Top Message

www.oblik.fi

IHASTUTTAVA 50-LUVUN KAKSIO PORTSASSA

Olen mennyt jälleen tukkaputkella koko viikon, mutta ei haittaa ei sitten yhtään! Parasta on se, että kaikki missä olen saanut olla mukana on ollut superinspiroivaa ja mielekästä. Tiedättekö sen tunteen, kun tuntuu että rakastat jokaista työtehtävääsi ja asiakastasi etkä oikein raaskisi millään lopettaa? Tällä viikolla on tuntunut juuri siltä. 

Päätin inspiroivan viikon kunniaksi jakaa yhden tällä viikolla kuvatun ja stailatun asunnon myös teille tänne blogin puolelle. Tämä oli kyllä sellainen namupala, että pari sydänmenlyöntiä jäi väliin sisään astuessa <3. Stailaus jäi tässä kodissa todella vähälle, sillä asunto ja kaikki sen elementit oli yksityiskohtineen loppuun saakka harkittu ja toteutettu. 

Vaikka pinnat olivat puhtaan valkoiset, toi puunsävyt ja punainen mukavasti lämpöä kotiin.  Kalusteet olivat sekoitus kotimaisia klassikoita, vintagelöytöjä, designia ja uudempaa eleetöntä muotoilua. Kaikki sulassa sovussa keskenään. Ihastuttavaa oli myös taide, jota löytyi jokaisesta huoneesta pieninä annoksina. Tunnelma oli sanalla sanoen hurmaava!

Mutta nyt, nauttikaa - todellista herkkua 50-luvun kerrostalokaksiossa.Kävi sitten niin, että koti myytiin heti ensimmäisenä päivänä, joten uudet onnelliset omistajat on tälle jo löytynyt. Mieletön inspiraatiopuuska tästä kuitenkin syntyi ainakin minulle. Entä sinulle? 

Iloista päivää!
Jutta

Kaikki kuvat: Bo LKV
Kodin myi ennätysajassa: Johanna Hansén (löydät aina yhtä iloisen ja tehokkaan Johannan sivut myös facebookista)

 1. Oi, meidän työtuolin serkkuhan se siellä <3
  Muutenkin tuo 50-60-luvun muotokieli kyllä puhuttelee vahvasti. Ei ihme, että löysi asunto ottajansa heti - vaikka seinäthän siinä tietty ostetaan ;)

  VastaaPoista
 2. Ihana asunto. Ei ihme että meni heti kaupaksi. Ja Portsahan on yksi Turun suosituimpia alueita!

  VastaaPoista
 3. Oi oi, on kiva innostua omasta työstään, huikeeta.

  VastaaPoista
 4. Onpa söpö asunto! :) Tykkään aina katsella kuvia asunnoista inspiraatiota hakuessa

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets