Top Message

www.oblik.fi

KAUNEUS ASUU KEITTIÖSSÄ


Olemme viettäneet runsaasti aikaa mökillä kuluneen kevään ja alkukesän ajan. Mökkihetkien jälkeen kotiin palaaminen tuntuu kuitenkin aina ihanalta, vaikka tottakai myös tuolla kakkoskodissamme viihdymme täydellisesti. Molemmissa paikoissa on omat puolensa, jotka ovat niitä kaikista parhaimpia. Täällä kaupunkikodissa se on helppous. Näitä perusasioita arvostaa aina piirun verran enemmän kun on saanut nauttia myös siitä toisesta puolesta. Ja edelleen, kummassakin on puolensa. 

Arjen helppoutta on kotona ehdottomasti kylpyhuone ja keittiö (sekä sen toimivuus). On paljon tasotilaa, on kaikki tarvittavat astiat kattaukseen ja ruoanlaittoon. On juokseva vesi, on tiski- ja pesukone. Tällaisia asioita muistaa kaipaavansa vasta silloin kun niiden äärelle palaa. Vaikka kuinka rakastankin mökillä veden padassa lämmitystä, käsintiskausta ja esimerkiksi veden kantamista, niin en uskoisi nauttivani niistä 365 päivää vuodessa. Se kaikki on kivaa niin kauan kuin se on vapaaehtoista ja vapaa-ajalla tapahtuvaa. 

Näitä aurinkoisia aamupäiviä tässä keittiössä on ollut kyllä ehkä jopa ikäväkin. En muistanutkaan miten kauniisti aamupäivän valo siivilöityy keittiöömme, kunnes alkuviikolla oli pitkästä aikaa aurinkoinen päivä jolloin olin kotona. Monesti täällä kaupunkikodissa on oltu vain niinä sade- tai pilvipäivinä tai sitten aurinkoiset aamupäivät ovat kuluneet työn touhussa muualla. Siivoilin hieman paikkoja ja katoin astioita pöytään lounasta varten, kunnes piti ihan pysähtyä ja hakea kamera. Voi että, meillähän on täällä ihanan valmista ja kaunista. Sellaisia asioita en hetkeen ole muistanutkaan ihastella, kun toisessa paikassa on paljon keskeneräisiä nurkkia. Eipä kyllä sillä, ei se keskeneräisyys minua siellä haittaa, koska olen asennoitunut siihen ihan eri tavoin (ei ole asetettu mitään aikatauluja oikeastaan millekään valmistumiselle). 

Siirtäessäni kuvia koneelle alkoi ihan hymyilyttämään. Ei ole valtavia neliömääriä, ei ole korkeita huoneita tai oikeastaan yhtään mitään ihmeellistä. Mutta on äärettömän toimiva ja selkeälinjainen keittiö ja superkaunis vehreys ikkunoiden toisella puolen. On hyvä olla juuri täällä. 

Iloa ja onnellisuutta päivääsi <3
Jutta

 1. Teillä on kyllä aivan ihana koti! Olen ihaillut tapaasi sisustaa ja yhdistellä eri materiaaleja ja tyylejäkin. On kivaa, kun löydät persoonallisia ratkaisuja ja sisustuksessa käytetyt tavarat eivät ole pelkästään kalliita design esineitä vaan myös tavanomaisia esineitä tai diy juttuja😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon <3. Tämä kommentti kyllä lämmitti suuresti mieltä ja piristi päivääni. Todella mukava kuulla, että olet löytänyt sisustuksesta juuri sen punaisen langan, jota olen halunnut ajaa kodissamme takaa. Toivottavasti ideoista on inspiraatiota ja iloa jatkossakin 😊 Kiitos ❤️

   Poista
 2. Kaunista, harmoonista ja raikasta. Yhdyn kyllä edelliseen kommenttiin :)

  VastaaPoista
 3. Yhdyn myös ensimmäiseen kommenttiin. Lisäksi kysyisin tuon Lempi-hyllyn mittoja, kun en löydä niitä Hakolan sivuilta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) Hyllyn halkaisija on 50 cm ja hyllyn syvyys 15cm. Toivottavasti tästä oli apuja :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets