Top Message

www.oblik.fi

DIY SEINÄRIPUSTIN

DIY seinäkoriste
Muistatteko vielä, kun kirjoittelin huhtikuussa aiheesta sisustusjumi? No nyt se alkaa vihdoin purkautua! 

Viime aikoina on näkynyt paljon nahkalenkkejä roikkumassa seinillä. Niihin on useimmiten laitettu roikkumaan rullalla oleva lehti, keittiöpyyhe tai esimerkiksi huivi. Nahkalenkkiä on näkynyt myös valtavan monessa paikassa vetiminä. Ja mikäs siinä - onhan nahka kaunis materiaali ja siitä tehty lenkki ajaa helposti kauniin seinäkoristeen virkaa. 

Minulta jäi eräästä lahjasta jäljelle pätkä nahkaremmiä, josta päätin sitten minäkin tehdä olohuoneen seinälle ripustimen. Television takana oleva seinänpätkä on kaivannut jotakin yllensä, sillä seinän ollessa tyhjänä näyttää se siltä, kuin televisiolle oltaisiin rakennettu oma alttari. Ei mitään muuta kuin se töllötin. Vaikka olen mielissäni valkoisesta ja ohuesta televisiosta, ei se muuta sitä tosiasiaa että tuo tekninen laite vie kaiken huomion.
DIY lehtiteline
DIY puurengas

DIY olohuoneen seinälleDIY lehtiteline

Pelkäsin yksittäisen remmin näyttävän vähän pliisulta, joten kiinnitin kaksi nahkalenkkiä pieneen puurenkaaseen, jotta lopputulos olisi tasapainoisempi. Remmin kiinnitin lenkiksi nahkaliiman avulla. Puurenkaassa lenkit eivät ole kiinni laisinkaan, vaan roikkuvat vapaana ja irti toisistaan. 

Lisäsin seinälle vielä pienen viirin leikkisyyttä tuomaan. Hyllyille pitäisi vielä laittaa tavarat takaisin paikoilleen, tai oikeammin keksiä mitä tuohon tasolle kannattaa laittaa, ettei siitä tule liian sekava. Kaikki hyllyt kun asennettiin vasta pari päivää sitten takaisin paikoilleen seinien maalauksen jälkeen.

Tykkään kyllä hurjasti tästä pienestä ja superhelposta ripustimesta, joka teki kertaheitolla seinälle mukavamman fiiliksen! Saattoi tämä vähän nostaa tuota kadoksissa ollutta DIY-intoa noin muutenkin ;).

Mukavaa torstaita!
Jutta

 1. Hei wau ihana! Menee ehkä täälläki DIY-kokeiluun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Tuu vinkkaamaan ja linkkaamaan jo päädyt toteuttamaan :)

   Poista
 2. Todella ihana. Jos nahkaa löytyy niin tätä pitää kyllä kokeilla <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannatan! Voishan tän jostakin tukevasta kankaastakin tehdä... :)

   Poista
 3. Tosi kaunis ja vois sopii meillekin ;)

  VastaaPoista
 4. Yksinkertaisen kaunis! Asun-lehdestä tykkään myös, kiva että joku uskaltaa perustaa tänäpäivänä uuden sisustuslehden.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Ja hei - niin oon samaa mieltä, ihan huippua että rohkeita ihmisiä ja suunnannäyttäjiä löytyy edelleen. Uskomattoman laadukas sisustuslehti, ja tinkimätön oma tyyli. Toivon Asun -lehdelle pitkää tulevaisuutta!

   Poista
 5. Ihana!! Mä haaveilen kans valkoisesta huomaamattomasta teeveestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, valkoinen on jees, mutta tuo koko on aika massiivinen. Itselleni olisi riittänyt joku 30" töllötin, mutta ei siitä kuulema näe mitään. tiedä sitten miten on, mutta onhan se vähän... iso :D

   Poista
 6. Tosi hauska tuo ripustin! Mutta mistä olet hommannut tuon puisen rinkulan? ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Puurenkaita olen ostanut joskus Sinooperista. Muistaakseni jonkun pussin, jossa niitä oli eri kokoja. Saattaa löytyä myös yksittäin myytyinä jos en ihan väärin muista. Toivottavasti löydät!

   Poista

 

Newsletter

Widgets