Top Message

www.oblik.fi

UUSI ILME KUISTIN KAUTTA -BLOGILLE

Olen joka kerta yhtä häkeltynyt kun sähköpostiini tupsahtaa pyyntöjä ja kyselyitä blogin visuaaliseen ilmeeseen liittyen. Nöyränä ja kiitollisena olenkin saanut toteuttaa monen monta uutta ilmettä eri blogeille. Yksi omista suosikeistani on ollut Heidin Kuistin kautta -blogi, jonka uusi ilme julkaistiin aiemmin tänä vuonna. Kuistin kautta -blogissa rakennetaan upeaa ja tyylikästä taloa, joka ei ainakaan jo julkaistuista materiaalivalinnoista ja  kuvista päätellen tule jättämään ketään kylmäksi. Tuli vain mieleen, että josko sitä joskus rakentamaankin voisi ryhtyä. Uups! Sanoinko tuon ääneen tässä remppa-ahdistuksen keskellä? Öh.... :D

Mutta siihen ilmeeseen. Siitä tuli niin hillittömän kaunis, että jaksan olla tykästynyt siihen joka kerta kun avaan tämän blogin (harvoin muuten omaa jälkeä oikeasti tulee katsottua näin vaaleanpunaisten lasien läpi, vaan ennemminkin kriittisellä silmällä). Ilmettä ja sen taustaa voi käydä muuten kurkkimassa tästä postauksesta, johon Heidi kiteytti kaiken oleellisen <3.


Lämmin kiitos vielä Heidille hyvin sujuneesta yhteistyöstä ja luottamuksestasi <3. Jos Kuistin kautta ei ole sinulle vielä entuudestaan tuttu, suosittelen lämmöllä hyppäämään hetkeksi kahvikupin kanssa sohvalle ja sukeltamaan tänne kauniiseen sisustuspainotteiseen lifestyleblogiin! Varoitus - saattaa aiheuttaa raksakuumetta ;)

Jutta

 

Newsletter

Widgets