Top Message

www.oblik.fi

TÄSSÄ ON TURUN TUNNELMALLISIN SISUSTUSLIIKE

Ajamme kauniina pakkaspäivänä kohti Ruissaloa, ja määränpäänä on yksi ehdoton suosikkiliikkeeni Turussa - Avelia. Liike sijaitsee Ruissalon telakka-alueella, ja tunnelma on jo liikkeen ulkopuolella täysin omaa luokkaansa. Narisevia portaita noustessa kuulen jo vaimeasti joululaulujen sointuja, sekä heleää puheensorinaa - ah olen perillä.


Avaan oven myymälän puolelle ja ensimmäisenä katse kiinnittyy takkaan, joka sijaitsee liiketilan perällä. Elävä tuli, mausteinen kahvin tuoksu, iloinen henkilökunta ja lempeä äänimaailma. Siinä resepti onnistuneeseen sisustus-/lifestyleliikkeeseen.

Valikoimista löytyy tällä hetkellä paljon erilaisia joulukodin juttuja, mutta myös runsaasti kaikkea muuta! Yhteneväisen ilmeen luo tuotteiden harmoninen värimaailma, joka jatkuu läpi myymälän. Materiaalit ovat luonnonläheisiä ja samaan aikaan myös todella ajankohtaisia; puuta, lasia, betonia, villaa, pellavaa... Täydellinen paletti skandinaaviseen kotiin!Ruissalo on paikkana erittäin tunnelmallinen ja kutsuva. Monet vierailevat siellä kesäisin, sillä luonto, meri ja lenkkipolut ovat täällä mielettömän kauniita. Yhtä houkutteleva alue on kuitenkin myös talvella, ja suosittelenkin ottamaan aikaa vierailulle useamman tunnin. Raikkaan kävelylenkin jälkeen voit nauttia lounaan esimerkiksi Honkapirtillä ja suunnata sen jälkeen kohti Aveliaa. Ostosten jälkeen maistuu kuppi lämmintä ja pieni jälkiruoka - ne saat Avelian omasta kahvilasta, josta on kaunis maisema merelle.

Jos siis etsit päiväretkipaikkaa näin joulun alla (ja muutoinkin), 
niin suuntaa kohti Turkua ja Ruissaloa.


tiistai-perjantai   11-18
lauantai  11-16
(Joulukuussa myös maanantaisin 5.12., 12.12, ja 19.12. klo 11-18)

Jutta
 1. Ihanalta näyttää, ja tuolla ei ole itse vielä päässyt käymäänkään. Täytyy kyllä joskus poiketa! :)

  VastaaPoista
 2. Ihan ykkössisustuskauppa Turussa on Avelia, olen samaa mieltä kanssasi - ehdottomasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täysin samaa mieltä! Tämä ja Koodi täydentävät toisiaan ja ne kuuluvat omiin lemppareihini Turussa :)

   Poista
 3. Näyttää kyllä todella ihanalta paikalta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seuraavaksi kun tulet tänne suunnalle, niin käydään yhdessä tuolla! Vakuutan, että livenä tämä on vieläkin ihanampi <3

   Poista
 4. Avelia on yksi niistä asioista, joita kaipaan ihan hurjasti Turusta muutettuani. Aveliassa on vaan niin oma tunnelmansa. Onneksi paikka sai vihdoin ovet auki naapurihuoneiston tulipalon jäljiltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja niimpä, onneksi palo saatiin sen verran ajoissa hoitoon (vaikkei ihan tarpeeksi ajoissa) ettei ihan kaikki tuhoutunut. Ei ollut pitkästä ajasta kiinni rakennuksen pelastuminen.

   Poista
 5. Suosikkini myös, joka ihastuttaa aina uudelleen!
  Caren

  VastaaPoista
 6. Vastaukset
  1. Ja paikanpäällä tunnelma on kyllä kuviakin kauniimpi. Sitä fiilistä on vaikea taltioida pysähtyneisiin kuviin. Ne tuoksut ja musiikki ja kaikki... Ihana kokonaisuus!

   Poista
 7. Kun seuraavan kerran auton nokka on kohti Turkua, tiedän osoitteen, kiitos vinkistä. Viehättävä paikka kerrassaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti suosittelen. Kiva jos tästä sait hyvän vinkin :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets