Top Message

www.oblik.fi

6X TERASSITUOLI

Kävi niin ikävästi, että löysimme upeat tuolit terassille ja tilasimme ne myös... No sitten tulikin ilmoitus, että tuote on vedetty takaisin laatuongelmien vuoksi ja se tulee uudelleen myyntiin vasta ensi keväänä. Uskonette, että harmittaa! Olemme siis jälleen lähtöpisteessä, jossa etsin terassille kahta-kolmea pinottavaa tuolia penkin kaveriksi. Valikoimaa ja vaihtoehtojahan toki löytyy, mutta kun kerran näkee täydelliset - sitä helposti vertaa muita juuri niihin... Tiedättekö?

Koitan nyt päästä harmituksesta yli ja kokosin vaihtoehtoja, joista joku voisi olla meidän valintamme. Toiveita olisi ainakin nämä: siro - muttei huojuva, pinottava, värinä valkoinen, musta tai harmaa (pöytä ja penkki tehdään itse ja niistä mahdollisesti tulossa tummanharmaat)... Ja olen valmis joustamaan esim. pinottavuudesta mikäli tuoli on sellainen, että voisin siirtää sen talveksi sisälle. Eli oikeasti olen aika joustava kaikessa... Kunhan ne vain veisi sydämen.


Budjetti ylläolevien osalta on kröhöm... joustava :D. Edullisin on Janinge (harmaa käsinojallinen muovituoli Ikeasta) huokealla 45 euron hinnallaan. Ja arvokkain ehdottomasti upeaakin upeampi Bertoia -tuoli. Rehellisyyden nimissä - budetti ei nyt kyllä anna sijoittaa terassituoleihin nelinumeroista summaa (per kpl!), joten ne jäävät kyllä haaveeksi. Loput keikkuvat aikalailla parinsadan hujakoilla, joka näyttäisi olevan melko keskihinta terassituoleille pikaisella selauksella... 

Löytyykö näistä teidän suosikkeja? 
Olisi myös kiva kuulla onko terassituolit teillä panosta vai pihistä -listalla?

Terassiterkuin
Jutta

 1. http://www.vepsalainen.com/fi/tuotteet/stadion-istuin/stadion-tuoli
  En ole ihan varma onko nää nyt varsinaisesti ulos mutta eihän näistä voikun urheiluhullu digata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä ei parane näyttää kotona asuvalle urheiluhullulle ;)

   Poista
 2. Arvaa harmittaako sinun puolesta, Mirat ovat niin ihanat. Mutta onneksi on muitakin kivoja. Tästä kollaasista suosikkini ovat Vitrat tai Menut :) niin jos Bertoian jättää pois ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne ovat! Mutta tässä saattoi nyt käydä aikamoinen mäihä. Katsotaan ;)

   Poista
 3. Mun lemppari olis Ikean harmaat. Kiva malli, sopii ulos ja sisään. Ja aikas ajattomat.

  VastaaPoista
 4. Meillä on menty pihistys linjalla.. kaikessa. Tuon Bertoian tilallekin ostettiin Jotexin vastaava halpaversio. Itsekin olen taas katsellut uusia kalusteita, HAYlta tulossa ihanat uutuudet mut taitaa budjetti tulla vastaan ja Iskulla on kivat Argo tuolit. Vilkaise jos et ole vielä niihin törmännyt :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toisinaan meillä pihistellään, ja välillä taas satsataan. Aina ei voi panostaakaan (koska toistaiseksi nyt ainakin tiliote kertoo karua totuuttaan). Olisihan noi bertoiat aitoina ihan superihanat, mutta jos ikinä milloinkaan pystyisin edes yhden ostamaan, niin en usko että raaskisin sitä ulos edes viedä :D . Mutta ainahan saa haaveilla ;)

   Poista
 5. Meillä terassilla on Kartellin Mastersit. Ensimmäiset neljä hankin vuosi sitten Hullilta Päiviltä ja tänä keväänä täydensin sarjaa kahdella lisätuolilla. Ovat pinottavat ja talveksi ne voi hyvin tuoda sisälle. Mielestäni hintakin oli kohtuullinen noin 130 €/tuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitäkin katsoin, mutta jokin niissä ottaa vastaan - vaikka muiden kodeissa näyttävät kauniilta.

