Top Message

www.oblik.fi

VUODEN VIIMEINEN

Kulunut vuosi on ollut perheellemme todella vaiherikas. Päällimmäiseksi mieleen on jäänyt alkuvuoden vesivahinko ja sen myötä muutto evakkoon ja sieltä takaisin kotiin. Tänä vuonna päätimme myös astua kohti uusia haasteita ja ostimme uuden kodin. Samalla kirjoitettiin kaupat nykyisestä kodistamme ja sen luovutamme tulevan alkuvuoden aikana uusille asukkaille. Mieleen on jäänyt myös uuden kodin haasteet ja ikävät yllätykset.... 

Tämä vuosi on ollut myös muilta osin monimuotoinen ja jopa yllätyksellinen. Olen jäänyt päivätyöstäni opintovapaalle ja saavuttanut puolivälin opintojeni suhteen. Olen samalla löytänyt täysin uuden rytmin arkipäiviin ja nautin suunnattomasti uuden oppimisesta ja erityisesti uusista ihmisistä, joihin olen saanut tutustua kuluneen vuoden aikana erilaisten projektien tiimoilta.

Blogini on elänyt arjen mukana ja seurannut niin alkuvuoden vesivahinkoa, kuin uuden kodin suunnitteluakin. Olen saanut kunnian toimia Kodin 1 ja K-raudan vierasbloggaajana, sekä tehdä monia muitakin mielenkiintoisia yhteistyöjuttuja. Blogini on myös muuttanut A-lehtien siipien alle ja Styleroom -blogit on tuntunut kaikilla tavoin turvalliselta blogikodilta. Olen saanut tukea ja apua aina kun olen sitä kaivannut. Olen toivottavasti myös kehittynyt bloggaamisen suhteen ja valokuvauksesta on tullut minulle entistä tärkeämpi harrastus. 

Vaikka vuosi 2015 on pitänyt sisällään myös suuria pettymyksiä henkilökohtaisessa elämässä, olen lopulta kuitenkin onnellinen kaikesta mitä eteemme on sattunut. Jaksan iloita perheestäni ja siitä, että tämä parisuhde on tehty kestämään kaikki nopeatkin muutokset ja vastaantulleet haasteet. En voisi olla tyytyväisempi siitä, että koetut pettymykset ovat meitä kuitenkin lopulta vahvistaneet. Haluan uskoa, että parhaillaan käynnissä olevat ikävätkin asiat muuttuvat vielä onneksi ja iloksi.

Toivottavasti sinulla on ollut myös mielenkiintoinen ja ikimuistoinen vuosi! Kiitos kun olette kulkeneet tätä matkaa ja vuotta kanssani. Ilman teitä ei olisi tätä blogia <3 

Onnellista vuodenvaihdetta teille jokaiselle! Palataan taas ensi vuonna <3
Jutta

 1. Ihanaa uutta vuotta sinulle Jutta! Vastoinkäymiset kääntyvät vielä ihan varmasti voitoksi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin minäkin haluan uskoa <3. Mainiota alkanutta vuotta myöskin sinulle Piia!

   Poista
 2. Upeaa uutta vuotta sinulle ja koko perheellesi! Ihanaa, että sinä ja blogisi olette olemassa ♥

  VastaaPoista
 3. Hyvää uutta vuotta teille koko perheelle. Vaikka nyt ei siltä tunnu, asioilla on tapana järjestyä. Jaksamista silti toivottelen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on nähtävä. Vaikkei juuri nyt siltä tunnukaan... Mutta kyllä se tästä pikkuhiljaa. :) Ihanaa alkanutta vuotta myös sinne sinulle :)

   Poista
 4. Oikein hyvää ja onnellista uutta vuotta sinulle ja perheellesi, Jutta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja samoin sinne. Toivottavasti kaikki siellä hyvin ("muotopuolesta" huolimatta ;)).

   Poista

 

Newsletter

Widgets