Top Message

www.oblik.fi

MAKUUHUONEEN TAPETTIVALINTA

Mikäli uudesta kodista ei olisi löytynyt mitään ikävää, olisimme tässä vaiheessa saaneet yläkerran suunnitelmien mukaan listoja ja portaita vaille valmiiksi. Ennen yllätyksiä ehdimme purkamaan seinän ja poistamaan aulasta tapetit. Seinät saatiin myöskin tasoitettua ja valekatto purettua. Siinä vaiheessa olimme tilanneet myöskin tapetit tulevaan makuuhuoneeseemme Sisustuksen Koodista ja tehneet kalustesuunnitelmia. Ne tapetit saapuivat jokin aika sitten, mutta niiden laitto siirtyy hamaan tulevaisuuteen. Mutta haaveillahan aina saa. Ja suunnitella. Yhdeksän rullaa tätä maailman kauneinta sinistä tapettia polttelee tuossa vierellä, joten oli pakko kaivaa yksi rulla esille ja mallailla värinäytteitä siihen vierelle. Ja kyseessähän on William Morrisin Bramble -kuosi.

Olen ollut melko yllättynyt itsekin, miten rohkeasti olen uskaltanut tehdä väri- ja kuosivalintoja uuteen kotiin. Tästä makuuhuoneesta tulee todella erilainen, mutta samalla todella paljon persoonallisempi, mitä olisin ikinä uskaltanut itseltäni odottaa. "Punaisena" lankana koko asunnon osalta tulee kulkemaan messinki. Esimerkiksi keittiössä ne näkyvät hanassa + valaistuksessa ja yläkerrassa pienissä yksityiskohdissa (joita vielä ei olla lyöty lukkoon). Kuvassa olevat Hayn koukut tekisi mieli laittaa joko kuistille, taikka juuri yläkertaan.

Makuuhuoneesta tapetoidaan kaikki seinät ja katto on tarkoitus raikastaa uudella valkoisella maalikerroksella. Lattian kohtalo ei ole vielä kenenkään tiedossa... Aulan seinät oli ajatus maalata vaaleaksi, ja koska rakennusvuosi osuus 80 -luvulle, olemme päättäneet tuoda aulatilaan männynväriset täyspuiset kalusteet. Silloin mäntyä käytettiin kalustuksessa paljon, joten uskon näiden sopivan puutalon puolikkaaseen täydellisesti. 

Mutta koska moni asia on vielä selvittämättä, tyydyn vain ihailemaan tätä tapettia ja haaveilemaan tulevasta tunnelmasta yläkerran osalta. Ehkä siitä vielä joskus koti tulee. Ja kun sitten aikanaan pääsemme jatkamaan yläkerran remonttia (ja saamme jotakin valmista näytettävää) tulen varmasti vielä kertomaan tapetin valinnasta ja siihen liittyvistä seikoista lisää.

Mitä sinä pidät tästä valinnasta?
Jutta

- -

Translate: Wallpaper to our bedroom. Love this blue!

 1. Mä rrrrrrakastan kukkatapetteja! Ihana valinta - jo tämän perusteella voin todeta, että teidän kodista tulee upea! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olen alkanut myös tykkäämään kukkatapeteista hurjasti! Vielä on aika karun näköistä tuolla asunnolla, mutta eiköhän se pikkuhiljaa ala valmistumaan :)

   Poista
 2. Ihan mielettömän kaunis tapetti! Jaksan varmaan jankuttamiseen asti hehkuttaa, miten hienoa mun mielestä on se, että kunnioitatte rakennuksen aikakautta ja henkeä. No joo, ehkei tuo tapetti nyt aivan sitä kasaria ole, mutta riittävästi sinnepäin tunnelmaa ajatellen. Eikä se aikakauden seuraaminenkaan sitä tarkoita, että museossa pitäisi elää =D Toivottavasti saatte pian asiat kuntoon, jotta pääsisimme näkemään toteutuneita suunnitelmia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh! Oot ihana! :)

   Joo, tää ei ihan mene kasarityyliin, mutta kukkakuosit menee ;). Eli sillä verukkeella sai luvan tulla. Mutta mänty sen sijaan on niin kasaria, että voi juku. Työt jatkuvat - ja sitä riittää vielä melkoisesti!

   Poista
 3. Aivan huikean kauniit valinnat! Rohkeat, mutta samalla klassiset. Tsemppiä kaikkeen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vähän itsekin olen häkeltynyt miten värit ovat alkaneet kiehtomaan. Ja kaikenlaiset kukkakuosit samalla. Tässä kukat eivät kuitenkaan olleet liian romanttiset, vaan juuri sopivan selkeät :)

   Poista
 4. Mielenkiintoiset valinnat. Kodista tulee varmasti huikean kaunis.

  VastaaPoista
 5. Huikean kaunis tapetti.hienoa tulla näkemään miltä mäntykalusteet näyttävät, varmasti hyvältä. Niitä kun moni taitaa vältellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainakin vielä tuntuu olevan vallalla "mänty-ähky". Ehkä se aika on liian lähellä kun ne olivat kauniit ja niitä näki jokaisessa kodissa. :)

   Poista
 6. Mielenkiintoiset valinnat, :D tiedät että jopa mäntykalusteet saat näyttämään hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vahva tunne, että mänty tulee kohta uudelleen trendikkääksi ;)

   Poista
 7. Tykkään tuosta tapetista kyllä! Mulla oli ennen makuuhuoneessa myös sinisävyinen Designers Guildin Corazon ennen kuin vaihdoin maalipinnalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sininen on muuten feng shuin oppien mukaan paras värivalinta makuuhuoneeseen. Sopivan seesteinen ja rauhallinen. :)

   Poista
 8. Mä en millään malta odottaa lopputulosta! Sä saat varmasti mäntykalusteet ja kukkakuosit näyttämään superhyviltä :)

  VastaaPoista
 9. Uskomattoman kaunis valinta! Itse haaveilen myös makuuhuoneen tapetoinnista samankaltaisella tapetilla, mutta vuokra-asuminen pistää vähän vastaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä jollain printillä tai kehystetyllä tapetinpalalla saisi samaa tunnelmaa tuotua? Itse lähtisin kokeilemaan juurikin kehystämistä. Ei ole niin suuri työkään, jotta jos alkaa kyllästyttämään niin se on myös helppo vaihtaa :)

   Poista
 10. Huikean upea tapetti ja nuo väriyhdistelmät:)
  Kodistanne tulee taatusti upea, kun kaikki nykyiset ongelmat on ratkottu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tykkään ihan tosi paljon tästä tapetista itsekin :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets