Top Message

www.oblik.fi

PARASTA SISUSTUKSESSA ON ROHKEAT VALINNATParasta makuuhuoneessamme on ehdottomasti tämä Morrisin kukkatapetti. Tämä oli melko rohkea valinta itseltäni, mutta voin vain sanoa että kyllä kannatti! Kaikki makuuhuoneen seinät ovat tapetoitu, mutta koska viistokatto ulottuu melko alas saakka, ei tila ole lainkaan pimeä tai tumma. Joskus rohkeutta on astua ulos turvallisista vaihtoehdoista - ja huomata, miten täydellinen lopputulos siitä voikaan tulla.

Mukavaa maanantaita!
Jutta

 1. Tää on kyllä niin upea, että sai tällaisen kukkakammoksujan rakastumaan päätä pahkaa :) Aivan täydellinen!

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis! Välillä kannattaa tosiaan vähän repäistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta! Mitään pahaa ei varmastikaan tapahdu jos ei sitten tykkääkään... Sitä ei kuitenkaan voi tietää jos rakastuukin ihan hurjan paljon... Ei voi tietää kuin vain kokeilemalla. :)

   Poista
 3. On kyllä niin mahtavan kaunis tapettivalinta ja valkoinen korostaa sinistä hienosti!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Olen justiinsa samaa mieltä :) Onneksi uskallettiin repäistä :)

   Poista
 5. Se on just näin! Omassa kodissa rohkein veto oli jännän puuterisen rusehtavan harmahtavan pinkin seinän maalaus pukeutumishuoneeseen, pelotti, mutta olen edelleen niin rakastunut sävyyn joka päivä. Myös vanhan divaanin verhoilu graaffisella Johanna Gullichsenin kankaalla tuntui hurjalta alkuun, mutta on myöskin kodin lemppareita. Kannattaa siis minustakin olla rohkea ja ottaa jopa riskejä jos intuitio niin sanoo. Aivan hurmaava tapetti teillä ja sopii hienosti tuohon tilaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein muuten näistä vähän repäisevistä valinnoista tulee ne kaikista parhaimmat. Ne herättää tunteita ihan toisella tapaa kuin totuttu ja turvallinen tyyli... Toki kaikki ei voi olla rohkeaa ja repäisevää, mutta muun ympäristön ollessa hillitty, pääsee nämä reippaat valinnat hienosti esiin. Kuten teilläkin tuo divaani <3

   Poista
 6. Et sitten yhtään helpottanut mun tapettimaniaa... 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eh :D Sitä jäi vielä nelisen rullaa yli, jos kiinnostaa ;)

   Poista
 7. Mä oon aina ollut vannoutunut seinän maalaaja mutta pelkään kamalasti, että joudun alkaa tapetoimaan.. Jotain tämmöstä rohkeeta tarvis kyllä laittaa! Upea makkari teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oon ollut vähän samanlainen.. Mutta sitten päätettiin testata tapetointia yläkertaan ja voi jummi miten hyvä fiilis tuli koko tilaan. Alakerrassa oli alunperin ajatus tapetoida olohuoneen seinät, mutta ensin jätettiin ne nyt maalille... Ehkä uskalletaan sinnekin laittaa jotakin repäisevää vielä jossakin vaiheessa :)

   Poista
 8. Tapetti on todella kaunis :) Ja joskus kannattaa tosiaan astua sen oman mukavuusalueen ulkopuolelle, vain siten löytää uutta, josta saattaa jopa pitääkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Muuten ei voi tosiaan tietää olisiko ollut todellinen hitti vai huti. :)

   Poista
 9. Allekirjoitan! Ja odotan, että saan omaankin kotiin kukkatapettia kun makuuhuoneruletti jossain vaiheessa vauvan omaa huonetta varten alkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee! Kukkatapetit on ihan parhaita tunnelmanluojia <3

   Poista
 10. Hei. Onko teillä vielä tapettia ylimääräisenä? Laitatko s-postia, jos on. mariasikala@gmail.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa vielä tätäkin kautta, katsotaan miten käy ja ollaan kuulolla :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets