Top Message

www.oblik.fi

Mitkä löydöt !!

Pakko tulla kertomaan mitä olen löytänyt!!! Piipahdin töiden jälkeen naapuruston mahtavassa puodissa. Löysin tämän aarreaitan vasta viime kesänä - niin kauniisti se on sulautunut ympäristöömme järven rannalle, etten ollut aiemmin tajunnutkaan sen olevan pikkuinen liike. Kyseessä on siis Pilipalipaja Littoisissa. Uutta tavaraa siellä ei ole laisinkaan, vaan vanhoja kunnostettuja, sekä myös kunnostamattomia huonekaluja ja esineitä. Ihan parasta! Myytävät tavarat löytävät tiensä puotiin milloin mistäkin; kuolinpesän kätköistä, muuttokuormista, vanhoilta vinteiltä........

Tiedättekö mikä on vielä parempaa? Hinta-/laatusuhde. Kerrankin! Liian usein tämänkaltaisissa paikoissa vanhasta rojusta pyydetään jopa törkeitäkin hintoja.

Mitäs meille sitten löytyi?Vanha pärekori pulloille 5 euroa. 
Toimii meillä nyt puulastojen ja vispilöiden säilytyskorina.Pikkuisen on kori saanut ajan saatossa kolhuja, mutta se kertoo vain eletystä elämästä... Itseasiassa kotiin päätyi toinenkin pärekori samalta reissulta- suurempi sellainen, jota kuvissa ei nyt näy. Suuremman korin hintalappuun oli rustattu 7 e.

Toinen löytö oli tämä kuparinvärinen piskuinen kannu. Hinta 5 euroa. Kuinka sopivasti kävikään, sillä keittiöremontin yhteydessä Iittalan lasinen maitonekka tipahti lattialle ja hajosi niin tuhannen sirpaleiksi kuin vain olla ja voi. Kahvipöytään ei ole nyt ollut maidolle mitään kaadinta, mutta tättädää - tänään se käveli vastaan ihan itsekseen. En osaa sanoa tämän laadusta mitään, ja sisältä tämä ei ole kuparin väristä... Siitä kai voisi jo jotakin päätellä? Aika paljon ohuempaa materiaalia tuntuu olevan kuin meidän muut kuparikulhot ja huomattavasti kevyempi. Mutta who cares - se on todella kaunis!Ah, olen niin onnellinen että meillä on tällainen helmi naapurustossa <3. Kiitos puodille jälleen aurinkoisesta palvelusta - jo rapuilla toivotettiin tervetulleeksi ja tunnelma on sopivan leppoisa joka kerta. 

- J -

 1. Pilipalipaja kuulostaa tällaisen pilipaliblogistin korvaaan just ihan huippupaikalta :D. Ja näyttää sitä olevankin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh :D Jos tulet kesällä Turun suunnille, kannattaa käydä visiitillä!

   Poista
 2. Tuollaiset paikat saavat aina hyvälle tuulelle!
  Kauniin rosoisia löytöjä olet tehnyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin kyllä todentotta saa :) Mahtavaa, että tällaisia löytöjä voi tehdä ihan kodin läheltä.

   Poista
 3. Ihana pärekori ja putiikki oli varmaan myös ihana.Hieno homma että joku vielä malttaa pitää hinnat kohillaan;vanhasta romusta tosiaan yritetään usein kiskoa huimia summia.

  Siinä olisikin mulle uus ammatti.romunkerääjä.niitä sitten tuunailisin ja möisin sopuhintaan etiäpäin :) Joko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä lupaan tulla sun puotiin visiitille jos sellaisen päätät avata ;). Ois kyllä upee duuni, ehkä tuunkin sulle töihin enkä ostoksille :)

   Poista
 4. Kivoja löytöjä ja vieläpä noin edullisesti! Tuommoiset erilaiset kaupat ovat aina piristystä niihin verrattuna, joita löytää joka kaupungista.
  Mukavaa viikonloppua! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kyllä on, todellinen piristys. Ja kivaa on myös se, ettei ikinä tiedä mitä aarteita sillä kertaa löytääkään. :)

   Aurinkoista viikonloppua myös teidän perheelle!!

   Poista
 5. Ihana nimi tuo Pilipalipaja! Ihana tuo pärekori, sopii kuin nenä päähän paikkaansa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin, nimi kuvastaa sitä letkeää tunnelmaa pajassa, ja sen aarteissa. Pärekori huusi nimeäni vajan puolella, joten se oli aivan pakko napata mukaan ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets