Top Message

www.oblik.fi

Pappelina siellä, Pappelina täällä

Eteisessä asustaa tällä hetkellä musta(hko) kuramatto. Kuinka kaunista ;). Koska olohuoneen puolelta näkyy eteiseen, on kuramatto turhan "raskas" siihen kokonaisuuteen, ja käytännön vuoksi haluaisin jonkun sellaisen maton - jonka voi oikeasti pestä. Kerrostalossa kun asumme - suurimmat kurat jäävät onneksi rappukäytävään, mutta tästä huolimatta kaksi nelijalkaista kaveria sekä kouluikäinen poika toimittaa hiekkaa (aikuisten lisäksi!) sisällekin saakka. Kuramatto on muutoin kovin käytännöllinen, mutta sen pesu ei. Meillä ei ole mahdollisuutta pihassa painepesurilla vetää mattoa silloin tällöin puhtaaksi, ja pesutilatkin ovat malliltaan niin ahtaat, etten voi kuvitella mattoa kylpyhuoneen lattialla peseväni.

Olen koittanut vastustaa kiusausta Pappelina -maton kanssa jo pitkän aikaa. Eihän siinä mikään muu ole vikana kuin pikkaisen liian suuri euromäärä. Kollegani on koittanut vakuutella maton olevan kaiken sen arvoinen. Uskon kyllä, mutta miten pystyn tekemään päätöksen??? Mattohan on kaikkea sitä, mitä siltä toivon... Pieniä haasteita asettaa myöskin värin valinta. Harmaa vai valkoinen? Valkoisenhan valitsisin muutoin, MUTTA onkohan jollakin kokemusta miltä se näyttää valkoista lattiaa vasten? Hukkuuko se siihen näyttämättä miltään vaikka onkin aavistuksen metallihohtoinen?

Eli kysymys kuuluu - kumpi parempi?


Touhukasta torstaita ystävät, se alkaa huomenna jälleen viikonloppu!
- J -

 1. Olisiko tuo harmaa valkoisella lattialla kuitenkin parempi? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskoisin näin. Jotenkin vain tuo valkoinenkin houkuttaisi... Mutta tuskin pääsisi meidän kodissa niin oikeuksiinsa :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Luotan makuusi totaalisesti, joten..... Jos vain millään ehdin, piipahdan Sisustuksen Koodissa viikonloppuna näitä vielä vertaamassa (lue: ostamassa :D). Katsotaan kuinka käy ;).

   Poista

 

Newsletter

Widgets