Top Message

www.oblik.fi

MIKÄ LÖYTÖ x4!

Tein superhyvät löydöt Bukowskis verkkohuutokaupasta ja tällä viikolla neljä tuolia saapuivat kotiin. Hinta jäi rahteineen yllättävän alhaiseksi, joten olen entistäkin iloisempi löydöistäni. Kaksi näistä ovat kuvanmukaisia käsinojattomia tuoleja ja nämä toiset kaksi.... Ne ovat vielä entistäkin kauniimmat ja sulavalinjaisemmat. Jätin nuo toiset kaksi herkkupalaa vielä kuvaamatta, mutta uskokaa pois - ne olivat rakkautta ensisilmäyksellä <3. Verhoilu on tuoleissa jo melko kulunutta, etenkin näissä vihreissä. Pidän todella paljon tästä vihreästä sävystä, mutta valitettavasti kangas on jo puhkikulunut osittain, eikä näitä voida säilyttää. Nyt tulisi sitten löytää hyvä verhoilija ja kaunis kangas näille uusille kaunokaisille.

Kivaa keskiviikon iltaa!
Jutta

 1. Todella kaunis erityisesti tuo tuolin sivuprofiili :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja voin kertoa, että nuo toiset kaksi - niiden sivuprofiili vasta kaunis onkin... Huoh! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kerrankin onnistuin olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan ;)

   Poista
 3. No kyllä kauniit tuolit. Tanskalaiset osaa. Itse löysin Lahden lepokaluston yhden vähän samannäköisen tuolin ja se odottaa uutta pintaa, mutta meillä on kissa jo nyt on raapinut tuolin melkein riekaleiksi. Arg.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin. Sirot, olematta kuitenkaan heiveröiset. Ja voih, kuulostaakurjalta. Toivottavasti tuoli saa pian uuden verhoilun ja pääsee jälleen kunnostuksen jälkeen paikoilleen.

   Poista
 4. Kaunis tuoli. Olen itsekin katsellut kyseisiä huutokauppoja mutta en ole toistaiseksi mahdollisten luteiden pelossa uskaltanut ostaa mattoja tai huonekaluja käytettynä... Pelottaako sinua mahdollisuus, että ostetun tavaran mukana tulisi "kaupanpäällisiä"...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanoisin, että aina en ostaisi. Yllätyksiä saattaa tulla eteen aina, ja siksi esimerkiksi täysin vieraalta maton tai muun puhtaasti tekstiilien ostoa mietin tarkemmin. Nämä yrityksen kautta myytävät tuntuu itselleni luotettavimmilta (Bukowskis huutokaupassa asiantuntijat tarkastavat vielä tuotteet ennen myyntiä ja myöskin antavat niille jonkinlaisen suuntaa-antavan hinta-arvion samalla). Mutta siis vastauksena sanoisin, etten kovasti osaa pelätä "kaupanpäällisiä". Ehkä siksi, että vielä koskaan ei ole näin omalle kohdalleni (kop, kop) sattunut. Tarkkaan silti katson mistä ostan ja miten tuotetta on pidetty/missä kunnossa se on muutoinkin.

   Poista

 

Newsletter

Widgets