   Poista
 6. Musta tuo Ikean uutuustuolit ovat varsin kivat. Tai vanhoista Urban miellyttää edelleenkin silmää.
  Mun kinkku ei onneksi kestäisi Bertoia-tuoleja. Ei kyllä olis rahaakaan, mutta silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, en tiedä kestäisikö omanikaan, tai ainakaan ilman pehmustetta. Mutta se ei tainnut olla kovin realistinen toive muutoinkaan :D

   Poista
 7. Vitran tuoli on mun suosikki! Olisin myös vinkannut Kartellin Masterseja kuten edellä, ovat usein jossain tarjouksessa.
  Valkoiset likaantuvat ainakin kaupungissa helposti? ja ritilämäiset eivät tunnu keveissä vaatteissa mukavalta ilman toppauksia ainakaan? Yksi Bertoia omenapuun alla sen sijaan olisi ihana!
  Meillä on pihistä persoonallisesti meininki pihalla:) Lähinnä kirppikseltä keräilyerä ison (2m), myös pihakirppikseltä hankitun, puisen pöydän ympärillä. Taitettavat ranskalaistyyppiset bistrotuolit menevät pieneen nippuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan tuo bertoia ihan mielestön. Meillä taisi käydä tässä ihan hillitön tuuri, mutta ennenkuin maltan paljastaa - täytyy odottaa pari muuttujaa ;)

   Poista
 8. Kivoja vaihtoehtoja!
  Meillä on noita Massproductionin Tioja. Varoitus; aika epämukavat istua, vaativat siis pehmusteet. Eivätkä ole pinottavat.
  Bertoiat ovat ikisuosikkini, mutta HINTA... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai on? Höh! Ne ois ollut mun suosikit, mutta epäilinkin ettei ole kovin mukavat.... Ulkonäöstä päätellen siis. Mies sanoi heti samaa - ei voi olla mukavat istua... Mutta katsotaan miten tässä käy :) JA todellakin - tarvitsen lottovoiton bertoian hankkimiseen!

   Poista
 9. Lempparini on tuo neljäs, musta yksilö. Meillä terassilla on pöydän ympärillä pitkät penkit, mutta hengailutuoleiksi hankimme pari mustaa ecotuolia. Ovat kyllä mukavat istua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penkit ja hengailutuolit kuulostavat täydelliseltä! Se oli mun lemppari myös (neljäs)... :)

   Poista
 10. Hih, kirjoittelin juuri postauksen terassituoleista ja silti osa näistäkin ihanuuksista jäi pois. Tiossa on jotain, joka mua sykähdyttää kovasti, mutta ikävä juttu jos eivät ole mukavat istua.. Janinge on minusta myös kaunis ja mukavan hintainen :) Oletko tutustunut Houen ja Skagerakin valikoimiin, niissä monta ihanaa minun makuuni?

  http://www.stoori.fi/skandilinjalla/ulkotilojen-ihanimpia-istuimia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta - ehkä tuo istuinmukavuus on kuitenkin tällaisessa aika tärkeää.... :D Itseasiassa jo kerran tilatut oli nimenomaan Skagerakilta... Mutta valitettavasti vetivät Mira -sarjan kokonaisuudessaan pois markkinoilta. Harmi, sillä ne oli upeat!!

   Poista
 11. Ääni Ikean harmaalle. On varmaan kestävä ja sopii tarpeenseenne. Hinta antaa mahdollisuuden vaihtaa vuoden parin päästä eli ehkä sen aikaa käytössä, kun unelmatuoli taas saatavilla! Voiko Bertoian oikeasti laittaa ulos, luulisi, että ruostuminen ainakin todennäköistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osaa sanoa käytännössä miten kestää sadetta (mutta olen lukenut, että kestäisi). Talveksi toki pitäisi nostaa sisälle. Ja oikeassa elämässä en taitaisi ikinä raaskia edes laittaa tuota ulos... Kivaa on silti haaveilla :D

   Poista

 

Newsletter

Widgets