Top Message

www.oblik.fi

PUUTERISÄVYINEN OLOHUONEPastellivärit ovat pidemmän aikaa ihastuttaneet minua (jo edellisen kotimme makuuhuoneen seinä oli vaaleanpunaiseen taittava). Liian kirkkaat pastellit eivät iske, mutta sopivan vaaleat ja puuteriset kyllä sitäkin enemmän. Tällä hetkellä ihastukseni näkyy eniten olohuoneessa, jossa myös seinä on hempeän pastellinen. Sanoisinkin juuri nyt, että kotimme sisustuksen punainen lanka on pastellivärit.

Seinän lisäksi olohuoneessa puuterisävyjä näkyy pienesineissä ja tekstiileissä. House Doctorin suloinen maljakko on harmaaseen taittava vihreä, Hayn Dot tyyny valikoitui meille puuterisävyisenä (ennemmin ehkä mielestäni lohenpunainen) ja marimekon kukallinen kuosi toistaa vihreän, harmaan ja puuterin sävyjä kauniisti. Muuttolaatikoissa odottaa vielä Habitatin vaaleanvihreä torkkupeitto, jonka hankin jo edelliseen kotiimme viime vuonna. Lisäksi taulut ja muut sisustusesineet odottavat purkamista paikoilleen. 


Nyt alkaa selkeästi paras vaihe muuton ja remontin keskellä. Olemme saaneet varastossa olleet tavarat kotiimme ja viimeinkin on se aika, kun voi alkaa sisustamaan kotia. Ai että! Tähän saakka koti on ollut vain tyhjiä pintoja ja välttämättömiä kalusteita. Nyt saa lopultakin kaivaa kaikki rakkaat jutut laatikoista ja tehdä tiloista omannäköisiä. Tästä eteenpäin pääsen myös viimein kuvaamaan vähän laajempia kuvakulmia kodistamme, sillä tähän saakka tavarat ovat olleet pinottuina kasoihin ja suurimman osan ajasta lattiat + tavarat on olleet pölyltä suojattuna jonkin muovin taikka pahvien alla. Mutta nyt - ei enää suojapahveja! Hurraa!

Hempeää alkanutta uutta viikkoa <3
Jutta

--
Pastel colors...Oh <3. I think this is my favourite view right now at our home.

 1. Ihanaa kodinlaittelua sinne, tuo on se ihana palkinto joka varmaankin saa ylipäätään ryhtymään koko hommaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olet ihan oikeassa! Kyllä se lopputuloksen miettiminen saa ihmisen jaksamaan kaiken keskellä. Välillä sekin tosin unohtuu ja meinaa usko loppua, mutta nyt - kaikki tuntuu niin ihanalta (vaikka eilen kannetut laatikot ovatkin purkamatta jne). Mutta nyt voi alkaa normaalin elon täällä kaiken remontin jälkeen. Ihanaa! :)

   Poista
 2. Mahtista kun olette päässeet kotiin :) Kyllä se siitä hiljalleen muotoutuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti. Ollaanhan me täällä jo tovi asuttu, mutta silti koko koti on tuntunut vain isolta työmaalta kaikkine laitteineen ja suojineen. Nyt alkaa vihdoin se hetki, että voimme asettua kunnolla kodiksi <3

   Poista
 3. Paras vaihe ehdottomasti. Ja sekin ihanuus, että tuossa vaiheessa sitä katsoo omaakin kotia vielä tuorein silmin eikä niin kaavoihin kangistuneena kuin vuosien asumisen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin totta! Alkuun ajatuksissa oli koko ajan entisten asukkaiden kalustejärjestys jne, siitä oli ihmeellisen vaikea päästää irti ja miettiä mihin muualle voisi esimerkiksi sohvan sijoittaa jne. Näki vain koko ajan sen siinä jossa edellisetkin sitä pitivät. Mutta onneksi sisustus ei ole koskaan valmis - on tämä niin mahtavaa :)

   Poista
 4. Ihanalta kuulostaa ja näyttää :) Tuo pöytä on <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Pöytä oli meillä edellisessäkin kodissa, mutta tänne se jotenkin sopii ehkä mittasuhteiltaan jopa paremmin (vaikka alkuun muuta pelkäsin). Hyvä ja monikäyttöinen valinta ollut siis aikanaan :)

   Poista
 5. Voi miten kaunista ja harmoonisen näköistä - ja hyvään aikaan pääsette laittamaan kodin kuntoon - nimittäin jää aikaa myös pian alkaville pihatöille;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No älä muuta sano. Toiveena olisi että sisäpuoli olisi jotenkuten kunnossa kun pihajutut alkavat. Ei sitten tee pahaa tehdä sisätöitä kun sormet syyhyäisivät jo ulos... :)

   Poista
 6. Tuo sama sohva on meidänkin perheeseen tulossa <3 Kerroit aiemmin, että päädyitte toiseen kankaaseen ja sävyyn. Meitäkin mietityttää valmiit sävyvaihtoehdot..

  Mikä teidän sohvan kangas ja sävy on. Uskon, että se sopisi meidänkin kotiin paremmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes, hyvä valinta teillä sohvassa! :)

   Meillä on kotona harmaa linoleum lattia, ja harmaan sohvan kanssa piti miettiä hetken pidempään sohvan sävyä, etteivät ne riitelisi keskenään. Tämän vuoksi päädyttiin toiseen kankaaseen - vaikka perusvalikoimassakin oli kauniita harmaita. Kannattaa pyytää kangasnäytteitä kotiin vaikka useampi heidän valikoimastaan niin on helppo katsoa miten se sopii omaan kotiin. Meillä näytteet postitettiin ainakin nopeasti :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Kiitos Suvi! Olen aika innoissani kun tänne kotiin sopii mielestäni niin hyvin tällaiset lempeät sävyt kontrastien sijaan. :)

   Poista
 8. Voih, miten herkullisia värejä. Ihanaa, että koti alkaa muotoutua ja vastoinkäymiset on voitettu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä on kieltämättä odotettu pitkään. Alkukaupoista on jo yli puoli vuotta aikaa ja tämä hetki kun alkaa olla valmista... Se on tuntunut toisinaan aivan liian kaukaiselta ajatukselta. Onneksi loppu hyvin kaikki hyvin :)

   Poista
 9. Ihana uusi koti teillä! Sinulla on kyllä silmää sovittaa kaikki niin nätisti yhteen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Sini <3. Ollaan täällä ihan samaa mieltä. Jotenkin uusi koti on niin lempeä ja sympaattinen, että tulee itselle niin hyvä mieli täällä ollessa. Ja mikäs sen parempaa!

   Poista
 10. Ah miten ihanan näköistä! Kyllä vain odottelen jo omaakin tulevaa kotia ja juuri tuota fiilistä kun pääsee sitä kunnolla sisustamaan. Ja tuo sohva <3 ihanaa saada omakin sitten joskus kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ehdottomasti paras vaihe koko jutussa <3 Kohta tekin pääsette tähän, ja siitä se ilo vasta alkaakin. Tsemppiä!

   Poista
 11. Muistatko maalinsävyn nimeä? Ihana kokonaisuus, meillä saman värinen sohva mutta maalin valitseminen on todella haastavaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo! Muistan, se oli tässä Tikkurilan Herkkusieni. :) Pahoittelut, että huomasin tämän vanhaan postaukseen jätetyn kommentin vasta nyt.

   Poista

 

Newsletter

Widgets