Top Message

www.oblik.fi

TOTEUTA TYYLI VIIDELLÄ VINKILLÄ

Viimeaikoina on ollut jostakin syystä yksi kuva, joka on jatkuvasti palannut ruudulleni eri yhteyksissä. Tässä makuuhuoneessa toistuu jokunen yksittäinen haaveenikin, mutta eritysesti ihastelen tämän kuvan seesteistä kokonaisfiilistä. Tarkastelin tätä inspiroivaa kuvaa tarkemmin ja poimin viisi vinkkiä, joilla tyyli olisi helppo toteuttaa.

 1 / 2 / 3 / 4 / 5 /

#1 Georg Jensenin lasimaljakko on muotokieleltään yksinkertaisen klassinen ja on itsessään niin kaunis, että se näyttäisi hyvälle jo yhdenkin oksan kanssa. (Koko XS 55EUR, Finnish Design Shop)

#2 Casa Stockmannin pussilakana on väritykseltään hempeä ja niiden välissä uskoisin unienkin olevan levolliset. (Pussilakana 150x210cm 49,90EUR, Stockmann)

#3 TON-tuoli näyttää vuosi vuodelta paremmalta. Tämä keikkuu ikuisella haavelistallani, joskin juuri nyt valitsisin tuolin tummanruskeana - ja rottinkisella istuimella. En kuitenkaan ole kiinnostunut täysin uudesta tuolista, vaan haluaisin ehdottomasti löytää vanhan tällaisen. (Hinta rottinkipäällysteisenä 179EUR, Forma)

#4 Kalklitirin Antigue Blue sävy toisi sävyn lisäksi tyyliä pehmeällä ja eläväisellä pinnallaan. (1kg jauhetta 44,93EUR, Aveo)

#5 Diamond -riippuvalaisin soveltuisi erinomaisesti pieneksi lukuvaloksi sängyn vierelle, muutoinkin riippuva yövalo näyttää omaan silmääni paremmalta, kuin yöpöydällä seisova. (109EUR, Living 24/7)

On muuten hassua, miten tässä huoneessa vaaleansininen ei näytä lainkaan lapsenomaiselta. Tuosta sävystä kun voisi helposti saada mielleyhtymiä pienen poikavauvan huoneeseen, taikka Frozen -elokuvaan. Tässä on vain sitä jotakin; tunnelmaa, levollisuutta, persoonaa. I like!

Jutta

 1. Utuinen sininen on kyllä loistava valinta makuuhuoneen sävyksi. Joskus meillä sellainen ollutkin, mutta talvella se tuntui jotenkin "viileältä".
  Kauniita tuotteita kuvissa, varsinkin Ton-tuoli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinisten sävyjen kanssa käy kyllä helposti niin että on ns liian kylmä. Olen vierastanut sinistä aika pitkään, koska joskus sisustin sen kanssa överit... Mutta nykyään olen aivan myyty sille :) Niin se mieli muuttuu ajan saatossa :D

   Poista
 2. On kyllä upea kuva ja tyyli! Ihanan pehmeää ja hentoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Vaikka tuossakin tilassa on kaikki kuorrutettu sinisellä, niin tunnelma ei ole mielestäni lainkaan liian monotoninen. Ennemminkin sopivan kerroksellinen. :)

   Poista
 3. Kaunis sävy tosiaan. Siniset ovat mun mielestä aavistuksen hankalia, kun kirkkaassa päivänvalossa ne alkavat helposti sinertämään vähän liikaakin. Tai riippuu tietysti ilmansuunnastakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon kyllä samaa mieltä tästäkin. Ja helposti sitä tulee myös liian kylmä... Tässä kuvassa on jotenkin aika seesteinen tunnelma, vaikka onkin tooooosi paljon sinistä :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets