Top Message

www.oblik.fi

TÄLLAINEN ON UNELMAETEINEN

Kaupallinen yhteistyö: Turun Messukeskus

Ensi viikolla Turussa on jälleen tarjolla paljon ideoita kotiin ja asumiseen liittyen, nimittäin Rakenna ja Sisusta messut avaavat ovensa 10.-12.2.2017 väliseksi ajaksi. Tänä vuonna messuilla on myös uusi sisustusalue, johon rakentuu huikea Åblogitalo! 

Blogitaloon luodaan neljä erilaista ja inspiroivaa kodin tilaa. Itse olen suunnitellut eteisen, Pikkutalon Sanna loihtii talolle olohuoneen, Villa Puomin Hanna keittiön ja Kotilaiturin Kati wc-tilan. Joitakin suunnitelmia olen jo kuullut, ja voin vain kertoa, että luvassa on erittäin mielenkiintoisia ja kekseliäitä ratkaisuja ihan jokaiselta meiltä. 

Millaisen eteistilan olen sitten itse blogitaloon suunnitellut? No tällaisen! 


Lattiamateriaaliksi kävin valitsemassa Laattasatamasta mielettömän kauniin (ja suuren) mattapintaisen marmorilaatan. Tätä odotan tilassa oikeastaan kaikista eniten. Jos nyt itse rakentaisin uutta kotia, ei tarvitsi kahta kertaa miettiä minkä laatan ottaisin kylpyhuoneeseen tai eteistilaan. Tämä oli nimittäin rakkautta ensi silmäyksellä! 

Koko suunnittelemani eteisen värimaailma on erittäin luonnonläheinen ja rauhallinen. Yleensä eteisessä säilytetään paljon kenkiä, vaatteita, asusteita ja muita pieniä yksittäisiä asioita, joten mielestäni "pohjan" tulee olla itsessään seesteinen. Seinät maalataan Tikkurilan Valkoisella ja tehosteeksi rajaan oman nurkan murretun beigen sävyllä H485. Jotta kokonaisuus ei tuntuisi liian pliisulta, päädyin tilaamaan huoneeseen ison palan "viherseinä" valokuvatapettia Wallvisionin kautta, jota en kuitenkaan tapetoi suoraan seinään, vaan laitan sen suurien kehysten sisään.  Tätä odotan myös mielettömästi, sillä suuri viherseinätaulu on mitä luultavimmin yksi tilan katseenvangitsijoista. 

Koska rakastan DIY-projekteja, olen myös niitä tähän tilaan tottakai ideoinut! Ikeasta kävin ostamassa mäntyisen IVAR kaapin, jonka maalaan seinän kanssa sävy sävyyn, lisäksi kaapin kylkeen nikkaroin pyörillä kulkevan "kurakenkien kaukalon". Seinälle kiinnitetään koukkuja ja kenkien säilytykseen valitsin BEdesignin uudet LUME kenkätelineet. Eteiseen tulee tottakai myös jakkara/istumapaikka, jonka taitava luokkakaverini Tero Lähteenmäki on valmistanut vanerista. Tämä modulaarisen istuimen prototyyppi on muuten ihan älyttömän hieno (ja se etsii vielä valmistajaa). Mahtavaa saada siis mukaan osastolle! Asusteissa ja kengissä käytän Friendtexin mallistoa, jonka sävymaailma ja tyyli mukailee hyvin pitkälti eteistilan kokonaisfiilistä.Oma tilani tulee siis olemaan sekoitus luontoa, harmoniaa, aitoja pintamateriaaleja, DIY-ideoita ja kotimaista designia. Toivottavasti messuvieraat saavat tästä tilasta poimittua kivoja ideoita myös omiin koteihinsa. Laitan valmiista osastosta sitten kuvia ensi viikon lopulla, niin kokonaisuus varmasti hahmottuu vielä paremmin myös teille, jotka ette pääse messuille paikanpäälle. Lisäksi jaan vinkit ja ohjeet messuosastolle tekemiini DIY-ideoihin täällä blogin puolella helmikuun aikana. Mutta nyt hommiin, niitä nimittäin vielä riittää ennen ensi viikkoa :)

Ihanaa päivää <3

Jutta


 1. Vau, jään mielenkiinnolla seurailemaan kuvia valmiista eteisestä, suunnitelmien perusteella siitä tulee aivan upea! Tsemppiä messuhommien loppumetreille! <3

  VastaaPoista
 2. Onpas kivan kuuloinen projekti ! Laitahan sitten lisää kuvia tulemaan :)

  VastaaPoista
 3. Ihana messuprojekti sinulla menossa. Ja teillä on vielä blogiporukan oma messutalo, olisi niin mahtavaa päästä paikan päälle. Mutta se on aina tämä välimatka.
  Hurjasti tsemiä projektiin ja messuviikonloppuun. Saadaan varmasti maistiaisia kuvien muodossa! =)

  VastaaPoista
 4. Vaikuttaa hyvälle, harmi kun en pääse livenä näkemään valmista tilaa! Kuvia varmaan tulee tänne myöhemmin? :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa mielettömän hienolta!! En malta odottaa!!

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets