Top Message

www.oblik.fi

MITÄ RAJATTIIN STAILAUSKUVIEN ULKOPUOLELLE?

Eilen julkaisin melkoisen kuvapläjäyksen olohuoneesta "Yksi sohva - kolme tyyliä" postauksessa. Kuten jokainen kuitenkin arvata saattaa - rajattiin kuvien ulkopuolelle jotakin kauniiseen kuvakulmaan kuulumatonta. 


Ensimmäiset kuvat ovat kuvakulmien taakse jäävä seinusta olohuoneesta ja tämä viimeinen se, johon kaikki rakennettiin. Naurattaa niin paljon itseänikin tämä pieni luova hulluus, jotta pakkohan nämä realismikuvat oli jakaa :D.
Hauskaa päivää!
Jutta

 1. Hahah! I know the feeling! Itseänikin välillä naurattaa niin paljon se 'todellisuus' kuvien takana :))

  Ihanaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä just niin! Kukapa ei miettisi mitä kuvissa näkyy ;)

   Poista
 2. Ihana reality! Mie just eilen funtsin, että pitäskö kuvata omaa realityä suursiivouksen keskeltä....mutta ei, saattas lukijat kadota :D Nähdäänkö me viikon päästä...? Hope so <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, välillä realismi on tarpeen. Ihan vain muistuttamaan, ettei koti aina näytä todellakaan niin seesteiseltä arjen keskellä ;) Ei kyllä valitettavasti nähdä. Niin monta tapahtumaa tässä keväällä, ettei millään pysty kaikkeen osallistumaan :) Pitäkäähän kivaa!

   Poista
 3. Tätähän se on. Tuntuu että huijaan lukijoita jos postaan kuvankauniita kuvia meidän kodista :D Mutta onnistuneet stailauskuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä kohdin täytyy kyllä todeta, etten todellakaan stailaa tällä tavoin kaikkia postauksia varten. Tämä edellinen postaus oli stailauskokeilu eri tyyleillä, joten siksi vähän erilainen realismi siellä rajausten takana. Normaalisti otan kuvat kotoa ilman erillistä stailausta :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Välillä niin totta, mutta harvoin tietty ihan näin suurella kädellä tavarat myllätään kuvia varten :D

   Poista

 

Newsletter

Widgets