Top Message

www.oblik.fi

JOULUKALENTERI / PARHAAT BLOGIVINKIT


Koska tänä(kään) vuonna en saanut aikaiseksi aloittaa blogin joulukalenteria ajoissa, päätin unohtaa sen kokonaan. Onneksi kuitenkin verkko on täynnä mitä upeampia joulukalenteri-sivustoja ja blogeja. Tässä muutama vinkki, joita kannattaa seurailla, jos etsii inspiraatiota joulun alla.


Vain DIY -juttuja, ja helpohkoja sellaisia. Videopostauksessa kerrottiin joitakin materiaaleja, joita tullaan tarvitsemaan: kartonkia, narua, luonnonmateriaaleja, teippiä, sakset, paperia... Joten uskoisin näitä löytyvän monelta jo entuudestaankin. Suosittelen seurailemaan mikäli tee-se-itse-askartelut kiinnostavat!

Ensimmäinen luukku piti sisällään kuusiketjun/viirin huovasta.


Tiedossa on lahjavinkkejä, alennuskoodeja, arvontoja, DIY-vinkkejä ja ylipäätään jouluista fiilistelyä! Todella monipuolisen kuuloinen joulukuu tulossa. Ja mukavaa, että myös lahjavinkkejä ja alennuskoodeja on mukana! Niille uskon olevan monelle käyttöä näin joulun alla.

Ensimmäinen luukku piti sisällään kattausideoita joulupöytään.

 
Kotopirkot kokoaa yhteen DIY -bloggareiden parhaita ideoita. Luukku avataan ja julkaistaan aina facebook -sivuilla, jonne kannattaa käydä antamassa peukkua, sillä näin varmistat ideoiden kulkeutuvan kätevästi omaan uutisvirtaasi joka päivä. Itse odotan ehkä eniten Kaikki Paketissa -blogin luukkua 14.12. (näiltä tyypeiltä löytyy muuten myös oma inspiraatiokalenteri).

Ensimmäinen luukku ei ollut vielä auennut.


Tiina on jo itseasiassa aikamoinen joulukalenterikonkari. Viimevuotiseen tapaan tänäkin vuonna kalenterista aukeaa kauniita mietteitä ja sanoja upeiksi asetelmiksi koottuina. Tämä pitää nähdä itse, sillä fiilistä on hankala kuvailla. Tästä ei voi tulla kuin hyvälle mielelle <3.


Tätä ei nyt vain voinut jättää mainitsematta! Jokaiselle päivälle jotakin uutta ja inspiroivaa sisustusjuttua joulumielessä. Me Styleroom -bloggarit olemme kukin valmistaneet ja/tai tuunanneet kivoja joulujuttuja teidän iloksenne. Itse joulukalenteri -alasivu avautuu vielä lähiaikoina, mutta joka päivä julkaistaan uusi albumi kivoista ideoista. Lisään linkkiä tähän kun saan uuden alasivun käsiini. 

Styleroomin facebook sivuilta pääsee kaikista näppärimmin seuraamaan näitä, joten sinne kannattaa suunnata - klik!

PS. Minäkin olen tässä mukana ja omat luukkuni avautuvat 8.12. ja 17.12.

Toivottavasti saitte näistä ideoita joulukuun lukemistoonne.
Sitten ei muuta kuin inspiroitumaan uusista ideoista!

Jutta 


 1. Kiitos vinkkauksesta, taisin jäädä heti ensisilmäyksellä Muita Ihania-blogin kalenteriin koukkuun :D

  VastaaPoista
 2. Nämä kalenterit täytyy ehdottomasti koluta läpi! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelem lämpimästi. Kukin omalla tavallaan erilaisia ja yhdessä todella monipuolisia :)

   Poista
 3. Kiitos ihana Jutta, että nostit meidät ja Kotopirkot esiin täällä :) Mukavaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti! Te ootte kyllä niin huippuja, että pitää aina välillä nostaa esille, jotta kaikki varmasti löytävät teidän upeat ideat :)

   Poista
 4. Kiitos vinkeistä <3

  VastaaPoista
 5. Ihania vinkkejä! Päätin itse tänä jouluna jättää joulukalenterin väliin vaikka se oli kovasti suunnitelmissa. En ollut kuitenkaan varma saanko kaikkia luukkuja ajallaan tehtyä, joten mennään joulu hieman eri tavalla. Tässä tuli monta ihanaa uutta sivua minullekin, kiitos!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama homma täällä. Ehkä ensi vuonna yritän aloittaa sen jo aikaisin syksyllä, jottei tule liian kiirus ;)

   Poista

 

Newsletter

Widgets