Top Message

www.oblik.fi

4 KOTIMAISTA (SISUSTUS)LAHJATOIVETTA

Vaikka materiaali on jokseenkin "epätrendikästä" kaiken konmarituksen keskellä, niin olinpa kuitenkin ilahtunut meidän pienen sisustusbloggaajaporukan tämän kuukauden teemasta: Kirje joulupukille! 

"Aikuisetkin saavat toivoa ja nyt on aika avata sisustusbloggaajien toiveiden tynnyri! Tämä joulupukki tuo vain kotimaisia sisustuslahjoja ja nyt kerätään neljä haavetta toivomuslistaan neljässä eri hintaluokassa (alle 20, 200, 500, 1000 e). Maailmanrauha tulee vakiotilauksena eli sitä ei saa toivoa.; Tällä teemalla nostetaan esille suomalaisia suunnittelijoita ja valmistajia, jaetaan inspiraatiota omista haaveistamme sekä annetaan lahjavinkkejä lukijoille."

Emäntänä ja ohjeistuksen antajana toimii marraskuussa Modernisti Kodikkaan sympaattinen Kerttu, joka sitten kokoaa meidän kaikkien joululahjatoiveet yhteen kattavaan listaan joulukuun alussa. Jännää nähdä miten yksiin sisustusbloggaajien toiveet menevätkään :).

1. SAANA JA OLLI - IKIAIKA SÄILYTTIMET

Turkulaisen Saana ja Olli suunnittelijakaksikon uusin mallisto kantaa nimeä ikiaika. Tunnistettava tyyli on ollut Saanalle ja Ollille aina ominaista, eikä Ikiaika tee poikkeusta. Läpinäkyvä suunnittelu- ja valmistusprosessi on pariskunnalle erittäin tärkeää, joten myös ostaja voi olla hyvin mielin heidän tuotteitaan hankkiessaan. Ikiaika -malliston säilyttimet ja tekstiilit alkaen 13€.
Kuvat ja lisätiedot: Saana ja Olli 

2. ANNA PIRKOLAN BOUNCE-RYIJY

Tämän hankkimista olen harkinnut pitkään. Upeat merinovillasta käsintehdyt seinävaatteet ovat tekstiilisuunnittelija ja sisustusstailisti Anna Pirkolan käsialaa. Hintaa kuvan ryijyllä on 150€. Ainoa asia joka pidättelee tällä hetkellä ostoskoriin klikkaamista on värin päättäminen. Mallia löytyy harmaan ja luonnonvaalean lisäksi myös mustana ja kauniin nuden sävyisenä. 
Kuvat ja lisätiedot: Anna Pirkola / Da Daa Shop

3. HIMMEE LOOP PÖYTÄVALAISIN

Timo Niskasen uusin valaisinuutuus HIMMEE -brändille hurmaa eleettömällä ja kekseliäällä muodollaan. HIMMEE ei todellakaan jäänyt yhden-kahden valaisimen tähdenlennoksi, vaan suunnittelija on jaksanut panostaa uuden luomiseen ja kasvuun yhä enemmän ja enemmän. Jokaisessa hänen suunnittelemassaan tuotteessa näkyy tinkimätön halu panostaa laatuun ja muotoiluun. Näkisin todella mielelläni tämän hipaisukytkimellä toimivan alumiinirunkoisen valaisimen kotonamme sohvan takana olevalla kapealla hyllyllä. 
Kuvat ja lisätiedot: HIMMEE

4. NIKARIN FEBRUARY -SIVUPÖYTÄ


Viimeisimpänä (muttei suinkaan vähäisimpänä) joulupukin kirjeeseen kirjoitetaan Nikarin valmistama February -pöytä. Saarni materiaalina on kaunis, lisäksi muotokieli on jollakin tapaa niin erityisen hieno, ettei oikein löydä sanoja. Yritykseltä löytyy myös muutamia muita tuotteita, joita todella mielelläni näkisin meillä kotona! Rehellisyyden nimissä on kuitenkin valitettavasti todettava, että tämä toive ainakin saattaa jäädä haaveeksi. 
Kuvat ja lisätiedot: Nikari

Taidanpa tästä lähteä viemään kirjettä postiin, josko toiveet ehtisi saapua Korvatunturille vielä tässä hyvissä ajoin :) Kiitos Kertulle kivasta kuukauden teemasta <3

Mitä sinun toivelistaltasi löytyisi, jos sinne saisi laittaa vain kotimaisia sisustuslahjoja?
Jutta

 1. Oooh, toi HIMMEE valaisin! Rakkautta!!!

  VastaaPoista
 2. Ihania lahjatoiveita. Toivotaan niistä joidenkin toteutuvan. =)
  Bounce-ryijyn kotiutin itselleni Pop-Up kauppani päätteeksi. Nämä ryijyt olivat minulla siellä myynnissä. Ja kyllä oli sen värin päättäminen vaikeaa ... päädyin sitten meillä herkkään nuden sävyyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löytyykö sinulta vielä nuita bounce-ryijyjä?

   Poista
  2. En oikein vieläkään osaa päättää ja olen päättänyt kuitenkin sen hankkivani. Pitää oikein ottaa nyt asiakseni valinnan tekeminen :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Niin minustakin! Suomessa on onneksi hienoa osaamista, joten ei ole vaikeaa löytää toiveita, jotka olisi kotimaisia <3

   Poista
 4. Kivoja lahjatoiveita! Omasta kirjeestäni joulupukille löytyisi ainakin Hakolan Lempi hylly 😊

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets