Top Message

www.oblik.fi

POP Å / JOULU 2015

On taas se aika vuodesta, kun Turussa tapahtuu - Lifestylekonsepti Pop Å on jälleen avattu! Kodin ja kaupan yhdistävä kokonaisuus on mielestäni ajatuksena ja ideana mahtava. Yksityisasuntoon rakennettu pop-up-kauppa tarjoaa loistavia joululahjavinkkejä ja ideoita omaan kotiin.

Tänä vuonna mukana ovat: Saana ja Olli, NaNi, Lundia, BEdesign, Musta5101, Valoa by Aurora, Mayn, Kube, Edblad, Nicolas Vahé, Loimu Design, House Doctor, Turun Kahvipaahtimo, R/H, Eduards Accessories. 

Kauppa on avoinna 23.12.2015 saakka osoitteessa Läntinen Pitkäkatu 22a 13, 20100 Turku.

Inspiroivaa perjantaita!
Jutta

- -

Translate: New pop-up-shop Pop Å is now open in Turku!

 1. Tämä on aivan mainio konsepti. Tuotteet tulevat paljon mielenkiintoisemmin esille "kodissa" kuin myymälämiljöössä ja tietysti täydentävät toinen toisiaan. Ainoa vika on vain se, että Turku on niin hitokseen kaukana tästä vinkkelistä katsottuna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Justiinsa niin! Aivan eri fiilis katsoa tuotteita perinteisessä myymälämiljöössä kuin täällä. Heh, aina yksi pieni Turun reissu mahtuu joulun alle ;)

   Poista
 2. Aina niin upea <3 Ehtisinpä taas käymään!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ihania uusia juttuja oli kyllä tullut sinne tällä(kin) kertaa <3 Toivottavasti ehdit käymään :)

   Poista
 3. Bääh tätä välimatkaa... Olisi kiva pistäytyä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pieni viikonloppuvisiitti Turkuun joulun alla olisi aika hyvä idea ;) Lisäksi juuri ennen joulua on vielä Logomossa Uuden Muotoilun joulumarket. Sinnekin suosittelen piipahtamaan jos vain millään pääsee tänne saakka :)

   Poista

 

Newsletter

Widgets