Top Message

www.oblik.fi

ARVONTA // ELÄMYSLAHJAT

Teitä on kirjautunut lukijoiksi jo pitkälti päälle kaksisataa. Wautsi!!! Tästä syystä päätimme järjestää teille kiitokseksi elämyksellisen arvonnan. Koska tavaraa löytyy itseltämme tällä hetkellä vähän liiankin paljon, päätimme jakaa teille jotakin aineetonta.


Haluaisimmekin nyt kuulla teiltä minkä elämyksen antaisit lahjaksi ystävällesi tai puolisollesi Elämyslahjojen valikoimista jos käytettävissäsi olisi rajaton määrä euroja? Lahjavalikoimiin pääset suoraan tästä. Arvonta alkaa  n y t  ja päättyy sunnuntaina 1.12.2013

* Arvontaan osallistut kertomalla oman elämyksellisen joululahjaideasi alla olevaan kommenttilaatikkoon.
* Saat toisen arvan liittymällä lukijaksemme, taikka olemalla sitä jo valmiiksi. 
* Ilmoitathan kommentistasi kuinka monella arvalla osallistut arvontaan. Anonyymit - muistattehan laittaa tunnistettavan nimimerkin kommenttinne perään.
* Palkintona arvotaan Elämyslahjojen -lahjakortti (arvo 25EUR), jonka voit käyttää joko itse, taikka kääriä pukinkonttiin ;)
* Arvonta suoritetaan yhteistyössä Elämyslahjojen kanssa.

Kiitos ja kumarrus teille kaikille, jotka matkallemme olette liittyneet joko jo aikaisemmin, taikka tässä lähiaikoina. Olemme teistä niin kovin kovin iloisia!!!


Jutta & Pekka

PS. Alennuskoodilla livetoday saat lukijana -10% alennuksen Elämyslahjojen lahjavalikoimista 2.12 saakka. Nyt on siis mahtava tilaisuus tehdä aineettomia joululahjaostoksia.

 1. Kahdella mukaan ja ystävälle valitsisin tiibetiläisen hoidon :)

  VastaaPoista
 2. Kahdella mukana. Kuumailmapallolento miehen kanssa kuulostaisi mahtavalta! :)

  VastaaPoista
 3. Kahdella arvalla mukana ja lahjan antaisin miehelleni esim. joku hoito.
  t.Sanna

  VastaaPoista
 4. Kahdella mukana. Aika mukava olisi miehen kanssa kaksin joku hemmottelujuttu. Harvoin kaksin käydään missään :)

  VastaaPoista
 5. Kahdella mukaan! Kuumailmapallolento olisi minun ja mieheni haave! Myös jokin hemmotteluhoito olisi ihana:)!

  VastaaPoista
 6. Kahdella arvalla lähdetään mukaan. Tuolla summalla saisin oikein kivan päivän kaverin kanssa Ouluun pelibunkkeriin tai Megazoneen eli lahjakortti olisi oikein tervetullut :)

  VastaaPoista
 7. Yksi arpa :) Joku lento/ laskuvarjo hyppy olis niin siistiä!

  VastaaPoista
 8. Kävimme juuri Flamingo Spa:ssa yhdessä rentoutumassa, ja ehdottomasti täytyy tehdä samanlainen reissu ensi vuonna. Valitsisin siis meille yhteistä aikaa: Spa-illan kahdelle Espoon Olarissa. Ja toivon, että joku vielä suostuisi lastenvahdiksi! :) Osallistun kahdella arvalla

  VastaaPoista
 9. Yksi arpa! Kuumailmapallolento vois olla kiva miehelleni tai sitten hänen lempiharrastuksensa pariin pääseminen ammattitason pelaajien kanssa (tai edes katsomoon).

  VastaaPoista
 10. Stailauspaketti olisi upea lahja minulta isälleni. :-) Elikkäs tämän: http://www.elamyslahjat.fi/lahjat/stailaus-miehille-tyylinmuutos

  Kahdella arvalla mukana. jelena.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Rahaa miettimättä? No, siinä tapauksessa 1,5 vuorokauden purjehdusretki Tallinnaan olisi ihana lahja siskolleni ja hänen perheelleen. :D

  1 arpa. jessina.nieminen@hotmail.com

  VastaaPoista
 12. miehelleni kuumailmapallo lennon, kaksi arpaa

  VastaaPoista
 13. Moi! Miehelleni antaisin stailauspaketin. Ei sillä, että hän sitä kaipaa, enemmänkin ilahtuu varmasti :)

  VastaaPoista
 14. kurjan elämänvaiheen jälkeen hemmottelisin uudessa suhteessa meitä molempia Rocca al Mare -romantiikkapaketilla

  mukana yhdellä
  Helmiina
  varvola (at) suomi24.fi

  VastaaPoista
 15. Mukana ollaan kaikilla arvoilla. :D

  Mä antaisin Mixulle kalajalkahoidon lahjaksi. Hän osti aikoinaan mulle ja Pikkuiselle sellaisen ja tyytyi itse vain katsomaan vierestä, mutta selkeästi häntä jäi harmittamaan… Nyt korjaisin (taidan korjata joka tapauksessa) asian ja hän pääsisi kalojen syömäksi. Siis jaloista. ;)

  VastaaPoista
 16. Kahdella arvalla mukana!
  Lahjakortin käyttäisin ehdottomasti itselleni ja miehelle. Meillä ei yhteistä kahden keskeistä aikaa ole ja tuollainen irtiottoarjesta erityisesti jotakin erikoista tehden olisi aivan täydellistä. Jopa satumaista! Elämyslahjojen valikoimassa oli vaikka kuin monta kivaa juttua, mutta jotakin hurjaa sen pitäisi olla, niin esimerkiksi nelipyöräiset jutut, tai kuumailmapallo ;)

  VastaaPoista
 17. Jos rahaa olisi rajattomasti, hankkisin ystävälleni pitkäksi viikonlopuksi lastenhoitajan ja veisin ystäväni shoppailemaan New Yorkiin. :) Kahdella arvalla mukana!

  VastaaPoista
 18. yhdellä arvalla mukaan.
  yhteinen kylpyläreissu

  VastaaPoista
 19. Hot joogaa kahdelle tai romanttinen illallinen Lontoossa, olisipa ihanuutta!! ♥ Aivan ihania juttuja tuolta sivuilta löytykin!!! :) Kahdella ollaan mukana!! :)

  VastaaPoista
 20. Kahdella arvalla mukana ollaan! Jos rahaa olisi ylettömästi niin ehdottomasti maailmaa haluaisin näyttää lähimmilleni! Mutta perinteiset teatteri-, kylpylä- ja ravintolaillat ovat ihania lahjoja, sillä se velvoittaa lahjan saajankin tekemään itselleen aikaa! :)

  VastaaPoista
 21. Onpas hauska arvonta, olen ehdottomasti kahdella arvalla mukana! Veljeni on menossa ensi vuonna naimisiin, joten tällä hetkellä haluaisin antaa lahjan hänelle tai hänelle sekä hänen tulevalle vaimolleen. Elämyslahjoilta löytyisi vaikka mitä hauskoja ideoita esimerkiksi veljeni polttareihin (esimerkiksi ajelukokeiluja tai sukelluskokeilu). Hääparille sopivia lahjaideoitakin olisi vaikka miten, esimerkiksi lahjakortteja kylpylöihin.. :)

  VastaaPoista
 22. Kahdella mukana.

  Rentouttavalle lomapaketille olisi eniten tilausta, jos saisi valita ihan mitä vaan. :)

  VastaaPoista
 23. Ellei rahaa tarvitse miettiä niin tandem-hyppy olisi aika huisi. Kahdella arvalla mukana...

  VastaaPoista
 24. Kauniista maisemista pääsisi mieheni nauttimaan Saimaan jäälle mönkijäsafarilla! (arpax2)

  VastaaPoista
 25. Wieniin uudenvuodenkonserttiin veisin kaverini ja itseni :D
  maison@luukku.com

  VastaaPoista
 26. Mukana kahdella arvalla! Kahdelle rentouttava viikonloppu paketti Porvoossa. Antaisin lahjan äidilleni joka on jo ollut yli vuoden sairaslomalla selkäleikkauksen takia. Hän jos joku ansaitsisi hemmottelua :)

  VastaaPoista
 27. Tallink Spa Romantiikkapaketin antaisin miehelleni.

  VastaaPoista
 28. Jätän nyt arvonnan välistä kun ei ollut kotinurkilla vaihtoehtoja, mutta laitan omalle puolelle mainoksen :) Kiinnostavinta siellä sivuilla oli suklaasauna kahdelle :)

  VastaaPoista
 29. Ihania elämyksiä... minä haluaisin lähettää pojat pelaamaan Megazoneen tai kokeilemaan paintball-ammuntaa, tai sitten laittaisin mieheni rallia ajamaan:)

  Kahdella arvalla mukana. Upea arvonta!

  VastaaPoista
 30. Yhdellä mukana:)
  Oooh itse olen aina halunnut doctor fish jalkahoitoon,Ukko K:lle antaisin rallikyydityksen hyvinkäällä tai kuumailmapallolennon,perheelle vuoristovalelluskurssi...ihania lahjoja olisi vaikka miten paljon:D

  VastaaPoista
 31. Ystävälleni tarjoisin mahdollisuuden benji -hyppyyn. Hyppy on aina ollut hänen pieni unelmansa ja muistan, kuinka teinivuosina eräässä tapahtumassa ystäväni yritti kerätä kolehtia päästäkseen tuon elämyksen kokemaan. Toistaiseksi hyppy on siis jäänyt tekemättä, mutta vielä jonain päivänä... :)

  Kahdella arvalla ja peukut pystyssä mukana

  VastaaPoista
 32. Joku hieronta olis kiva antaa lahjaks :)
  dacoconutt@gmail.com

  VastaaPoista
 33. Kahdella arvalla mukana ja tottakai hyppäisin itse benjin - tiätty!! :)

  VastaaPoista
 34. Aivan ihania lahjoja, ekana kiinnostuin ideasta antaa miehelleni lahjaksi tandemhypyn :D
  -Pinkkis-
  girlwithoutwings(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 35. kahdella arvalla mukana. ehkä lähtisin miehen kans flowparkkiin :)
  elina_myllykoski@hotmail.com

  VastaaPoista
 36. Kahdella mukana ja hotjoogaan ystävän kanssa!
  mapsinen@hotmail.fi

  VastaaPoista
 37. Kahdella arvalla mukana.
  Itselle joululahjaksi olis joku noista hieronnoista aivan ihana!

  VastaaPoista
 38. Kahdella mukaan arvontaan! Oi mahtavaa olisi nuo romanttiset paketit esim Romanttinen illallinen Lontoossa kuulostaa hyvältä!

  VastaaPoista
 39. Yhdellä mukana. Hieronta! marianna1@luukku.com

  VastaaPoista
 40. Ehkä pikkiriikkisen itsekkäästi voisin antaa jonkin ruokakurssin, vaikkapa ruisleivän tekokurssin... sitten vaan tarttisi ehkä hankkia myös leivinuuni, jotta kurssin opeista saisi tehot kunnolla irti.
  Yhdellä mukana arvonnassa.
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

  VastaaPoista
 41. 2 arpaa. Klassinen hieronta.
  idakor6@gmail.com

  VastaaPoista
 42. http://www.elamyslahjat.fi/lahjat/perheloma-taulun-kartanossa-2vrk perheloma Taulun kartanossa, jossa olisi rajaton määrä euroja, mutta jos euroja olisi rajallinen määrä... :) Syöminen pimeässä olisi mahtavaa oman rakkaan kanssa.<3

  tiia68@gmail.com

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets