Top Message

www.oblik.fi

ÄITIENPÄIVÄN TUNNELMIA

Tänä vuonna aurinko helli meitä äitienpäivänä oikein olan takaa. Kelit eivät olisi voineet olla paremmat! Aamu alkoi perinteisesti sänkyyn katetulla aamiaisella, sekä juniorin itsetekemällä lahjalla. Ihana kiireetön aamu <3.

Puolenpäivän aikaan siirryimme pihalle. Hemmottelimme äitiä sekä mummia terassille katetulla brunssilla siskoni kanssa ja nautimme koko porukka ihanasta lämmöstä. Siskoni suunnitteli brunssin menun, mieheni leipoi kakun (hän on siinä ihan superhyvä!) ja itselleni jäi tehtäväksi lähinnä kattaa pöytä. Oikein hyvä työnjako ainakin omasta mielestäni ;).
Äiti sai lahjaksi piknik -setin, johon kokosimme Nicolas Vahén tuotteita. Mummi kieltää aina ostamasta mitään (mutta joka kerta haluamme jollakin tapaa muistaa häntä - tietysti). Tänä vuonna nappasin Bo Living -lahjakassin perjantaina matkaani töiden jälkeen. Lahja osoittautui kaikinpuolin onnistuneeksi. Lahjakassi sisälsi käsisaippuan ja puhdistussuihkeen, sekä kermana kakun päällä "Vapaudu siivouksesta" -kortin. Mahtava idea! 

Nyt alkaa muuten pikkuhiljaa hahmottumaan se tosiasia, että meillä on pieni piha. Se ei ole suurensuuri, mutta tällaisilla keleillä se tuntuu arjen luksukselta. Työtä siellä toki vielä riittää, mutta kiire ei enää ole. Juuri nyt elämä tuntuu muutoinkin kaikinpuolin mahtavalta. On mielenkiintoisia työjuttuja, on ihania ihmisiä ympärillä ja on hyvä tunne siitä, että tulevasta kesästä tulee superkiva.

Iso kiitos perheelleni ikimuistoisesta päivästä ja nautinnollista äitienpäivän iltaa teille kaikille siellä ruudun toisella puolen <3.

Jutta

 

Newsletter

Widgets