Top Message

www.oblik.fi

NÄIN SEURAAT MINUA JATKOSSA / UUSI OSOITE

Vihdoin on se aika, että uusi osoite on toiminnassa. Tämä tarkoittaa muutamaa asiaa teille lukijoille, lähinnä siis seuraamisen kannalta. Mikäli siis edelleen haluat lukea juttujani, tulisi sinun päivittää lukulistallesi blogin uusi osoite. Alla muutamia seurantakanavia, joiden kautta voit siis edelleen minua seurata.

Instagram
Instagramin kautta seuraavien ei tarvitse tehdä mitään. Uusi nimi ja osoite on vaihdettu profiiliin, mutta muuta muutosta ei tuonne kanavaan pitänyt tehdä. Voit siis jatkossakin seurata blogiani ja kuviani Instagramin puolella. Löydät minut sieltä nimellä @oblik.fiFacebook
Blogille piti teknisten syiden vuoksi avata täysin uusi facebook -sivusto. Jutut jatkuvat samana, mutta sivusto on uusi. Vanhat sivut sulkeutuvat ensi viikon lopussa, jonka vuoksi kannattaakin tulla jo nyt mukaan uuteen paikkaan www.facebook.com/oblik.fi

Facebook -sivuille linkitän aina uusimmat postaukset ja lisäksi siellä on materiaalia (kuvia ja remontin väliaikatietoja), joita ei tänne blogiin saakka päädy.

Pinterest
Täällä kerään itselleni inspiraatiota. Tämä kanava ei niinkään sovellu blogini seuraamiseen, mutta pääset kurkkimaan ja tallentamaan itsellesi niitä kuvia, jotka inspiroivat minua juuri sillä hetkellä. Pinterest soveltuu mainiosti sähköiseksi moodboardiksi ja leikekirjaksi. 
Löydät minut Pinterestistä nimellä oblik_fi.


Kirjanmerkit omalla koneella
Mikäli olet tallentanut blogisivuston koneellesi kirjanmerkkeihin, tulisi sinun päivittää osoiterivistö www.projektiverkaranta.fi >>> www.oblik.fi. Jos luet blogiani muutoinkin selaimen kautta - saattaa olla, että kone ohjaa sinut automaattisesti historian perusteella vanhaan osoitteeseen. Ei hätää, voit päivittää uuden osoitteen omiin kirjanmerkkeihisi ja tämän päivityksen jälkeen sivusto toimii jälleen normaalisti.

Blogger
Minulla olisi kaino toive teille, jotka seuraatte minua bloggerin lukulistan kautta - olisi mahtavaa, jos päivittäisitte blogin uuden nimen ja osoitteen lukulistoillenne, niin postaukseni päivittyvät jatkossakin automaattisesti. Tämä vie vain hetken, mutta on pakollinen toimenpide (jos siis mielii seurata minua tätä blogia jatkossakin...).

Styleroom
Styleroomin puolelle olen päivittänyt uuden nimen ja osoitteen. Tänne päivitykset tulevat jatkossa automaattisesti uudella osoitteella. Mikäli seuraat minua siis tämän kanavan kautta - ei sinun tarvitse tehdä mitään. Löydät minut Styleroomin puoleltä nimellä oblik.

Mikäli huomaat, ettei jokin kanava toimi kuten pitäisi, tai päivitykset eivät auta, olethan yhteydessä! Domainin muutos aiheuttaa tosiaan pientä teknistä säätöä täällä päin, joten jokin asia on saattanut jäädä allekirjoittaneelta huomaamatta. Toivon saavani pitää teistä jokaisen mukanani myös uuden osoitteen alla. Koitan saada uudelleenohjauksen toimimaan mahdollisimman pian. Jostakin syystä en saanut sitä tehtyä vielä eilen...

Jutta

//

My new domain is www.oblik.fi. 
There is some tips how you can find and follow me now (with a new name).

  1. Mulla oli ainakin Blogger päivittänyt sun osoitteen itsekseen... Yritin kovasti etsiä lukulistastani Projekti Verkarantaa, jotta olisin voinut sen muuttaa, mutta ei löytynyt :)

    VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets