Top Message

www.oblik.fi

MENOVINKKI MUOTOILUN YSTÄVILLE

Nyt juhlitaan suomalaista muotoilua! Turku Design Festival starttaa virallisesti huomenna, ja luvassa on kuudetta kertaa mitä mielenkiintoisin kattaus mm. erilaisia Pop up -tapahtumia, näyttelyitä ja myyjäisiä. Tänä vuonna ohjelma on entistä monipuolisempi ja onpahan luvassa myös ensimmäistä kertaa järjestettävä TDF Awards, jossa palkitaan ansioituneita muotoilun ammattilaisia, opiskelijoita ja harrastajia. Mahtavaa, että vuosittaiseksi perinteeksi noussut tapahtumaa jatkaa kasvamistaan ja kehittää joka vuosi myös jotakin uutta sisältöä. Iso peukku! Koko viikon tapahtumakalenterin löydät täältä.

Muotoiluhuuma alkaa siis huomenna, ja kestää aina 10.5. saakka. Itse ajattelin osallistua tapahtumaan lauantaina, jolloin minut löytää design-kirppikseltä myyntipöydän takaa. Asiakkaaksikin todennäköisesti eksyn, sillä muutamat juhlat on tulossa alkukesästä, joihin lahjat vielä uupuvat.

"Uuden Muotoilun Kevätmarketissa hemmotellaan designkansaa, kun paikalle saapuu mielenkiintoisia muotoiluyrityksiä eri puolelta Suomea myymään tuotteitaan. Erityisesti turkulainen muotoilu on paikanpäällä vahvasti edustettuna. Paikalla on myös design-kirppis alue, jossa on paikalla mm. bloggaajia myymässä aarteitaan."

Toivotaan, että keväisen lämmin keli jatkuisi läpi koko viikon, jotta tapahtumasta tulisi vielä entistäkin aurinkoisempi. 

Ja hei - tuuthan moikkaamaan minua VPK:n talolle lauantaina? Myyntipöydästä löytyy ainakin paljon kaikkea muuton aikana sivuun laitettua sisustustavaraa, jotka eivät ole löytäneet paikkaansa täällä uudessa kodissa.

Iloista päivää!
Jutta

 1. Tämä kuulosti kivalta tapahtumalta, harmi etten voinut nyt osallistua. Turkuun olisi muutenkin kiva mennä joskus käymään :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti tulet kesällä käymään. Lupaan tulla kahville ja oppaaksi :)

   Poista
 2. No hei tulisin erittäin mielelläni, jos Turkku oli yhtään lähempänä. Se seminaarikin muuten peruuntui, mistä aiemmin puhuin, että olisin tulossa sinnepäin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta höh. Seuraavaksi kun on tänne päin tuloa, niin soittele :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets