Top Message

www.oblik.fi

VINKKI: PÄÄLLYSTETYT JOULUPALLOT (osa2)

Tsau!
Viime viikolla (vai koskakohan se nyt olikaan...) päällystelin vanhoja joulupalloja täällä meillä mustavalkoisella kangasnauhalla. No nyt silmiini osui aivan ihastuttava toteutus, joka on aivan pakko jakaa myös teille! 
Kuvat ja toteutus ovat lähtöisin blogista nimeltä Niittykulma. Ihastuin ihan valtavasti! Tiedän jo mitä ensi viikonloppuna meillä puuhataan ;) Tähän viikonvaihteeseen kun enää ei lisää hommia mahdu. Loput kuvat ja toteutuksen voi käydä kurkkaamassa suoraan Niittykulmasta, klik

Viikonlopputerkuin,
Jutta

Kuvat lainattu Niittykulma -blogista ja niiden jakamiseen on kysytty lupa blogin kirjoittajalta.

 1. Apua, kun ihmiset on niin ahkeria ja tuunaa kaikenlaista joulukivaa ja täällä vaan ollaan ku ellun kanat :). Mitään en oo tehny ja vähän näyttää siltä, etten teekään.
  Jahka joulu koittaa, niin varmaan sitten näyttelen perheelle koneelta kuvia muitten blogeista, niin saadaan vähän joulufiilistä :D

  Reipasta viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D. Ei nyt niin reippaita, mutta pikkasen jotakin. Tuo on musta nykyaikainen idea joulukoristelulle - selata yhdessä blogeja joulutunnelmaan pääsemiseksi :D

   Vähän myöhässä tää mun vastaus, mutta mukavaa viikkoa sinne teille. Viikonloppu kun taisi mennä jo ;)

   Poista
 2. Oij,onpa Ihanat, taidan minäkin tehdä tämän :) Kiitos vinkistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, jos näistä oli apua :) Minäkin tykkäsin ihan hurjasti tästä ideasta!

   Poista
 3. Aivan ihana idea ja kauniita palloja olet tuunaillut!!!! :) Täälläkin pitäisi uutta näköä saada iäsyyden vanhoihin joulupalloihin, glitterit ja liimat ostettu, ja jaiks eihän tässä ole enää kuin viikko aikaa! :D Kiitos siis muistutuksesta! :) Ihanaa viikonloppua!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minustakin. Vaikkakaan en itse näitä ole tehnyt, vaan Niittykulman -blogista on kuvat lainattu. Vinkkinä vain jaettu myös teille muille ;)

   Poista
 4. Voi kuinka kauniita ja kuinka yksinkertainen idea kuitenkin. Tykkään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä on! Minä teen näitä ihan varmasti myös meille! :)

   Poista
 5. Oih, oih ja vielä kerran oih miten ihania :)

  VastaaPoista
 6. Vau, loistoidea, täytyypä hyötykäyttää omatkin vanhat joulupallot! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näillä saa kyllä ehostettua vanhat ja kuluneetkin pallot ihan uudenlaisiksi! Ja juuri sellaisiksi kuin itselle ja omaan kotiin sopii :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets