Top Message

www.oblik.fi

PIRISTYSTÄ KEITTIÖN AVOHYLLYLLE


Kaikki lähti oikeastaan viime viikonlopun kirppiskierrokselta, jossa bongasin lasikarahveja mukavaan 1,50e hintaan. Mukaan tarttui muutamia erilaisia, ja yksi niistä pääsi heti esille keittiön avohyllylle. Oikeasti ostin nämä eräitä tulevia juhlia varten, sillä näin silmissäni huikean kauniin drinkkibaarin lasikarahveineen kaikkineen ;). 

Seuraavana posti toi kotiin jokin aika sitten Deseniosta tilaamani kaali-julisteen, jonka kehystin karahvin kaveriksi. Kaunis ja tummanpuhuva taulu sopii kuin nakutettu tuota vihreää seinää vasten. Täytyy kyllä sanoa, että kaksi onnistuneinta asiaa kotimme pinnoissa on makuuhuoneen tapetti ja tämä nimenomainen keittiön seinä. Tykkään ihan hurjasti tuosta murretusta vihreästä (N494 Nefriitti), joka näyttäytyy eri sävyisenä aina valoisuuden mukaan. 

Mazen Pythagoras kannattimista ja seinän kanssa samaan sävyyn maalatusta liimapuulevystä rakennetusta avohyllystä on muodostunut pikkuhiljaa keittiön oma "inspiraatiotaulu". Muuten kaikki keittiössä tehdyt ratkaisut ovat niin kiinteitä ja pysyviä, ettei muutoksia juuri pääse syntymään (ja ihan hyvä näin), mutta tähän vaihtelen aina kulloisenkin mielialan mukaan esineitä ja esimerkiksi kasvien oksia. Siitä saa mukavaa piristystä ja uutta freesiä ilmettä.

Pieniä piristyksiä, mutta niin suuria iloja :)

Miten siellä voidaan?
Jutta

 1. Toi nefriitti on kyllä mielettömän kaunis <3 Maalasin meidänkin keittiön ikkunaseinän sillä muutama viikko sitten :) Ja aika mahtava kirppislöytö tuo karahvi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ihan samaa mieltä! Tykkään siitä päivä päivältä enemmän, eikä kertaakaan ole tullut katumusta valitusta värisävystä tässä reilun vuoden aikana :)

   Poista
 2. Ihana kaali-juliste. Muutenkin niin kaunista!<3 Sinun innoittamana tein minäkin eilen juliste tilauksen, pitkään pitänyt tyttöjen huoneen seinälle jotain kaunista hommata. :) Kaikkea hyvää sinulle, Jutta! Ja kiitos blogista, sitä on ilo seurata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jee! Kiva kuulla, jos olen onnistunut innostamaan sisustuksessa :). Kiitos paljon ihanasta kommentistasi, sait hymyn huulille <3

   Poista
 3. Edulliset löydöt lämmittää mieltä kyllä aina :) Teillä näyttää tosi kivalle keittiössä, meillä se vaan odottelee, että jaksaa tehdä puuttuvat remppajutut loppuun. Vähän on joutunut pitämään paussia..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano! Meilläkin oli pientä paussia hetkittäin, jotenkin sitä "turtuu" kaikkeen viimeistelyyn, eikä oikein jaksa enää innostua, mutta sitten taas tulee niitä aikakausia, kun inspiraatio ja ideat vain lentelevät sinne tänne :)

   Poista
 4. Moikka! Eksyin blogiisi kun googlettelin noita pythagoras-kannattimia, kun ollut mielessä rakentaa oma erillisen levyn kanssa :) Onko tuo hyllylevy ollenkaan kiinni kannattimissa vai lepääkö vain niiden päällä? Mitoititko levyn omien tarpeiden mukaan, vai otitko mitat siitä pythagora-hyllylevystä? Hyvältä näyttää jokatapauksessa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Ja tervetuloa tänne mukaan :). Levy ei ole mitenkään erityisesti kiinni, vaan lepää kannattimien päällä (riittää näin, koska kannattimet estävät sen putoamisen). Meillä tässä on valmis liimapuulevyhylly, joka löytyi ihan rautakaupasta ja se sattui sopimaan tuohon kuin nakutettu. Kannattaa siis katsoa valmiit hyllylevyt ja maalata/käsitellä omannäköiseksi jos valmiista hyllyistä ei löydy sopivia :)

   Poista
 5. Itsekin kyllä tykkään tuosta murretun vihreästä sävystä, näyttää todella hyvältä. Itsekin meidän hyllylle vaihtelen esineitä. Viimeksi tein taulun muovilevyistä yhden vinkin mukaan. Muovilevyjen väliin laitoin kasvinlehden.

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets