Top Message

www.oblik.fi

Uudet blogiherkut haastettavana

Perjantai ja kuinka kaunis sellainen!
kuva
Tästä tulee ihan mahtava päivä, ja huomenna jännätään ensimmäistä lukuvuositodistusta. Voi jummi, miten meillä ollaan jo täpinöissään ;). Ihana viikonloppu siis tulossa. <3

Sain jo jokin aika sitten 11 asiaa haasteen Sweet living and things blogista. Ehdin tämän jo aikaisemmin toteuttamaan, ja aikaisemmat paljastukseni voit käydä lukemassa tästä klik! Tuolloin sain sen muodossa 10 kysymystä - 10 vastausta. Menkööt kuitenkin tähän samaan :)

Vastaan kuitenkin Jaanan esittämiin kysymyksiin ja haluan ehdottomasti laittaa tämän eteenpäin uusille blogituttavuuksilleni, sillä haluan jakaa nämä huikeat (haastetut) blogit teille muillekin luettavaksi, jollette vielä niitä ole löytäneet. Kannattaa siis skrollata tämä loppuun saakka - toivottavasti löydätte jotakin uutta luettavaa!

JaananK:n blogista on pakko sanoa muutama sana... Löytäessäni tämän uutukaisen (minulle siis uuden) blogin, ajattelin ensivilaukselta hänen olevan jo ihan PRO-bloggaaja, ja yllätyinkin miten vähän aikaa blogi on ollut hengissä. Miksikö yllätyin? Käykäähän itse katsomassa - eikö ole mielettömiä kuvia ja tyylikästä muutoinkin???? Aivan kuin hän olisi tehnyt tätä aina... Todella taitava nainen on blogin takana, ja aiheet ovat juuri sellaisia, joista itse haluan lukea. Sopivasti kuvia, sisustusta, reseptejä, DIY -juttuja, askartelua ja voi että miten mielellään näin taitavaa blogia lukeekaan. Oikeasti - käykää kurkkimassa! 

Sitten itse asiaan, 11 kysymystä ja vastausta!
Tämän haasteen tarkoituksena on löytää uusia blogeja ja auttaa huomaamaan heitä, joilla on alle 200 lukijaa. Ja säännöthän menevät näin:
1. Jokaisen haastetun tulee kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä myös 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa, kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.

JaanaK:n kysymykset haastetuille:
1. Kuvaile viidellä sanalla sisustustyyliäsi?
Valkoinen, selkeälinjainen, itse tehty, väritön, uuden ja vanhan kohtauspaikka.

2. Mikä on nolointa sisustushistoriassasi?
Hmmmmm. Villitys eri väreihin; turkoosi, lila, tummanvihreä, sininen, punainen. Eikä väreissä mitään, mutta minulle käy niiden kanssa aina totaaliset överit ja kohta koko koti näyttää sitten värikylvyltä :D.

3. Jos saisit 500€ sisustamiseen, kuinka käyttäisit sen?
Tämä on helppo - voisiko käyttää useamman viisisatasen? ;) Valitaan kuitenkin akuuteimmat: keittiönpöytään ja pappelinan mattoon.

4. Mikä inspiroi sinua?
Blogit, sisustuslehdet, pinterest, oma koti.

5. Millainen olisi unelmakotisi?
Juuri nyt tämä nykyinen - muutoksia tekisin kodinhoitohuoneen/pesutilan kanssa; tuplaisin tilan määrän. Ehkä joskus haaveilen ikivanhasta hirsitalosta, jonka saisi itse kunnostaa vanhaa kunnioittaen. Tästä ehkä eläkepäivien haaveprojekti :D.

6. Lempiasia kodissasi?
Keittiön ja olohuoneen muodostama suuri, yli 70m2, oleskelutila.

7. Miksi aloitit blogin pitämisen?
Piiskatakseni itseäni tekemään aloitettuja juttuja loppuun ja muistiona siitä, mitä olemme kodissamme ajan saatossa saaneet tehtyä. Myöhemmin blogista on tullut muitakin tärkeitä juttuja, joita en silloin vielä osannut ajatellakaan tästä saavani... :)

8. Mitä toivot blogiltasi?
Inspiroitumista, uusia ideoita ja niiden toteuttamista haaveilun sijaan. Toivottavasti myös muut saavat täältä joitakin ideoita itselleen.

9. Kuinka paljon aikaa käytät bloggaamiseen?
Vaihtelevasti. Usein tulee monen päivän tauko, jolloin vain puhelimella selaan kommentit läpi ja yritän niihin vastata. Pari kertaa viikossa käytän tähän enemmän aikaa ja lueskelen teidän muidenkin mahtavia blogeja ja teen tekstin raakileita valmiiksi (joskus, en aina) ja niihin palaan sitten kun siltä tuntuu. Välillä luonnoksia on tuolla jonossa ihan hirveästi - joista yksikään ei pääse julkaisuun saakka, toisinaan niitä taas ei ole yhtään (kuten juuri nyt).

10. Onko blogistasi ollut jotain hyötyä sinulle?
Näinkin voisi sanoa. Hyöty on aika karkea sana, mutta kyllä siis on! Olen saanut tätä kautta paljon uutta luettavaa, uusia ideoita, vinkkejä, tsemppaamista itselle, yhteistyökuvioita ja yhteydenottoja eri tahoilta mukavissa merkeissä ;). Näistä myöhemmin lisää...

11. Mikä on parasta bloggaamisessa?
Samoja asioita kuin yllä. Uudet tutut kirjoittajat (niin, ajattelen teidän joidenkin olevan jo tuttujakin, vaikken ole nähnytkään kasvotusten, hassua...)

Ja koska olen toisinaan kovin huono näissä - kuten nyt - laitan samat kysymykset haastetuille eteenpäin (keksimättä uusia) seuraaville blogiherkuille, jotka olen vastikään löytänyt - tutustumisen arvoisia jokainen!


kuva
Aurinkoista ja iloista viikonvaihdetta! Olette ihan mahtavia, kun käytte lukemassa sepustuksiani :)
- J -

 1. Ihania juttuja, kyllä vaan on on blogitutuista kiva tietää uusia juttuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se näissä haasteissa minunkin mielestäni on parasta :)

   Poista
 2. Kiitos, että jaksoit tehdä uudestaan haasteen ja kiitos huikeista sanoista! Illan piristys :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua, että löysin blogisi, ja toivottavasti sen tekee nyt moni muukin! Eikä kehut olleet turhaan, ne ovat täyttä totta. Mukava kuulla, että sain iltaasi pikkaisen piristystä :)

   Poista
 3. Ihanaa viikonloppua siulle ihana JuttaEmilia <3

  Ps. Kestääkö siun migreenipää näitä kuumia kelejä? Mie oon ihan pulassa tän kuumuuden kanssa. Onneksi pihallamme on varjopaikkoja ja sisällä ilmalämpöpumppu. Juu, mut mielenkiinnolla odotetaan teidän makkarin remppaa, ja voi niisk... koita jaksaa kun siun oma aarre on isällään. <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, tämä on ollut kyllä ihan huippu viikonloppu!! :)

   Pikkaisen aiheuttaa painetta päässä, lähinnä tuo loppuviikon painostava ukkosilma, ei kuitenkaan mitään sen pahempaa tällä erää ole tullut... KopKop... Voi sinua, toivottavasti saat oltua pääsi kanssa näillä kuumillakin keleillä, ettei mene ihan pipariksi kauniit päivät. <3

   Kyllä täällä jaksetaan, kestää muutaman päivän tottua ajatukseen, ettei tule ihan hetkeen kotiin takaisin. Onneksi kuitenkin saa muuta ajateltavaa rempan merkeissä :)

   Poista
 4. Kiitos paljon haasteesta! Tartun siihen kyllä mielelläni.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, ja oleppa hyvä :)

   Mukavaa alkavaa viikkoa!!

   Poista
 5. Kiitos dear haasteesta! Postaan aiheesta piakkoin :) Nautihan lomastasi!!!

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets