Top Message

www.oblik.fi

KÄYTÄNNÖLLINEN SISUSTUSIDEA: TYÖPÖYDÄN PIENTARVIKKEET


Aina välillä saan kyselyitä ja viestejä liittyen kotimme säilytysratkaisuihin ja erityisesti niihin pienempiin sellaisiin. Ymmärrän tämän hyvin, sillä jokaiselta löytyy kotoa varmasti sellaisia asioita ja esineitä, jotka lojuvat tasojen päällä, eikä niitä oikein voi piilottaa kaapin perällekään siksi, että se olisi arjen kannalta epäkäytännöllistä. 

Teen paljon töitä kotona, ja siihen tarkoitukseen on osoitettu tilaksi yläkerran aula. Aula on muuten kovin hankala paikka ottaa hyötykäyttöön, mutta työtilaksi se soveltuu ainakin meillä erinomaisesti. Työpöydälle kertyy aina kaikenlaista niinsanottua tilpehööriä, joita käytän kuitenki koko ajan, kuten pienet muistilaput ja -vihot. Näitä tavaroita ei käytännön syistä tule laitettua piiloon kaappeihin, vaan ne on erittäin paljon kätevämpää pitää esillä.

Olen tässä viimeaikoina vasta tajunnut, miten näppärä ja tyylikäs tämä BEdesignin deer-hylly tähän tarkoitukseen onkaan! Ehdin haaveilla hyllystä pitkään, ja kun se viimein viime vuonna saapui kotiin, en oikein tiennyt missä sille olisi paras ja nimenomaan käytännöllisin paikka. Kaunishan hylly on vaikka tyhjänä, mutta olen henkeen ja vereen käytännön nainen, joten mietin millaisia tavaroita siinä kannattaisi pitää esillä. Päädyin silloin työhuoneeseen ja tämä onkin osoittautunut äärimmäisen hyväksi ratkaisuksi, vaikka pelkäsin alkuun että siihen alkaa kertyä turhan paljon tavaraa vähän liian helpolla.


Ensinnäkin Deer on upea katseenvangitsija, kun noustaan portaita yläkertaan, ja toiseksi sen lokerot on juuri sopivan kokoisia kaikille pienille työpöydän tarvikkeille, jotka on hyvä pitää helposti käden ulottuvilla. Näinollen siis jaan vinkkini myös teille, jotka mietitte hyllyn hankkimista, mutta olette miettineet voiko se todellakin olla tyylikkyyden lisäksi myös käytännöllinen. Kyllä voi!

Aurinkoista alkanutta viikkoa!
Jutta

 1. Voi apua! Tää postaus tuli niin hyvään saumaan :D. Mun kotitoimisto on ihan vaiheessa ja koska siellä ei ole kunnollista ikkunaa, en oikein osaa kirjoittaa siellä... Ehkäpä hommaan hyvän inspiraatiojulisteen ja pistän huoneen järjestykseen. EHKÄPÄ joskus ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei loistavaa! Peukutan inspiraatiojulisteen hankkimista ja huoneen järjestykseen laittamista. Inspiroivalla työtilalla on yllättävän suuri vaikutus työn mielekkyyteen :)

   Poista
 2. Tuo teidän makkarin tapetti on ihan super ihana. Sopii täydellisesti tilaan.
  Deer-hylly on kyllä haavelistalla. :)
  -Anna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla ja olen samaa mieltä :). Vaikka aluksi epäröin sen olevan liian "raju" niin onneksi uskalsin sen valita. Lopputulos on oikein raikas, eikä yhtään liian raskas. Toivotaan, että deer löytää joskus myös sinun kotiisi :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets