Top Message

www.oblik.fi

MÖKKITUVAN HEINÄKUU


Heips ja kivaa uutta viikkoa! Päivät juoksevat ihan vimmattua vauhtia ja tuntuu, että kesä olisi vasta alkamassa, kunnes tajuaa sen tosiasian, että kohta on heinäkuun puoliväli. Toisaalta kesä oli tänä vuonna niin jäljessä, että ilmankos ajatuksetkin ovat vielä hieman jäljessä. Mökkituvan heinäkuuhun ei kuulu oikeastaan juuri mitään uutta. Kodin1:sen loppuunmyynnistä ostettu villamatto on tosin päässyt jo alkukevään aikana seinälle, mutta sitä en ole tainnut huomata tänne sen enempää kuvailla. Minusta tuo iso kuviollinen matto tuo seinille kivaa ilmettä ja toimii aivan kuin suuri ryijy. Mattoseinän edessä meillä on pieni Iskun valmistama 50-luvun sohva, jonka päälle olen levittänyt ohuen valkoisen peiton. Haaveilen vihreän sohvan päällystämisestä, mutta kiire sillä ei ole. Luotan, että kun sopivan kaunis verhoilukangas tulee vastaan - tiedän sen olevan oikea. 

Mökkituvasta on tullut meille yhteisen oleskelun keskipiste, sillä tässä tilassa meillä on sohvan lisäksi  pitkä ruokapöytä ja uusi musta keittiö (josta eilen laitoinkin facebookin puolelle pari kuvaa). Tuvan yleisfiilis on sopivasti mökkimäinen, mutta keittiö toi tänne kaivattu modernia ilmettä juuri sopivan ripauksen. Pyrin kuvaamaan tilaa laajemmin vielä tämän viikon aikana ja lupaan näyttää sitten kuvia myös teille. Viimeisen kuvan taustalla näkyy valkopesun kokenut makuuhuone, josta löytyy enemmän kuvia ainakin täällä ja täällä.

Juuri nyt elämä ja heinäkuinen arki tuntuu kovin seesteiseltä. Vaikka töitä on ollut paljon molemmilla meillä aikuisilla kesän aikana, niin on ehditty myös levätä sopivassa suhteessa. Siihen tämä paikka tarjoilee kyllä ihan parhaat lähtökohdat. Itseasiassa kirjoittelen tätä postausta teille parhaillaan tuvan pöydän ääreltä ja odottelen Pekkaa kalasta. Viesti tuli jo veneeltä, että kuhaa tuli. Jään siis odottamaan saalista ja sitten päästäänkin vielä iltalenkille koirien kanssa. Ai että, kyllä kesä ja valoisat illat ovat vain parasta, mitä voi olla <3.

Mitä teidän heinäkuuhun kuuluu, joko teistä suurin osa on ihan lomatunnelmissa?
Jutta

 

Newsletter

Widgets