Top Message

www.oblik.fi

SISUSTUSVINKKI: KESÄFIILIS SEINÄLLÄ

Moikka! Ehkä joku bongasikin tässä jutussa mökin makuuhuoneen seinälle tehdyn "asetelman"?  Minusta tuosta kollaasista tuli ihan superhieno, niin nappasin siitä muutaman lisäkuvan :). Näin jo heti alkuunsa silmissäni seinälle tehdyn asetelman, jossa olisi kesäisiä ja mökkitunnelmaan sopivia esineitä taulun kaverina. Ja kun tämä ensimmäinen seinä saatiin maalattua sen neljännen(!!!) ja viimeisen kerroksen jälkeen, en malttanut heti olla ripustamatta näitä paikoilleen. Puolet huoneesta on maalattu vasta kahdesti, joten sisustus + kalustus vielä sieltä puolelta uupuu. Mutta ikkunaseinä oli valmis ensimmäisenä ja sitä pääsin jo samantien sisustelemaan. 

Vaikka kollaasi onkin varsin kesäinen, se saa todennäköisesti olla siinä myös kesän jälkeen. Kesähatut on siinä valmiina käyttöön ja koskaan ei tiedä milloin kiikareille on tarvetta. Täällä on varsin paljon eläimiä ja erityisesti lintuja, joten mielelläänhän niitä kurkistelee tarkemmin kiikareiden läpi. Turku-juliste on ollut meillä kaupukikodissa aiemmin, mutta pääsi nyt virallisesti "kotiin" eli Turkuun. Mökkimme kun sijaitsee Turun Kakskerrassa, ja koti sitten Turun naapurikunnassa :).  

VINKKI! Jos siis kaipaat kesäisempää ilmettä seinälle, vaihda ainakin yksi taulukollaasin juliste tai teos olkihattuun. Ja sitten ei muuta kuin fiilistelemään kesää, jota on varmasti vielä paljon jäljellä :) 

Ylempi olkihattu | Zara
Alempi olkihattu | tuliainen itselle Tukholmasta
Juliste | Bo LKV
Kiikarit | löytö mökin varastosta

Kesäisin terveisin
Jutta

 1. Ei vitsi, mä just eilen nappasin Ikeasta matkaani olkihatun ja ajattelin ripustaa sen joko terassille talon seinään tai kiikuttaa mökille koristeeksi :) Aivan ihana tunnelma on tuossa kollaasissa <3

  VastaaPoista
 2. Kaunis kollaasi <3

  Mulla kans paviljongin alla sohvaryhmän takana hellehatut rivissä. Neiti tänään vähän moitti yhtä hattua, kun on niin kärsineen näköinen. Voiski ostaa sen tilalle uuden ja kirjoittaa siihen jonkun kivan kesäisen tekstin, hauska idea :) Kiitos siitä <3. Parit sandaalit löytyy, pitäis niilleekkin keksiä jokin kiva paikka. On saatu Afrikasta ja olisi kiva nekin laittaa esille, kun en niitä oikein pysty pitämään jalassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sandaalit oiskin muuten ihanat tuohon vielä. Pitääkin pitää silmät auki, jos sellaisia sattuu tulemaan jossakin matkalla tai kirpparilla vastaan sopivia :) Kiitti vinkistä siis myös sinne!

   Poista

 

Newsletter

Widgets