Top Message

www.oblik.fi

JUURI NYT: KODIN 3 SUOSIKKIASIAA

Juuri nyt illat tuntuvat erityisen ihanilta ja valoisilta. Juuri nyt mielikin on palannut virkeäksi ja toivoa talvesta selviämiseen on havaittavissa (vielä helmikuun lopussa ajattelin, ettei tämä pimeä ja kurja aika pääty ikinä). Juuri nyt kotona nämä kolme asiaa ovat ylitse muiden...

 1. Supervaloisa kuisti. Tämä on paikka, johon ensimmäisenä kodissa aikanaan ihastuin. Tykkään hurjasti edelleen!
 2. Erilaiset oksat ja pienet vihreät, joita ripottelen sinne tänne pieniin maljakoihin tai pulloihin. Kohta vihreitä oksia saa onneksi taas luonnostakin. Viikonloppuna ajattelin tuoda syreenin oksia sisälle ja koitan saada ne kukkimaan ;)
 3. Keittiön valaisin, jonka aikanaan bongasin meille Bukowskis -verkkohuutokaupasta. Olen tainnut jollakin lailla ihastua siihen uudelleen... :D Tosin keittiö kaipaisi kipeästi (edelleen...) verhoja ja näyttääkin kovin alastomalta ilman niitä. Toisaalta toinen puoli keittiöstä on "syvempi" ja sinne myös usein katse keskittyy. Olisikohan salusiini-tyyppinen ratkaisu tähän tilaan soveltuva?
Näistä asioista minä tällä hetkellä kodissamme erityisesti pidän. 
Mikä on sinun kodissasi parasta juuri nyt?

Jutta

 1. Oli kyllä harvinaisen raskas talviaika. Huh, siitä on kutakuinkin selvitty ja mielikin alkaa pikku hiljaa lähenee normaalia. :D vaikka murheitakin on silti edelleen, kevään saapuminen kuitenkin auttaa kestämään kaiken paremmin. Itse laittaisin keittiöön varmaan valelaskosverhot vaikka valkoisesta pellavakankaasta, tai jostain mistä valo kuultaa vähän läpi. :) salusiinitkin ois varmasti kyllä kivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama homma. Kevät on onneksi yleensä sellainen, että lisääntyvä valo saa mielenkin pirteämmäksi. Toivotaan, että myös siellä alkaa energiatasot nousta valon myötä <3. Valelaskosverhot on käynyt myös mielessä, joten ehdottomasti mietinnän arvoinen vinkki, kiitos!

   Poista
 2. Heippa, tuossa ekan kuvan ikkunassa oleva "jakopuite" tms. Onko se ikkunan sekä sisä- että ulkopuolella? Ja onko kiinteä, ettei saa irti? Selvästi ikkuna ei ole perinneikkuna ja kovasti haluaisin uuteen taloon ikkunaristikot, mutta olen pääni miettiny puhki, kun budjetti ei varmaan riitä sepän tekemiin puisiin perinneikkunoihin. Yleensä kovasti häiritsee nykyikkunoiden ruudutus kun puitteet näyttävät rimpuloilta ja sisäpuolelta hassulta, kun ne on vain ulkopuolella.Tuossa ekakuvassa näyttää jo siedettävältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! On kiinteä versio tosiaan. Ja molemmin puolin on ristikot. Meillä takapihan puolella pariovissa (edellinen asukas laitatuttanut) on sitten taas sellaiset vähän rimpulat irroitettavat ristikot, joista en ihan hirveästi perusta, mutta onhan ne toki kätevät ikkunoita pestessä. Jos itse pääsisin valitsemaan, niin sielläkin olisi kiinteät ristikot. Ikkunoilla ja niiden puitteilla on kyllä yllättävän suuri vaikutus talon koko ilmeeseen. :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets