Top Message

www.oblik.fi

DIY SEINÄKORISTE MESSINKITANGOSTA

Tämä tanko on itseasiassa taivutettu jo noin vuosi sitten koulun metallipajalla. Aiemmin se asusteli vanhan kodin parvella, ja siinä roikkui pari lehteä. Kun muutimme, pakkasin sen jostakin syystä joulukoristeiden kanssa samaan laatikkoon ja unohdin. Nyt löysin sen uudelleen ja mietin, mitä muuta tästä voisikaan tehdä (kuin lehtitelineen). 

Solmin muutaman eukalyptuksen oksan nahkanarulla kiinni tankoon ja se oli siinä. Ja sitäpaitsi eukalyptus on kaunis, vaikka oksat kuivahtaisivatkin.
Juuri nyt tämä keittiön nurkkaus ihastuttaa minua erityisen paljon muutoinkin. Skagerakin todella kaunis ja elegantti talouspaperirullateline  löytyi (etsin vain kaksi ja puoli vuotta sopivaa :D) Sisustuksen Koodista jokin aika sitten. Louis Poulsenin messinkisen vintagevalaisimen huusin alkuvuodesta Bukowskis -verkkohuutokaupasta, kultaiset kehykset on saatu vuosia sitten äidiltäni ja musta keramiikkakulho on bongaus IKEAn poistonurkasta. Yhdessä nämä kaikki muodostavat mielestäni todella suloisen ja harmonisen kokonaisuuden. Ja katsokaa tuota kaunista aamuisin sisään paistavaa valoa - se kruunaa kaiken <3.
Jutta

 1. Nämä sun postaukset on niin ihania aina. Kiitos. 😊

  VastaaPoista
 2. Olen samaa mieltä - kaunista on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieniä juttuja, mutta niistä se kokonaisuus koostuu :)

   Poista
 3. Kivan näköistä. Vähän samalla tekniikalla meinannut tehä wc-paperi telineen, mutta pitää vielä miettiä, että miten helposti sais paperin aina vaihdettua. Olikohan Muuto sarjalla vähän vastaaava teline, mutta oli aika kallis...jos ite tekaisi, niin ei lopsa kevenisi niin paljon :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen miettinyt samaa ja testasin ensin tätä messinkitankoa tosiaan talouspaperillekin... Ei toimi ainakaan meillä... Vaatii liikaa vaivaa rullan vaihtamiseen ja tiedän jo etukäteen että jäisi se rulla liian usein vaihtamatta ja tangossa roikkuisi tyhjä kartonki :D

   Toivottavasti keksit siihen jonkun ratkaisun. Ja vinkkaa hei sitten tännekin jos keksit! :)

   Poista
 4. Hei, mullahan on ihan samis triangeli myös keittiössä :) Hauskaa! http://bambulablogi.blogspot.fi/2013/03/diy-keittion-pyyheteline.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla samanlainen kyllä! Sun on ihan superhieno! Ja totta, pyyhettäkin tuossa voisi kivasti säilyttää. :)

   Poista
 5. Aivan ihanat kuvat ja niin kaunista <3 Sinä se osaat!

  VastaaPoista
 6. Todella kaunis nurkkaus ja hienoja yksityiskohtia. Ihastuin tuohon kauniiseen talouspaperirullatelineeseen! Kerrankin ei niin kauniista on saatu todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ihan täydellinen! Olen etsinyt tosi pitkään sopivaa, mutta ei vain ole tullut vastaan.. Välillä unohtanutkin koko jutun. Mutta nyt - ah tuo on ihana <3

   Poista

 

Newsletter

Widgets