Top Message

www.oblik.fi

INSPIROIVA INSTAGRAM | OSA 3

Tänään halusin ehdottomasti esitellä teille uusimman inspiroivan instagram-löytöni, nimittäin @palasaaristoa. Tällä tilillä vallitsee ihan mieletön seesteisyys ja rauha. Täältä olen myös ammentanut valtavasti inspiraatiota mökille viime aikoina. Kerrassaan ihastuttava uusi löytö. Tämän tilin suola on tunnelma. En oikein osaa edes sanoin kertoa millainen tuo tunnelma on, jota koen kuvia katsoessani. Sille on nimittäin vaikea löytää tarpeeksi kuvaavaa adjektiivia, joka ei olisi liian lattea. Sillä tunnelma tällä tilillä on kaikkea muuta. Feedin punainen lanka on mielestäni ehdottomasti luonto ja sen kunnioittaminen. Kuvissa on yhtäaikaa jotakin samaa, mutta samalla ne kaikki ovat omia upeita hetkiä toisistaan irrallisina. Yhdessä kuvista tulee kuitenkin koukuttava tarina, jota ei tee mieli lopettaa kesken. Tiedättekö sellaisen tunteen? Täällä arki tuntuu siltä, että siitä nautitaan. Ei sen kummallisempia asioita, mutta kuitenkin kuvaksi ikuistamisen arvoisia. Olen varma, että tätä tiliä pitää ihminen, jolla on elämänarvot kohdillaan ja suuri sydän. Samaisen tilin takaa löytyy muuten myös blogi, jonka bongasin vasta ig-tilin löydettyäni. Jos siis ihastuit, niin mene ihmeessä lukemaan myös samalla nimellä kulkevaa Saaran blogia, josta hän itse kertoo näin: Pala saaristoa -blogissa etsitään olemisen tiloja luonnossa vuodenaikojen tahtiin ja vanhaa torppaa rapsutellen. Täällä innostutaan kestävästä muotoilusta, arvostetaan käsityötä ja sukelletaan uusiin ja vanhoihin perinteisiin.

Inspiroivaa lauantaita ja heinäkuun ensimmäistä päivää <3
Jutta

Kuvat lainattu @palasaaristoa instagram-tililtä luvan kanssa.

 1. Kiitos Jutta kauniista sanoistasi, tämä lämmitti todella! <3 Luonto on valtava inspiraation lähde. Tämä onkin matka rakentaa omaa arkea lähempänä niitä asioita, jotka voimaannuttavat ja tuovat hyvää oloa. Nyt ehdottomasti laitan hyvän myös kiertoon omassa blogissa vinkkaamalla omia uusia & vanhoja suosikkejani Instan ja blogien joukosta.

  Arvostan tätä avointa ja positiivista asennettasi. Vuosien aikana se on huokunut mahtavien DIY-ideoiden kautta ja nyt yrittäjän roolissa. Intohimo ja ilo näkyy ja tarttuu. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yhtään mitään kiittämistä <3. Ilo oli täysin minun puolellani. Kiitos kun sain jakaa kuvavirrastasi palan. Kuvistasi kyllä huokuu kaikki tuo, mitä kerrotkin <3.

   Ja kaunis kiitos sanoistasi. Onpa mukava kuulla, että se välittyy <3 <3 <3.

   Poista

 

Newsletter

Widgets