Top Message

www.oblik.fi

DARK BLUE + GREY

Tänään kotona näyttää ja tuntuu parhaalta tummat sävyt. Vaikka alakerran oleskelutilat ovat vaaleat, tuo makuuhuoneen syvä sininen kotiin sitä tunnelmaa, jota kaipaan. Olohuoneessa tai käytävillä tummat sävyt saattaisivat ahdistaa, mutta levon kannalta merkittäviin tiloihin luo sininen ja harmaa merkittävää viihtyisyyttä.
TAPETTI: William Morris
LIINAVAATTEET: Jotex + H&M Home
SÄNGYNPÄÄDYN TAUSTAVERHO: IKEA AINA -pellavakangas (värjätty) 
KUKKAPÖYTÄ JA KORURASIA: Löytöjä isovanhemmilta

Puhutteleeko tummat sävyt sinua, vaikka mennäänkin kohti kevättä ja kesää?
Jutta

 1. Voi että! Niin kaunista <3 Mua on vähän alkanut kiinnostamaan tuo sininen, vaikkei ole yhtään mun väri!!

  Kaunis on makkari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Sininen on tosi kaunis... Tai niissäkin on toki eroja. Kirkkaat sävyt ei itseeni ihan iske, mutta nämä syvät kyllä sitäkin enemmän :)

   Poista
 2. Tummat sävyt ovat omalla tavallaan aina puhuttelevia :) Riippuu niin paljon missä sitä tummaa sävyä käytetään. Makuuhuoneessa suosin mielelläni kaikkea muuta paitsi valkoista oikean ja levollisen tunnelman takia...sininen kaikissa sävyissään (paitsi ehkä ne kirkkaimmat sähkönsiniset ym) on oiva makkariin. Kauniit sävyt teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa näin. Jotenkin makuuhuoneessa saakin olla vähän "pesämäisempi" tunnelma kuin yleisissä oleskelutiloissa. Kiitos paljon, tykkään hurjasti näistä sinisistä sävyistä kyllä itsekin :)

   Poista
 3. Puhuttelee, puhuttelee, mutta tosiasiassa, vaikka suuresti tummia juttuja ihailenkin, en itse osaisi sellaisessa elää. Jotenkin tuntuu, että elän vain valossa.

  Mutta tuo teidän makkarin tapetti on vain niin upea! Kaunis on makkari toki muutenkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi makuasioista ei voi kiistellä. Ja tärkeintähän on, että siellä omassa kodissa tykkää itse olla! Tämä tapetti oli rakkautta, ja sopii tänne kotiin mielettömän hyvin. Mutta paljon sanelee tosiaan talon oma tyyli, edelliseen en olisi voinut kuvitellakaan moista :D

   Poista
 4. Sininen näyttää tosi kauniilta ja varsinkin tuo tapetti! Omaan kotiin en ehkä osaisi valita, mutta hyvältä näyttää. Onnea uuteen kotiin!
  bykaisla.com

  VastaaPoista
 5. Niin kaunista ja tuo tapetti on aivan ihana. Hullua, miten sitä silmä mieltyy näihin tummiin sinisen, harmaan ja vihreän sävyihin, vaikka vielä vuosi sitten taisin vannoa, ettei sinistä enää ikinä. Nykyiseen kotiin muuttaessamme ja sitä remontoidessamme (alle puoli vuotta sitten!) olin innoissani kun sain vihdoin valkoiset seinät. Nyt on jo alkanut mieli muuttua ja pikkuhiljaa tekisi mieli saada tummempia sävyjä varsinkin makuuhuoneeseen.

  //Kaisa J - Koti-ikävä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mietin. Jos joku olisi vuosi sitten sanonut, että makuuhuoneessamme on sininen kukkatapetti - en olisi todellakaan uskonut. Niin se ihmismieli muuttuu. Onneksi mielipidettään saa vaihtaa :D

   Poista
 6. Voi että miten kauniit sävyt! Tuo tapettien ja koukkujen yhdistelmä on upea. Aivan huikea. Hienon huoneen olet sisustanut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Vilja <3. Koukut löytyi jo joskus syksyllä kun valitsin tapettia ja näin ne jotenkin heti yhdessä. Piti kulua kuitenkin melkein puoli vuotta että ne makkari saatiin valmiiksi ja koukut seinälle ;)

   Poista
 7. Voi miten kaunista. Innostuin ostamaan tumman sinisiä koristetyynyjä kesäksi parvekkeelle. Käy hyvin harmaan sekä vaalean puun kanssa yksiin. Tahtoisin niin nähdä lisää ihania kuvia teidän kauniista uudesta kodistanne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sopii kyllä tosi kivasti puun ja harmaan sävyjen kanssa yhteen! Kuvia varmasti tulee lisää aina pikkuhiljaa. Vielä on kokonaan esittelemättä lastenhuone, kypyhuone ja kokonaisuus makkaristakin... Pitäisi vain saada pienet keskeneräiset jutut vielä valmiiksi ennen laajempia kuvakulmia ;)

   Poista
 8. Sä oot kyl niin taitava. Aivan ihanan näköistä. Ihan viimeistä yksityiskohtaa myöden ja ihan koko talo. Koskas tuut stailaa meijän kodin? :)

  VastaaPoista
 9. Oikein viihtyisää ja kaunista! Hyvä oivallus tuo sängynpäädyn verho :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Purettiin tuosta itseasiassa sellainen epämääräinen liukuovisysteemi pois ja päätettiin pehmentää tunnelmaa pellavaverholla. Sen taakse saa kätevästi säilytystilaa ja koska katto laskee niin alas, ei sänkyä olisi kuitenkaan saanut työnnettyä perälle saakka. Joten oikein toimiva myös kauniin ulkonäön lisäksi :)

   Poista
 10. Arvaas kuka suunnittelee olohuoneen maalaamista siniseksi?! Ihanaa kun sinistä näkyyy nyt muillakin, meillä kun se on ollut päävärinä jo ainakin 20 vuotta... ;) Toi tapetti on niin ihana!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Odotas... PIKKUTALOSSA on kohta maalaustalkoot ;) Jei!

   Poista
 11. Oi kuinka kaunista. Puhuin miehelle et miten olis sininen seinä makkarissa.. Ei mennyt läpi ja arvaa vaan harmittaako. Nyt suunnittelen uutta tummaa sotasuunnitelmaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin (ja monta kertaa) perusteltu alkaa todennäköisesti uppoamaan. Näytät vain joka päivä uusia ihania tummia inspiskuvia niin kyllä se siitä ;)

   Poista
 12. Minä pidän siitä, että on kontrastia ja tummuutta makkarissa. Taitekattonne kun on valkoinen ja tavallaan lisää myös seinän pintaa epäsuorasti + sen valkoisuutta.
  Ihana tuo tummansininen yhdessä tapetin kanssa. Toimii "peukku" :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, että mikäli tuota paneelikattoa ei olisi noin paljon/se ei laskisi noin alas, olisi tunnelma aika erilainen. Makuuhuoneessa saa minunkin mielestäni olla vähän syvällisempi ja tummempi fiilis. Kiitos paljon kauniista kommentistasi :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets