Top Message

www.oblik.fi

HURMAAVA KOTI JA UPEAT SAMMUTETUT SÄVYT


Bongasin uskomattoman hurmaavan kodin Tukholmasta, joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan tyrmäävä! Eniten tässä kodissa ihastuttaa sammutettu sävymaailma, joka toistuu pintamateriaaleista pienesineisiin ja tekstiileihin. Sisustuksessa on käytetty paljon puuta, utuista harmaata ja viherkasveja. Kalusteet ovat yksinkertaisia, eikä turhaa klumeluuria löydy mistään. Silti koko koti on yllättävän kodikas. Eniten ihastuttaa tuo kaunis lattia, sekä puun (ja ylipäänsä luonnonmateriaalien) käyttö. Se, että lattia on erisävyinen kuin tuolit ja esimerkiksi ulko-ovi - tuo lisää kodikkuutta ja tekee lopputuloksesta pehmeän. Ai että, tällaiseen muuttaisin mielelläni <3. 

Kaikki kuvat ja lisätiedot myynnissä olevasta kodista löytyy Stockholm & Co sivuilta, täältä.

Näiden kuvien myötä toivotan inspiroivaa viikonloppua!
Jutta

 1. Moikka! Ajattelin kysyä vähän apua tai mielipidettä sisustajalta, jonka kädenjälkeä ihailen. Minusta osaat aina niin mahtavasti ottaa tilan huomioon, uusi koti on ihan mahtava ja erilainen, eikä tosiaan mikään vanhan jäljitelmä :)

  Eli muuton jälkeen meillä on hallinnut kotona oranssihtava pyökki (?) lattia. Vuokra-asunto kun on kyseessä, sen kanssa täytyy vain elää. Tykkään itse rouheammasta yksinkertaisesta tyylistä, mutta oon ihan hukassa värien suhteen. Valkoinen, harmaan eri sävyt ja musta on ollut jo vuosia mun juttu, mut nyt tuntuu jotenkin että sisustus on tosi kylmän värinen ja lattia taas lämmin. Puuta olen lisäillyt myös, mutta siinäkin sävy on ongelma.
  Millasia värejä itse lähtisit etsimään lattian kaveriksi, en tosiaan haluaisi sitä korostaa, mutta kuitenkin niin että istuu sisustukseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikka! Ja ihan alkuun lämmin kiitos ihanasta kommentistasi. Ihan parasta kuulla, miten ulkopuoliset silmät tämän kaiken näkevät. Ihanasti sanottu <3

   Onko seinät tällä hetkellä valkoiset, vai sävytetyt johonkin suuntaan? Olisin varovainen kylmien sävyjen yhdistämisessä (kylmät harmaat ja siniseen taittavat), sillä niiden rinnalla oranssi oikein korostuu. Valitsisin seiniin aavistuksen sävytetyn valkoisen, joka taittaisi lämpimään, muttei kuitenkaan siis ihan beigeä, vaan sävytetty valkoinen. Näin se näyttää lattian rinnalla puhtaalta ja lattia ei korostu oransilla värillään. Ison huomion kiinnittäisin myös mattoon (jos esimerkiksi se on valkoinen pohjaltaan, niin minkä sävyinen sellainen?).

   Olen huomannut, että tällä hetkellä on tosi trendikästä sekoittaa eri puulajeja ja -sävyjä samassa tilassa. Aiemmin sellaisia harvemmin näkyi. Tässäkin postauksen sisustuksessa on käytetty todella hienosti erilaisia puunsävyjä.Kalusteet ovat vaaleaa puuta, lattia tummempaa ja ovet vielä vähän eri sävyä. Silti kokonaisuus pysyy kasassa, koska seinien sävyt rauhoittavat kokonaisuutta. Kokeilisin siis rohkeasti vain mikä toimii :) Pahoittelut, että sait odottaa vastausta pitkään, mutta toivottavasti sait tästä jotakin irti :)

   Poista
  2. Kiitos, paljon uutta ajateltavaa! Seinät ovat pääsääntöisesti valkoiset, makkarissa mennään jopa inhoamaani ruskean ja beigen sävyihin. Mutta jollain kierolla tapaa ne sopivat sinne :)

   Arvaa onko mulla suurin osa matoista just tummaa, sinertävää harmaata... Ei ihme, että koti tuntuu nyt niin ällöttävältä ja levottomalta. Ja sitten kun ei viitsisi uusia koko sisustusta yhden vuokra-asunnon takia. Jospa pienillä muutoksilla saatais sisustus vähän yhtenäisemmäksi. Kiitos vielä, kun vastasit :)

   Poista
 2. Aivan ihana!! Siis niin kaunis <3

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana, tätä pitää palata tutkimaam vielä uudestaan!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on juuri sopivasti yksityiskohtia, mutta silti yleisilme rento ja samaan aikaan selkeä. Osatappa tuo yhdistäminen (rentous ja selkeys...). <3

   Poista
 4. Kerrassaan upea asunto ja todellakin harmoominen kokonaisuus.

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets