Top Message

www.oblik.fi

KOTI, JOHON RAKASTUIN
Viime viikolla kävi niin, että rakastuin. En vain ihastunut, vaan rakastuin täysillä. Niin kovasti, että tuntui jopa pahalta lähteä ulos tästä Portsan puutalokodista, jota pääsin stailaamaan myyntiä varten. Näin suurta tunnetta ei ole toviin nähty ja sydämeni jäi tähän poikkeuksellisen kauniin ja seesteisen kodin sisäpuolelle ehkäpä ikuisiksi ajoiksi. Tässä työssä tulee toisinaan vähän liiankin krantuksi asuntojen suhteen ja sykähdyttäviä koteja tulee vastaan enää harvoin. Suurin osa kodeista on kivoja, kauniita, jopa hurmaavia... Mutta sydäntä ne ei usein enää vie mennessään. Vaikka pitäisin kodista muuten, harvoin näen itseäni niissä perheeni kanssa asumassa. Tältä vuodelta muistan kaksi poikkeuksellisen upeaa kohdetta. Toinen niistä on tämä, jonka kuvia juuri katsot.

Mutta tässä. Tässä kodissa tosiaan näkisin meidät aamupalalla ja yhdessä iltaa kakluunin äärellä istumassa. Kun katson näitä kuvia, on pala kurkussa edelleen. Niin paljon se herätti tunnetta ja sellaista fiilistä, jota ei oikein pysty sanoin kuvaamaan. Totta kuitenkin on se, että meidän perheen elämäntilanne ei salli juuri nyt muuttoa. Lapsen kouluja käydään vielä jokunen vuosi täällä Littoisissa ja muutenkin meillä on täällä ihan hyvä asua. Haaveissa toki edelleen on muutaman vuoden kuluttua siirtyä Turun puolelle. Mutta ei nyt. Ei ihan vielä. 

Tämän kodin kuvat oli välttämätöntä tallettaa blogin arkistoihin. Tulen varmasti palaamaan näihin vielä lukuisia kertoja. Niin hyvä ja ainutlaatuinen tunne tästä kodista syntyi. Vaikka emme itse tänne nyt pysty muuttamaan, sain silti upean kokemuksen. Mikä onni ja etuoikeus, että pääsin käymään tässä kodissa. Sillä nyt muistan sen, miltä kodin tulisi tuntua ensivisiitillä, jos joskus uutta paikkaa meille vielä etsimme. 

Jutta

Kotia myy | Bo LKV
Kuvat | Aki Aro, Photoworks
Stailaus | Jutta Karihtala

 1. Niin rakastuin minäkin tuohon kotiin <3<3

  VastaaPoista
 2. Nää on taas näitä koteja, että omaansa alkaa katsomaan vähän huokaillen :D Mutta onneksi yleensä menee ohi ja oma tuntuu kuitenkin ihan kivalle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan totta! Jos tämän olisi voinut siirtää sellaisenaan tänne meidän asuinalueelle, en olisi epäillyt hetkeäkään. :D Mutta alue oli nyt tässä elämänvaiheessa väärä. Onneksi tai valitettavasti. En tiedä <3

   Poista
 3. On kyllä niin upea asunto kokonaisuudessaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä syntyi kyllä niin vahva ihastuminen, ettei hetkeen ole nähty moista. Ihana löytää tällaisia helmiä <3

   Poista
 4. En ihmettele tunnettasi yhtään! Aivan hurjan kaunista minunkin silmään! Mikähän mahtaa olla noiden nuden väristen seinien koodi? Kohta taitaa alkaa pensseli viuhua meilläkin. Ps. Teidän kodin keittiön vihreään sävyyn olen myös ollut myyty alusta asti. Jospa noita maagisia sävyjä pääsisi kokeilemaan pian omaankin kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä ihan mahtava koti kaikenkaikkiaan. En osaa varmaksi sävyä sanoa, mutta luulisin Tikkurilan Angoran olevan todella lähellä. Minusta näytti siltä vahvasti. Ja tuo meidän vihreä seinä - se on ihan äärettömän kaunis kyllä. Sopii moneen tilaan :) Tsemppiä maalauspuuhiin ;)

   Poista
  2. Oli kyllä ihan mahtava koti kaikenkaikkiaan. En osaa varmaksi sävyä sanoa, mutta luulisin Tikkurilan Angoran olevan todella lähellä. Minusta näytti siltä vahvasti. Ja tuo meidän vihreä seinä - se on ihan äärettömän kaunis kyllä. Sopii moneen tilaan :) Tsemppiä maalauspuuhiin ;)

   Poista
 5. Uskomattoman ihana koti kyllä ja taidokas stailaus! Saisiko tietää tuon nuden värisen maalin koodia? Sävy on kaunis, jossain valossa näyttää beigeltä, jossain taas hennolta roosalta. Blogisi on myös kokonaisuudessaan mahtava ja inspiroiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, kiitos <3. Uskoisin, että sävy oli Tikkurilan Angora, mutten ole siitä varma. Ainakin se näytti paljon siltä. Todella kaunis sävy oli ja sopi loistavasti tuohon tilaan. Mahtavaa, että olet löytänyt täältä inspiraatiota ja pahoitteluni, että kesti tähän vastata <3.

   Poista

 

Newsletter

Widgets