Top Message

www.oblik.fi

INSPIROIVA INSTAGRAM | OSA 2

Moikka ja mielettömän kivaa perjantaita! Aloitin tuossa aiemmin tässä kuussa uuden postaussarjan nimeltä inspiroiva instagram (katso mikä tili inspiroi minua tässä ensimmäisessä postauksessa). Tänään sille on saadaan jatkoa. Kuten aiemmin totesinkin, niin itseäni inspiroi monenlaiset ja monen tyyliset tilit, vaikka itse keskitynkin instan puolella lähinnä koti- ja mökkiaiheisten kuvien jakamiseen. Tämän vuoksi on mukava jakaa teille myös niitä tilejä, jotka eivät puhtaasti ole kotiaiheisia, vaan niissä jokaisessa innostaa ja miellyttää jokin tietty tunne tai tarina.

Tällä kertaa halusin esitellä teille upean tilin @pienimustamokki, jonka takaa löytyy myös blogi. Itse tutustuin blogiin vasta instagramin kautta, joten ensimmäisen ihastuksen tunteen aiheutti nimenomaan instagram. Tämä tili on toiminut itselleni ihan mielettömän suurena inspiraationa nimenomaan mökkijutuissa. Monesti olen vain jäänyt ihastelemaan ideoita ja tunnelmallisia kuvia, joista löytyy aina jokin juju. Tämän tilin kuvat ovat aina elämänmakuisia, inspiroivia ja idearikkaita. Sellaisia, joita katsoessaan tekisi mieli heti lähteä toteuttamaan jotakin samantyylistä itsellekin - oli kyseessä sitten DIY-idea tai vaikkapa ruokaan tai luontoon liittyvä kuva. Tämä tili saa tuntemaan ja innostumaan. Siinä on minusta inspiroivan tilin avainsanat. Onko @pienimustamokki jo sinulle tuttu? Jos ei, niin suosittelen todellakin tutustumaan - etenkin te, jotka etsitte inspiraatiota ja hyvää fiilistä mökille. Vaikkakin ideoita ja hyvää mieltä tämä tarjoilee toki muillekin :)

Iloista viikonloppua!
Jutta

Kuvat lainattu @pienimustamokki instagram-tililtä luvan kanssa.

  1. @pienimustamokki on todellakin mainio! Tämä on muutenkin kiva "postaussarja", on aina mukavaa kun joku vinkkaa ja suosittelee ja kehuu – hyvää mieltä ja uusia ajantuhlaustapoja!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No eikö vain! Niin paljon inspiraatiota ja hyviä ideoita - kauniilla kuvilla kerrottuna. Ja mukava kuulla, että postaussarja on mieuinen. Minusta on mukava kehua ja vinkata sellaisia juttuja lukijoille, joista itsekin pidän. <3

      Poista

 

Newsletter

Widgets