Top Message

www.oblik.fi

#UNELMIENETEINEN / BLOGITALO

Kaupallinen yhteistyö: Turun Messukeskus

Heippa! Ja terkut Turun Rakenna & Sisusta messuilta. Kuten tässä aiemmin jo kerroinkin, valikoiduin mukaan rakentamaan Turkuun ihka ensimmäistä blogitaloa. Kuulostaa mahtipontiselta, ja totuuden nimissä ihan niin mahtipontista se ei kuitenkaan ollut ;). Blogitalo rakentui tällä viikolla messujen D-hallin sisustusalueelle. Talossa oli toki seinät ja lattiat, mutta muutoin tilat olivat avoimia, jotta sinne pääsee viikonlopun aikana myös helposti katsomaan ja poimimaan ideoita.

Toivoin jo etukäteen omaksi tilakseni eteistä. En oikein edes tiedä miksi, mutta jotenkin tuo kuulosti kaikista eniten sellaiselta, jossa voisin käyttää kivoja (jo päässäpyörineitä) ideoita. Onnekseni sain toivomani tilan ja pääsin suunnittelemaan sen alusta alkaen itseni näköiseksi. Lähetettyäni toisena rakennuspäivänä Pekalle kuvan osastosta, hän totesi tämän olevan hyvin samantyylinen kuin oma eteistilamme. Hauskaa, ehkä siitä sitten paistaa läpi näkemykseni ja tyylini. Itse sitä on kuitenkin vaikea nähdä objektiivisesti.


Unelmaeteisen resepti kuului näin:

Lattia // Laattasatama (Marvel Travertino Alabastrino 45x90cm)
Seinät // Tikkurila Harmony (sävyt: Tikkurila Valkoinen + H485)
Viherseinätaulu // Wallvision (MrPerswall Green Wall valokuvatapetti kehystettynä)
Vaate- ja kenkärekit + pienet kulhot // BEdesign (Lume + LILY)
Vanerinen istuin // RIME (Prototyyppi, design Tero Lähteenmäki)
Vaatteet ja asusteet // Friendtex & Kotilaituri
Kaappi // IKEA IVAR (maalattu Helmi kalustemaalilla sävy H485)
Seinäkoukut // Normann Copenhagen Sticks (FDS)
Kurakenkien alunen // DIY (ohjeet tulossa blogiin ensi viikolla)
Matto // Mums

Jos siis käytössäni olisi 2x4m suorakulmainen tila, kalustaisin sen juurikin näin. Onnistuin mielestäni tuomaan tilaan kivoja sävyjä (lähinnä asusteilla) ja lämpöä vaikka seinät olivatkin koko blogitalon vaaleimmat. Kivaa oli myös se, että näin nyt livenä miltä nämä kyseiset maalisävyt näyttävät, joita olin jo aiemmin meille kotiin kaavaillut (kuulette siitä vielä ;)). Kaappi ja kuraalunen muuttaa messujen jälkeen meille kotiin ihan arkikäyttöön. Samaten peili, matto, seinäkoukut ja vaaterekki palautuu takaisin tänne. Muutoin palauttelen lainassaolleita tavaroita takaisin valmistajille ja voi että, hieman jopa harmittaa sillä oisihan nuo kenkätelineet esimerkiksi ihan mielettömän hienot <3. Alkuvuoden hankintakiintiö on kuitenkin nyt täynnä, joten jään odottelemaan jos ne jää mieleen pyörimään niin hankitaan myöhemmin :).

Ah, olen kyllä tyytyväinen. Toivottavasti myös messuvieraat saavat poimittua blogitalosta kivoja ideoita koteihinsa. Rakenna & Sisusta messut siis avoinna vielä tänään klo 10-18 ja huomenna klo 10-17 Turussa!

Kivaa lauantaita!
Jutta

 

Newsletter

Widgets