahtumaa ei järjestetä. Jos sää on kiikunkaakun, ilmoitetaan viimeinen tieto FB:n tapahtumasivulta. Tapahtumapaikkana piha-alue.
Lisätietoa tapahtumasta www.facebook.com/ablogit ja www.ablogit.com

 
Käyhän siis klikkaamassa itsesi tapahtumasivulle - tänne - niin näet viimeisimmät myyntiin tulevat sneak peekit ja pysyt kärryillä viimehetken muutoksista (säävaraus), joita toki toivomme ettei tule :).

Nähdään sunnuntaina!
Jutta

 

Newsletter

Widgets