Top Message

www.oblik.fi

KEITTIÖN VÄRIKARTTA

Tänä talvena silmää on alkanut miellyttämään erityisesti kaikki erilaiset murretut vihreän sävyt. Uuden kodin suunnitelmat alkavat olla alakerran osalta melko pitkälle päätettynä ja materiaalit hankittuna. Valitsin allas-seinän sävyksi harmaaseen taittavan vihreän, Nefriitin (joka kuvan värilastussa on testiseinänpätkään verrattuna muuten aika vaalea). Luonnossa tuo sävy oli seinässä tosi metsäinen ja miellyttävän huurrettu. Muutoin keittiöstä tulee melko vaalea taustoiltaan, jotta kaunis torista löydetty mäntypöytä ja Bukowskikselta huudetut ruokapöydän tuolit pääsevät oikeuksiinsa. Pienissä yksityiskohdissa suosimme keittiössä messinkiä. Se kun näyttää vihreiden sävyjen rinnalla erityisen kauniilta. Mutta muutakin pientä vihreää tulee löytymään keittiöstämme...
Marmorilautasen tilasin jokin aika sitten, enkä malttanut olla avaamatta sitä jo nyt. Puuottimet sain lahjaksi Tikkurilalta. He olivat dipanneet vuoden värin (vuono) mukaisesti ottimien päät vihreiksi. Aika herkulliset, eikö olekin? Kuvan värilastuissa näkyy kaikki keittiömme sävyt. Kaapistot ja katto ovat valkoiset, allasseinä vihreä ja muut seinät höyhenen vaaleat. Lattia tulee olemaan harmaa. Tässä yksi syy, miksi päädyimme lopulta unohtamaan harmaat kaapisto. Saamme harmaata nyt lattian muodossa jokaiseen alakerran huoneeseen, joten onneksi väriä ei pitänyt heivata pois suunnitelmista kokonaan :).

Ensi viikolla onkin sitten se hetki, kun tavarat pitäisi kantaa sisälle ja saada alakerrasta pari huonetta asumiskuntoon. Aikamoista. Siihen saakka painamme pitkää päivää ja koitamme tehdä valmiiksi kaiken minkä suinkin ehdimme. Remppakiireiden vuoksi myös kommentteihin vastaus laahaa perässä. Pahoitteluni. Koitan saada kirittyä kiinni viikonlopun aikana ihanat kommentit ja tsemppitoivotukset, joita olette jättäneet tänne. Niitä on ihan parasta lukea <3.

Jutta

Hei olettehan muuten muistaneet käydä klikkailemassa itsenne blogin uusille facebook -sivuille, klik? Vanhat fb-sivut sulkeutuvat nimittäin jo ensi viikolla!

//

Colors to our new home / Kitchen. Green and brass - what a beautiful combo!

 1. Teidän keittiöstä tulee kyllä niin herkku! Kauniit värit olette valinneet ja toi messinki kruunaa kaiken :)

  VastaaPoista
 2. Aivan tosi, tosi, tosi kauniit sävyt :) Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 3. Tulee varmasti upea! Täällä jo kovasti odotellaan lopputulosta, kauniit on sävyt!

  VastaaPoista
 4. Kauniit valinnat ja täälläkin on höyrähdetty vihreään. Vihreä on oikeastaan aina ollut lemppari väri,mutta nyt vain on tullut laitettua enemmän ja aikaisemmin :). Täällä kans odotetaan lopputulosta.

  VastaaPoista
 5. Jos ei näillä sävyillä ja suunnitelmalla tule täydellinen keittiö, niin ei sitten millään. =D
  En malta odottaa valmista lopputulosta.
  Joka päivä minäkin tykästyn enemmän ja enemmän tuohon vihreään.
  Pieninä detskuina sitä voisikin laittaa meilläkin piakkoin remontoitavaan keittiöön.

  VastaaPoista
 6. Ihanat värit. Murrettu vihreä on upea sävy ja yksi lemppareista myös ♥

  VastaaPoista

 

Newsletter

Widgets