Top Message

www.oblik.fi

VOITA ITSELLESI LUNDIA SYSTEM 123 / STAILAUSKILPAILU

Olen niin innoissani! Sain nimittäin huippuhienon mahdollisuuden järjestää teille stailauskilpailun Lundian* kanssa. Nyt kannattaa siis lukea tämä postaus tarkkaan loppuun saakka, sillä palkinto on huikea - Lundia System 123 laatikkosetti, jonka arvo on 259 euroa!

Meille nämä laatikot tulivat loppukesästä lastenhuoneen muutoksen yhteydessä ja reilun kuukauden käytön jälkeen olen edelleen totaalisen myyty! Lastenhuoneessa laatikot toimivat mainiosti pientavaroiden ja kirjojen säilytyksessä - mutta teki niin mieli testailla settiä myös muualla kotonamme. 

Makuuhuoneessa setti toimii vähintäänkin yhtä kätevästi kuin lastenhuoneessa. Voisin hyvin säilyttää näissä esimerkiksi sukkia, pokkareita, vöitä ja muita asusteita... Vain mielikuvitus on rajana! Monikäyttöisyys on kyllä nykyään asia, johon kiinnitän erityistä huomiota hankkiessani kotiimme jotakin uutta. Koska mieli on ailahtelevainen, on välttämätöntä, että tavaroille ja kalusteille on useampikin sijoituspaikka. Tässä vaiheessa juniorimme ei kuitenkaan ole millään muotoa valmis luopumaan laatikoista, joten nämä siirretään piakkoin takaisin sinne, mihin ne alunperin oli tarkoitus tullakin. Mutta pitää kyllä sanoa, että harmaa ja vaaleanvihreä sävy käyvät täydellisesti yhteen pastellivärisen seinän kaverina.Ja kuten alussa jo lupasin - nyt on mahtava mahdollisuus voittaa itsellesi tämä samanlainen setti, johon kuuluu siis kolme erikokoista säilytyslaatikkoa. Luethan allaolevat säännöt tarkkasti kun osallistut!

Koska me haluaisimme Lundian kanssa löytää juuri sinun varastossa olevat Classic -hyllyt ja muut Lundian kalusteet, päätimme pitää arvonnan sijasta stailauskilpailun. Herätetään siis henkiin myös ne kalusteet, jotka on pölyttyneet vintillä jo hyvän tovin!

- Kilpailuun voi osallistua stailaamalla omalla tyylillään minkä tahansa Lundian kalusteen tai tuotteen (ja jos ei löydy omaa, käy naapurissa tai vaikka sukulaistesi luona kuvausta varten)
- Osallistuminen tapahtuu Instagramin kautta #stailaalundia -tägillä
- Liity samalla seuraamme IG puolella / @projektiverkaranta ja @lundiafi

Tyyli on täysin vapaa ja voit kuvata joko vanhan kalusteesi sellaisenaan tai uudistaa sen samalla sopivaksi katsomallasi tavalla (itse muuten uudistimme vanhan Classic -hyllymme lastenhuoneeseen laatikoista napatulla vaaleanvihreällä sävyllä, katso postaus täältä*). Voit tottakai kuvata myös näitä kyseisiä laatikoita, jos sinulta sellaiset jo löytyvät. Voiton osuessa kohdalle on nämä erinomainen lahjaidea joulua silmälläpitäen ;).

Kyseessä ei ole arvonta, vaan kilpailu, jonka voittajan valitsemme yhdessä Lundian kanssa. Huomaathan, että kilpailukuvia julkaistaan kilapiluaikana ja mahdollisesti myös sen jälkeen sosiaalisessa mediassa (lähde ja kuvaaja mainitaan).

Kilpailuaika on 15.9.-6.10.2015

Suuresti onnea ja ennenkaikkea stailausintoa kilpailuun! Tästä tulee niin huippua!!!

Jutta

Jos sinulla ei ole Lundiaa kotona etkä löydä Lundioita joita voit stailata, voit myös osallistua kuvaamalla paikan kodissasi, johon haluaisit Lundia-kalusteen. Piirrä myös toivomasi kaluste Lundian 3D-ohjelmalla*. Kaikkien piirroskuvan lähettäneiden kesken arvotaan rahanarvoinen palkinto.

Kaupallinen yhteistyö / Kilpailu järjestetään yhdessä Lundian kanssa.

  1. Jee, supermakee kisa! Mä oon just kaivamassa vanhoja Lundioita esiin! Sittenpähän näette...kun saan vaan pari päivää jostain revittyä aikaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö!!! Jos en olisi tuomarina, osallistuisin itsekin :DD Nyt vain etsit ne kaunokaiset ja laitat instan laulamaan ;))

      Poista

 

Newsletter

Widgets